Profile picture of ‌رسـانه مرصـاد☫🎒‌
@MersadTeam31330 May 2026
🚩 میدان داری مردم ایران در این ۳ماه ، کذب بودن حرفهای چرند دشمن و منافقینرا ثابت کرد.اینکه دائم میگفتند: مردم ایران دیگر حامی نظام و رهبرشان نیستند ، دیگر حامی جمهوری اسلامی نیستند.اینها دروغ هایی ست که در این مدت خلافشان ثابت شد.۳ماه میدان داری ، نشان یک عمر اقتدارست.غیرت و اقتدار مردم ایر…Show more

Profile picture of ‌سولماز محمدزاده‌
@Moballeg30 May 2026
💢 تئاتر قدرت🌀 آمریکا دیگر نمی‌تواند ایران را تهدید کند و نمی‌خواهد شکست خود را بپذیرد. آنچه باقی‌ می‌ماند، تئاتر قدرت است.📎 #لبیک_یا_خامنه_ای 📎 #مرگ_بر_اسرائیل 📎 #مرگ_بر_آمریکا

Profile picture of ‌روح‌الله محمدی‌
@r_mohamadi_ir30 May 2026
من همون پسر پانزده ساله‌ای هستم که با دیدن جنازه پدر و مادرش در ٢٢اسفند١٣٨٣ دنیاش سیاه شد، خیلی سخت بود، به حدی که قابل وصف نیست.ولی واقعا در مقابل خبر سحر ١٠اسفند١۴٠۴ هیچ بود.خدایا! یک عمر دعا کردم از عمرم کم کن و به عمر رهبرم اضافه کن، حالا دعا می‌کنم جانم را در راه انتقام خون رهبر شهید بگیر...

Profile picture of ‌سعید یزدان‌پرست‌
@Yazdanparast11030 May 2026
🔴 خداوند متعال:«أَيَحْسَبُ الْإِنسَانُ أَن يُتْرَكَ سُدًى»ﺁﻳﺎ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﮔﻤﺎﻥ ﻣﻰﻛﻨﺪ ﺑﻴﻬﻮﺩﻩ ﻭ ﻣﻬﻤﻞ [ﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺗﻜﻠﻴﻒ ﻭ ﻣﺴﺆﻭﻟﻴﺖ] ﺭﻫﺎیش ﻣﻰکنند؟! قیامة/٣٦#جنگ#مقاومت#نصرت‌ـ‌الهی

Profile picture of ‌fatemeh🎒‌
@f_ate_meh30 May 2026
هیچی سلامتی. این مدت اسمم شدهکنسانتره گوجه🥫#جنگ #ایران #غدیر #مذاکره #انتقام #تنگه_هرمز #ایران_قویShow more

Profile picture of ‌fatemeh🎒‌
@f_ate_meh30 May 2026
‌تو میتونی یه راننده اسنپ خیلی باشرف باشی!🫀🇮🇷#جنگ #ایران #غدیر #مذاکره #انتقام #تنگه_هرمز #ایران_قوی #رهبر_شهید #جنگ_رمضانShow more

Profile picture of ‌Amir.M .J‌
@IRAM138930 May 2026
این عکس برای اهل تامل حرف ها دارد !🚨This photo has words for those who think!🚨ما نیز با صاحبان این عکس کار ها داریم😈We also have business with the owners of these photos😈

Profile picture of ‌Team 🇮🇷Melli‌
@FaAllonLmaYorid30 May 2026
نماد تیم ملی در تیزر فیفا 2026 World cup یوزپلنگ ایرانی 🏆🇮🇷 «ما تابع قوانین ,FIFAبوده و هستیم. به هر صورت این کمپ که در شهر تیخوانا است را پذیرفتیم.»برای حفاظت اختصاصی از تیم ملی جمهوری اسلامی ایران در خاک آمریکا تیم حفاظتی، در نظر گرفته شده است.متاسفانه ویزا هنوز نیامده و ما منتظریم.
دشمنی  شبکه ی اینترنشنال 👊 
 حواشی ایجاد شده تیم ملی ایران تمامی ندارد ۰۰۰۰۰۰۰ و جدیدتری اش 👆

Profile picture of ‌TaridOsharid‌
@TaridOsharid30 May 2026
#برجام‌ رو تکرار نکنید.ما دیگه تحمل برجام دیگه ای رو نداریم.#مذاکره #مطالبه_مردم #کف_خیابون

