Profile picture of ‌اطلاعات عمومی‌
@ettelaateomomie16 August 2026
🌍عکسی بی‌نظیر با بیش از ۱میلیارد پیکسل از ۶۲ عکسِ سرهم شده پدید آمده.IG: txmrae Half moon

Profile picture of ‌جهاد تبیین | فریضه ➕‌
@JTFplus15 August 2026
حتی جنگ هم جوانان ما را متوقف نمی‌کند..#التزام_عملی #ایران_قوی

Profile picture of ‌نهضت روایت حوزه‌
@RevayateHowzeh14 August 2026
📝#بخوانید | فرهنگ🪟پنجره‌هایی به زندگی رهبر انقلاب؛ بخش هفتمرهبر شهید مأموریت‌های بی‌سروصدای متعددی به ایشان محول می‌کردند؛ از جمله پروژه‌ای دوساله درباره «فرهنگ در جامعه» که با تحقیق گسترده‌ای همراه شد.✍️حجت الاسلام حقانی ؛همرزم رهبر انقلاب#روایت_رهبری #امام_سیدمجتبی_خامنه‌ای #نشریه_خط

Profile picture of ‌محمود خدامرادی‌
@user17866941913514 August 2026
سلام، من محمود خدامرادی (Wealump) هستم—پژوهشگری میان‌رشته‌ای، نویسنده و مدرس.در طول سال‌ها، صدها کتاب و مقاله در حوزه‌های گوناگونی نظیر روان‌شناسی، اقتصاد، حقوق، مکاتبات اداری و تجاری، سخنرانی عمومی، فیلم‌نامه‌نویسی و زبان انگلیسی تألیف کرده‌ام.https://eitaa.com/wealump
eitaa.com

ایتا - ویلامپ

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

کتاب های محمود خدامرادی (ویلامپ)

Profile picture of ‌علی فرمانی‌
@Alifarmani12 August 2026
غربت شهادت امام رضا علیه السلام بعد از شهادت، مردم جمع شدند، و ميگفتند: مأمون قاتل است، و شعار ميدادند كه فرزند رسول خدا صلى اللَّه عليه و آله كشته شد. ابو جعفر محمّد بن جعفر بن محمد عليهما السّلام كه از مدينه بخراسان آمده بود (و او عموى حضرت رضا عليه السّلام است) و در اين وقت در طوس حضور داشت. مأ…Show more

مرثیه ای برای امام رضا علیه السلام بعد از اینکه به اجبار مامون سم را به حضرت خوراند، ظهری بود حضرت بعد از اينكه نماز ظهرش را بجاى آورد بمن گفت: اى ياسر، اين مردم که به خانه ام آمدند چيزى نميخورند؟ عرض كردم با اين وضعى كه شما داريد اى سرور من چطور ميتوانند چيزى بخورند، حضرت اين كلام را كه شنيد كمر …Show more

@RevayateHowzeh12 August 2026
📝#بخوانید | زندگی ساده🪟پنجره‌هایی به زندگی رهبر انقلاب؛ بخش پنجماگر حقوق سر ماه خانم نبود، زندگی‌شان نمی‌چرخید، در حالی که شایعاتی مثل اسب، ویلا و تولد بچه‌ها در انگلستان درباره‌شان وجود داشت!✍️دکتر فریدالدین حداد عادل؛ برادر همسر رهبر انقلاب #روایت_رهبری #امام_سیدمجتبی_خامنه‌ای #نشریه_خط

Profile picture of ‌محمدمهدی عسگری📚‌
@Asgaryam12 August 2026
•••|شهید دکتر چمران﴿پس از اینکه﴾خدا قسمتم کرد در دبیرستانش درس بخوانم…﴿دوره اول﴾•|خدا قسمتم کرد؛که دارم وارد به دبیرستانی می‌شوم؛که وی در آن درس خوانده بود…﴿دوره دوم﴾به همین سبب برای تحقق اهداف بعدی،با ویراستی وداع می‌کنم…اگر خوبی و بدی دیدید؛حلالم کنید💔﴿شاید گاهی به ویراستی سر بزنم…🙂
•••|﴿شهید دکتر چمران…﴾
•••|شهید دکتر چمرانخدا قسمتم کرد در دبیرستانش درس بخوانم…﴿دوره اول﴾•|ان‌شاءالله خدا قسمتم کند که؛در دبیرستانی که او در آن درس خوانده درس بخوانم…﴿دوره دوم﴾🥲در دانشگاه محل تحصیل او﴿در ایران﴾ و رشته ای نزدیک به رشتهٔ او،درس بخوانم…📚آخر سر مثل او به وطنم خدمت کنم و در این راه شهید شوم…🩸
•|شهید دکتر چمران…؛ :)

امام حسن مجتبی علیه السلام : در جواب مردى كه به او عرض كرد :چرا مرگ را ناخوش داريم و آن را دوست نداريم؟ فرمود : زيرا شما آخرت خود را ويران و دنيايتان را آباد كرده ايد و دوست نداريد از آبادانى به ويرانه منتقل شويد. معانی الأخبار : 390/29

Profile picture of ‌MahDI Behmard‌
@mahdibehmard11 August 2026
هر کجا گشتم دیدم ایران در رتبه‌بندی ضریب هوشی جهان؛ جزو پنج تای اوله. بعد از کره جنوبی و چین و ژاپن.
IR Iran in world iq ranking.

