برگزاری مراسم عقد دوتا از بچه های یگان ویژه نیروی انتظامی در میدان انقلاب(دیشب)❤️🇮🇷+ دلبرم، این میتونستیم من و تو باشیمولی من جیگرِ ازدواج کردن تو این وضعیت اقتصادی رو ندارم😂
@Mimlekat20 May 2026برگزاری مراسم عقد دوتا از بچه های یگان ویژه نیروی انتظامی در میدان انقلاب(دیشب)❤️🇮🇷+ دلبرم، این میتونستیم من و تو باشیمولی من جیگرِ ازدواج کردن تو این وضعیت اقتصادی رو ندارم😂
@Mimlekat20 May 2026این بقال سرکوچه ما هرچی رو گرون میفروشه میگه کارخونشو تو جنگ زدنخب آمریکا به کارخونه بستنی زمستونی چیکار داره؟
@Y_jangju20 May 2026پسر عجب دنیایی شده.کله اسحالی تو مصاحبش گفته همسایه های ایران ازم خواستن صبر کنم😳 از اونورم واشنگتون پست تیتر زده کشور های همسایه ی ایران می گن ما اصلا از برنامه حمله خبر نداشتیم🤣 من می دونستم این یارو اهمیتی به بود و نبود مردم ایران نمی ده ولی دیگه نمی دونستم اندازه پشکلم به مردم خودش اهمیت…Show more
@Ali_karbalae11020 May 2026حتی انتقامت را هم نگرفتیم...کاری به کسی ندارم، منظورم مظلومیت توست که بعد از شهادت هم تمام نشد...💔امروز همه گواهی میدهند تا تو و حاجقاسم و سیّد بودید، کسی به آقامون چپ نگاه نمیکرد.
@smu_azhirak20 May 2026روزنامه داخلی توسعه ایرانی تقدیم میکند«پیش نیاز توافق ترک مخاصمه دائمی با #رژیم_صهیونیستی !»زیرپوستی می گوید برای دستیابی به توافق و گشوده شدن درهای جهان یگانه راه ولایت #یهود را پذیرفتن.آن هم فقط دو ماه بعد از اینکه برای چندمین بار به ایران حمله و رهبر و صدها زن و بچه ما را ترور کرد.
@Amout20 May 2026فارن افرز FOREIGN AFFAIRS : توصیه به کشورهای حاشیه (#خلیجفارس) بهجای خریداری امنیت (ازآمریکا) منطقه باید امنیت خود را بسازد، آن را خریداری نکنید. A New Order for the (#Persian) Gulf The Region Must Build Its Own Security, Not Buy It
@vaatanparast20 May 2026ما خونخواه امام شهیدمان هستیم #بسم_الله #الله_اکبر#وطن_پرست#اللهم_عجل_لولیک_الفرج #امام_شهید #رهبر_شهید #khamenei #جنگ #جنگ_رمضان #انتقام #خونخواهی_امام_شهید#ایران #ایران_قوی #ایران_امام_رضا #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #اینترنت #تعامل #internet #ویراستیThis post was deleted by the post author.
@DrBijanGhanavati20 May 2026پیروزی غافلگیرکننده ایران در #جنگ_وایبمجله #فارنپالسی:#ایران در جنگ جستجوی #اینترنتی (جنگ وایب) برنده شده است. ایران اکنون با تولید انبوه ویدیوهای #رپ_لگویی، پستهای #طنز_سفارتها و محتوای خلاقانه هوش مصنوعی، #روایت_جنگ را به نفع خود تغییر داده و به شخصیت اصلی فضای مجازی تبدیل شده است.در مقابل،…Show more
@DrBijanGhanavati20 May 2026#نیویورک_تایمز: #ایران چگونه میتواند به حملات مجدد #آمریکا و #اسرائیل پاسخ دهد؟#ایران دیگر به دنبال یک پاسخ بزرگ و سپس سکوت نیست. تاکتیک جدید، کشاندن ارتش #آمریکا به یک #جنگ_فرسایشی با استفاده از #پهپادهای ارزانقیمت، #قایقهای_تندروی انتحاری و #موشکهای_بالستیک میانبرد است؛ تاکتیکی که ذخایر #م…Show more
@Amout20 May 2026«الیجا مگنیر» تحلیلگر نظامی: از کی تا بهحالترامپ🐷به نظر رهبران کشورهای خلیج فارس اهمیت داده؟ او جنگ را به نفعاسرائیل🐀شروع کرد و زحمت هشدار به کشورهای خلیج فارس را هم به خود نداد و حالا میخواهد امتیازی به آنها بدهد؟Since when Donald 🐷 Trump cares about the Gulf Countries leaders' opinion?
@Mr_Alphabet20 May 2026شهادتت مبارک#شهید_جمهور
@MSafariofficial19 May 2026❌ سایه جنگ ایران بر توسعه هوش مصنوعی؛ شرکتهای فناوری نگران زنجیره تأمین هستند.▫️ کارشناسان میگویند جنگ ایران سایه سنگینی بر شرکتهای فناوری و توسعه هوش مصنوعی انداخته است. صنعت نیمهرسانا به دلیل تداوم درگیریها در خاورمیانه با مسائل جدی در زنجیره تأمین و افزایش هزینههای عملیاتی روبهرو شده است…Show more
@Kishomat19 May 2026کمی #سواد_رسانه ای کمی #بصیرت قابل توجهِ #جلیلی #خوش_چشم #رسایی #ثابتی #جبهه_پایداری #تفرقه و #خائن #internet #رجا_نیوز #فیک_نیوز #فیک#ذهن #رائفی_پور#فواد_ایزدی #مرگ_بر_منافق…Show more
@Analyst_IR19 May 2026بهانههای دروغ #ترامپ برای عقبنشینی از #حمله به #ایرانالیجا مگنیر، تحلیلگر نظامی:از کی تا بهحال #دونالد_ترامپ به نظر رهبران کشورهای #خلیج_فارس اهمیت داده؟ او جنگ را به نفع #اسرائیل شروع کرد و زحمت #هشدار به کشورهای خلیج فارس را هم به خود نداد و حالا میخواهد امتیازی به آنها بدهد؟️آرایش نظامی #آمریکا تکمیل و دنبال فرصته که #جنگ رو مجددا شروع کنه که البته ایران هم آماده دادن درس تاریخی به متجاوزان هستند.️#ترامپ گفته میخواست به ایران حمله کند سران #کشورهای_عربی مانع شدند اما برخی منابع میگن با توجه به آمادگی #ایران ، ترامپ برای صدور دستور حمله با تردید جدی مواجه شده.