Profile picture of ‌العبد‌
@im_staar21 May 2026
#جنگ نشان داد که هرچه تحقیر ملی بارمان کرده بودند، افسانه‌ای بیش نبود...نه #رهبری زیر زمین قایم شده بود و نه #لاریجانی آماده فرار از کشور بود!بدون یک #هواپیما توانستیم آسمان منطقه را فتح کنیم و بدون یک #ناو فعال، شاهراه انتقال انرژی #جهان را هفتاد روز است که بسته ایم.🇮🇷#ایران_قوی #مذاکره

Profile picture of ‌محمدرضا احمدیزدی‌
@Muhammad_Yazdi21 May 2026
اگه شما هم تا حالا شنیدید که «درسته که بمب اتم انداختن رو سرِ ژاپُنیا و جنگ رو به آمریکا باختن و کشورشون اِشغال شد، ولی به‌جاش الان رو میزِ رئیس‌جمهور آمریکا تلفن پاناسونیکه» حتما این ویرِشت رو بخونید...

Profile picture of ‌دکتر بیژن قنواتی‌
علی هاشم خبرنگار #الجزیره درمورد ادعای امروز رویترز در مورد ذخایر #اورانیوم:یک مقام ارشد ایرانی به من گفت که ادعای صدور دستور جدید که بر اساس آن ذخایر #اورانیوم غنی شده باید در داخل ایران باقی بماند حقیقت ندارد و گفت این گزارش‌ها «تبلیغات دشمنان توافق» است.این مقام افزود: هیچ فرمان جدیدی صادر نشد…Show more

Profile picture of ‌رامینشونم‌
@MrRamin21 May 2026
صفحه حساب رسمی کاخ سفیدمتنی گذاشته که دشمنانی که توسط قاتل بی همه چیز ؛خنثی شدند!ای تف به غیرتتون تف به غیرت نداشتتون.هرکاری میخواهید با من بکنید ولی من میگم تف به غیرت تک تک کسانی که دنبال مذاکره با دشمنن.حرف من با مسئولینی که غیرت دارند د لامصبا عکس رهبرتون گذاشتن 😡😡😡😡😡😡😡😭😭

Profile picture of ‌محمد مهدی ربیعی‌
@Soldier_1_2021 May 2026
خودمونیم، همه اینایی که الان لات شدن،واسه بعد دی ماه سال نود و هشته🥀

Profile picture of ‌سید علی کمالی‌
@KDLali21 May 2026
اینو میزارم برای اون دسته از حروم لقمه های عوضی که ببینند #قطعی #اینترنت چه بلایی سر یک دانشجو می‌تونه بیاره حروم++زا*ه ها ۱ ساعته دارم فایل ۴ مگابایتی میفرستم نمیره ساعت ارسال پیام و لپ تاپ ببینید بعد *** بخورید #اینترنت. #internet

Profile picture of ‌ماهان آژیراک‌
@smu_azhirak21 May 2026
#روایت حقیقیتان را بسازید تا قبل از اینکه دشمن بسازد... گفته میشود کارگردان آمریکایی مایکل بی فیلمی داستانی درباره نجات دو عضو خدمه جنگنده آمریکایی F-15E Strike Eagle که بر فراز ایران سرنگون شده است، خواهد ساخت.(بازنشر از کانال مرصوص)#سینما

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
درخواست‌های کاملاً بجا از سید مجیدعزیز ادامه داره

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
📷بانوی سرزمینم ضمن تشکر از حضور شما

Profile picture of ‌تحلیلگر ایرانی‌
@Analyst_IR21 May 2026
اسرائیل امروز بین دو گزینه #فروپاشی_از_درون یا #نابودی_بر_اثر_خطای_محاسباتی خارجی گیر کرده است. انحلال کنست، اولین دومینوی سقوطی است که با تدبیر ایران در کشاندن رژیم به بن‌بست راهبردی، آغاز شده است.
پایانِ #کنست؛ ترکش‌های جنگ اسفند به قلب #تل‌آویو رسید!انحلال #پارلمان #رژیم_صهیونیستی با رای بی‌سابقه ۱۱۰ نماینده، فراتر از یک بحران سیاسی، اعتراف رسمی به بن‌بست راهبردی در برابر #ایران است.