@RevayateHowzeh11 August 2026
📝#بخوانید | رسیدگی به فقرا🪟پنجره‌هایی به زندگی رهبر انقلاب؛ بخش چهارمایشان اهتمام ویژه‌ای به رسیدگی به امور فقرا داشتند و مؤسساتی را برای کمک به آنان دایر کرده بودند.✍️ حجت الاسلام علی‌آبادی؛ شاگردان رهبر انقلاب #روایت_رهبری #امام_سیدمجتبی_خامنه‌ای #نشریه_خط

@RevayateHowzeh10 August 2026
📝#بخوانید |مجتهد خانه‌دار🪟پنجره‌هایی به زندگی رهبر انقلاب؛ بخش سوم✍️دکتر فریدالدین حداد عادل؛ برادر همسر رهبر انقلاب #روایت_رهبری #امام_سیدمجتبی_خامنه‌ای #نشریه_خط

@RevayateHowzeh10 August 2026
📝#بخوانید | این دفعه فرق داشتبه منم گفته بودند چند وقته خبری ازش نیست و همه نگرانند. ولی با خودم می‌گفتم احتمالا دوباره از اون کارا کردهکدوم کارا؟ یهو یکی دو روزه می‌پیچوند می‌رفت کربلا. ظاهراً این دفعه هم از همون کارا کرده...💔 رسول محمدزاده؛ از آشنایان شهید رجب‌زاده#شهید_رجب_زاده #روایتک

@RevayateHowzeh9 August 2026
📝#بخوانید | این «سروش» همان «منتظری» است!🔘 اظهارات اخیر محمد سروش محلاتی از شاگردان مرحوم حسینعلی منتظری، در متهم کردن دستگاه قضایی نسبت به انجام قانون در تنبیه مُجرمان، تکرار همان اتهاماتی است که اُستادش در دهۀ شصت در ماجرای پروندۀ مهدی هاشمی و حمایت از منافقین، علیه جمهوری اسلامی عَلَم کرد.

@RevayateHowzeh9 August 2026
📝#بخوانید | پسری مثل خودت🪟پنجره‌هایی به زندگی رهبر انقلاب؛ بخش دوم ✍️حجت الاسلام حقانی؛دوست و همرزم رهبر انقلاب #روایت_رهبری #امام_سیدمجتبی_خامنه‌ای #نشریه_خط

Profile picture of ‌مدرسه‌ آرامش‌
@madreseh_y_aramesh9 August 2026
گاهی غم اونقدر سنگین میشه که فکر میکنی تهش هیچ راهی نیست... اما راستی، آیا همه غم‌ها یکی‌ان؟ بعضی‌هاشون می‌تونن تو رو به خدا نزدیک‌تر کنن و بعضی فقط زمین‌گیرت. 🌧 تو این گام، می‌خوام فرقش رو بهت نشون بدم. بیا با هم این پنجره رو باز کنیم. ☀️https://eitaa.com/madreseh_ye_aramesh
eitaa.com

ایتا - 🌿 مدرسه‌ آرامش

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

Profile picture of ‌تهران سیاست‌
@Tehran_siasat8 August 2026
#ایران برای اولین‌بار تو المپیاد جهانی #هوش_مصنوعی، طلا گرفت.🥇 شایان رضازاده - طلا🥈محمدرضا درویشی - نقره🥈 محمدامین نظم‌فر - نقره🥉مانی منجی‌پور - برنزپ‌نشما این اخبار را در موسادنشنال و بی بی سی و.... نمی‌بیند. بیش باد

Profile picture of ‌Mahdi News‌
@mahdi_news8 August 2026
💠 تیم ملی المپیاد هوش مصنوعی ایران در سومین دوره مسابقات جهانی با کسب یک مدال طلا، دو نقره و یک برنز، ثبت‌کننده یک افتخار بی‌سابقه در تاریخ علمی کشور شد 🇮🇷کسی میتونه در قبال جمهوری اسلامی حرف از ملی‌گرا بودن بزنه؟کسی میتونه بگه ایران در زمان انقلاب بجای پیشرفت،عقب‌گرد کرده؟#ایران‎@mahdi_news

@RevayateHowzeh8 August 2026
📝#بخوانید|دعا برای آزادی پدر🪟پنجره‌هایی به زندگی رهبر انقلاب؛ بخش اول این بار مجتبی به شدت گریه و زاری کرد و با لحنی لبریز از سوز و ناامیدی، چنان با امام (ع) سخن گفته بود که گویا در برابر امام ایستاده و با او صحبت می‌کند. برشی از کتاب خون دلی که لعل شد #روایت_رهبری #امام_مجتبی_خامنه‌ای

Profile picture of ‌محمدعلی طلائی‌
@MohammadAliTalaei8 August 2026
درخواست تعطیلی پنجشنبه‌های مدارس متوسطه دوم