@im_staar21 May 2026
@Muhammad_Yazdi21 May 2026اگه شما هم تا حالا شنیدید که «درسته که بمب اتم انداختن رو سرِ ژاپُنیا و جنگ رو به آمریکا باختن و کشورشون اِشغال شد، ولی بهجاش الان رو میزِ رئیسجمهور آمریکا تلفن پاناسونیکه» حتما این ویرِشت رو بخونید...
@DrBijanGhanavati21 May 2026علی هاشم خبرنگار #الجزیره درمورد ادعای امروز رویترز در مورد ذخایر #اورانیوم:یک مقام ارشد ایرانی به من گفت که ادعای صدور دستور جدید که بر اساس آن ذخایر #اورانیوم غنی شده باید در داخل ایران باقی بماند حقیقت ندارد و گفت این گزارشها «تبلیغات دشمنان توافق» است.این مقام افزود: هیچ فرمان جدیدی صادر نشد…Show more
@MrRamin21 May 2026صفحه حساب رسمی کاخ سفیدمتنی گذاشته که دشمنانی که توسط قاتل بی همه چیز ؛خنثی شدند!ای تف به غیرتتون تف به غیرت نداشتتون.هرکاری میخواهید با من بکنید ولی من میگم تف به غیرت تک تک کسانی که دنبال مذاکره با دشمنن.حرف من با مسئولینی که غیرت دارند د لامصبا عکس رهبرتون گذاشتن 😡😡😡😡😡😡😡😭😭
@Soldier_1_2021 May 2026
@sarbazesayyedali_31321 May 2026روز جهانی چای رو با این تصاویر تزیین کنید🌱🖤#جنگ #شهید_جمهور #شهید_خدمت #شهدای_خدمت #شهید_رئیسی #اینترنت #ایران #جنگ_رمضان #ایران_قوی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@smu_azhirak21 May 2026
@Analyst_IR21 May 2026اسرائیل امروز بین دو گزینه #فروپاشی_از_درون یا #نابودی_بر_اثر_خطای_محاسباتی خارجی گیر کرده است. انحلال کنست، اولین دومینوی سقوطی است که با تدبیر ایران در کشاندن رژیم به بنبست راهبردی، آغاز شده است.پایانِ #کنست؛ ترکشهای جنگ اسفند به قلب #تلآویو رسید!انحلال #پارلمان #رژیم_صهیونیستی با رای بیسابقه ۱۱۰ نماینده، فراتر از یک بحران سیاسی، اعتراف رسمی به بنبست راهبردی در برابر #ایران است.Show this thread
@missKhani21 May 2026هیچوقت به زندگی بدون تو عادت نخواهم کرد دلتنگتم آقا شدید دلتنگتم کاش بودی 😭#رهبر_شهید #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_آمریکا
@Titanium_Ti21 May 2026
@radiomohajer21 May 2026📢نگاه دینی به جنگ اخیر ;🔴برخی نکات و آفتهای جهاد خیابان 🎙️حجتالاسلام حامد کاشانیVirAvaآفتهای جهاد خیابان;حجتالاسلام حامد کاشانی '50
00:0014:08
@AfsanehHajiloo21 May 2026🔥"خط قرمز ایران؛ دخالت ممنوع"ایران کشوری نیست که درباره حقوق و منافعش از کسی اجازه بگیرد.مسیر علمی و هستهای ایران با تلاش دانشمندان ایرانی ساخته شده و تصمیم درباره آن فقط در تهران گرفته میشود، نه در پایتختهای دیگر.تجربه تاریخ نشان داده هر جا ملت ایران متحد ایستاده، احترام گرفته است.قدرت واقع…Show more
@Mimlekat21 May 2026۲۰ ملوان ایرانی که کشتیشان چندوقت پیش در سنگاپور توقیف شده بود، با رایزنیِ داداشای پاکستانی به کشور بازگشتندپ.ن: شهباز مرسی
@Analyst_IR21 May 2026
@amirhosinbazrafshan137821 May 2026جانفداهااز همین الان کارشان راشروع کنند!فقط به معنای جنگیدن درمیدان جنگ و شهید شدن نیستبه قول رهبرشهیدما کارتون داریم فعلا!یکی ازمعانی جانفدابودن برای کشور یعنی موثمرثمربرای کشوردرزمینه صرفه جویی،کارهای جهادی،درشرایط سخت پای کارکشورماندن،مفیدبودن وبدردجامعه خوردن اهداف کلیدی کشوررادنبال کردنو...