Show this thread

Profile picture of ‌fafa‌
@missKhani21 May 2026
هیچوقت به زندگی بدون تو عادت نخواهم کرد دلتنگتم آقا شدید دلتنگتم کاش بودی 😭#رهبر_شهید #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_آمریکا

Profile picture of ‌تیتانیوم‌
@Titanium_Ti21 May 2026
پیت هگست وزیر جنگ جنجالی آمریکا این روزها نوک پیکان انتقادها قرار گرفتهکسی که از همون روز اولِ رأی اعتماد پرحاشیه بود، در سنا ۵۰ به ۵۰ مخالف و موافق رای دادن و به لطف وتوی رئیس سنا رأی آورد! تو پرونده این آدم همه چیز هستاعتیاد به الکل سواستفاده جنسی سومدیریت مالی#ایران #اینترنت #جنگ #آمریکا

Profile picture of ‌رادیو مهاجر‌
@radiomohajer21 May 2026
📢نگاه دینی به جنگ اخیر ;🔴برخی نکات و آفتهای جهاد خیابان 🎙️حجت‌الاسلام حامد کاشانی
VirAva

آفتهای جهاد خیابان;حجت‌الاسلام حامد کاشانی '50

00:0014:08

Profile picture of ‌افسانه حاجیلو‌
@AfsanehHajiloo21 May 2026
🔥"خط قرمز ایران؛ دخالت ممنوع"ایران کشوری نیست که درباره حقوق و منافعش از کسی اجازه بگیرد.مسیر علمی و هسته‌ای ایران با تلاش دانشمندان ایرانی ساخته شده و تصمیم درباره آن فقط در تهران گرفته می‌شود، نه در پایتخت‌های دیگر.تجربه تاریخ نشان داده هر جا ملت ایران متحد ایستاده، احترام گرفته است.قدرت واقع…Show more

Profile picture of ‌میملکت نیوز🎭‌
@Mimlekat21 May 2026
۲۰ ملوان ایرانی که کشتی‌شان چندوقت پیش در سنگاپور توقیف شده بود، با رایزنیِ داداشای پاکستانی به کشور بازگشتندپ.ن: شهباز مرسی

Profile picture of ‌تحلیلگر ایرانی‌
@Analyst_IR21 May 2026
اصرار #دشمن بر خروج ذخایر اورانیم ۶۰ درصدی، اعتراف به ترس از #توازن_اتمی #ایران است. #اسرائیل سال‌هاست ضعف‌هایش را با #بمب_اتم می‌پوشاند و حالا تحملِ یک رقیب قدرتمند در آستانه هسته‌ای را ندارد.اینجا همان نقطه‌ی طلایی بازدارندگی است؛ کوتاه آمدن یعنی حراجِ #امنیت ایران.

Profile picture of ‌مرتضی سبزواری‌
@Mojahed0321 May 2026
جای تو دل من است، بنشین!#رهبر_شهید

Profile picture of ‌امیرحسین بذرافشان‌
جانفداهااز همین الان کارشان راشروع کنند!فقط به معنای جنگیدن درمیدان جنگ و شهید شدن نیستبه قول رهبرشهیدما کارتون داریم فعلا!یکی ازمعانی جانفدابودن برای کشور یعنی موثمرثمربرای کشوردرزمینه صرفه جویی،کارهای جهادی،درشرایط سخت پای کارکشورماندن،مفیدبودن وبدردجامعه خوردن اهداف کلیدی کشوررادنبال کردن‌و...

Profile picture of ‌نظامی نیوز‌
@Nezaminews_ir21 May 2026
🔴 دیدار وزیر کشور پاکستان با عراقچی🚨رسانه خبری #نظامی_نیوز☑️