@TaridOsharid30 May 2026
آقایون مسئول سبک رفتاریتون نیاز ب تغییر نداره؟!#جنگ ها...#مطالبه_مردم #کف_خیابون

@TaridOsharid30 May 2026
من التماس میکنم به شما ملت ایران، من دست شما ملت ایران را میبوسم،این #غربزده ها را کنار بگذارید.این‌ حرفها براتون آشنا نیست؟!#مطالبه_مردم #کف_خیابون

Profile picture of ‌افسانه حاجیلو‌
@AfsanehHajiloo30 May 2026
🔥"پرده‌برداری از تناقض بزرگ: پیروزی در میدان یا شکست در دیپلماسی؟!"تبریک به همه! گویا بالاخره اراده‌مان را تحمیل کردیم و چنان ادراک دشمن را برهم زدیم که خودمان هم در تشخیص پیروزی از شکست دچار تردید شده‌ایم! می‌گویند وارد دوران جدیدی از ترکیب جنگ و مذاکره شده‌ایم؛ دورانی که در آن ظاهراً پیروز میدا…Show more

Profile picture of ‌امیرحسین محمدی 🇮🇷🇵🇸‌
@AH_Mohammadi30 May 2026
#رهبر_شهید: گاهی سردمداران رژیم صهیونیستی، ما را تهدید هم میکنند؛ تهدید به حمله‌ی نظامی میکنند؛ اما به‌نظرم خودشان هم میدانند، و اگر نمیدانند، بدانند که اگر غلطی از آنها سر بزند، جمهوری اسلامی «تل‌آویو» و «حیفا» را با خاک یکسان خواهد کرد.۱۳۹۲/۰۱/۰۱تیک ... تاک ... #چند_دقیقه_مانده#ایران #ایران_قوی

Profile picture of ‌احد سلماسی زاده‌
@ahadsalmasi30 May 2026
مردم مبعوث شده در میداندوستان نگران مذاکرات دلاوران پا به رکاب خیالتان راحت ، دلتان قرص این توئیت قالیباف نیست! این توئیت مسئول مذاکرات است! این توئیت مسئول میدان است!بخوانید و افتخار کنید"Show more
#بصیرت

Profile picture of ‌محمدامین مهدی زاده‌
@mahdizadeh199230 May 2026
🔰 انتشار یادداشت پنجم سلسله یادداشت‌های نقش‌های پنهان زنان در خط مقدم جنگ با عنوان"بازسازی خانواده محور نهادهای اجتماعی در بستر جنگ" در اندیشکده رهیافتلینک متن کامل یادداشت:https://zaya.io/c6uze#جنگ #مقاومت #ایران #زنان #ایران_قوی

Profile picture of ‌سجاد نجفی‌
🔴اتحاد کامل شکل گرفته میان چین و روسیه، چالشی جدید پیش پای آمریکا و اروپا 🔺دیدار اخیر ولادیمیر پوتین و شی جین‌پینگ در پکن بار دیگر نشان داد روابط چین و روسیه به یکی از محورهای مهم نظم نوظهور جهانی تبدیل شده است.🔺دو کشور با تکیه بر جغرافیای مشترک، رشد تجارت دوجانبه، همکاری انرژی،

Profile picture of ‌علی شنوایی قناد‌
@Alishenavayi30 May 2026
خطاب به اونایی که تونستن وصل شن:⚠️ برید توی تویتر (X) زیر پست های PGSA کامنت بذارید ازشون بخواید عوارض عبور از #تنگه_هرمز رو فقط به ریال‌ایران بگیرن!!#IRRComplicationsاین هشتگ رو هم ترند کنید 👆👆#خیابان_ایران#خونخواهی_امام_شهید

Profile picture of ‌سجاد نجفی‌
🔴خبرنگار الجزیره: یک منبع رسمی ایرانی می گوید: با تیمی که هیچ چارچوب حرفه‌ای یا اخلاقی ثابتی ندارد، دمدمی مزاج است و مدام خواسته‌هایش را تغییر می‌دهد، نمی‌توان گفت که هیچ چیز «نهایی» شده است.

Profile picture of ‌پیمان عبدالمنتظَر‌
@Payman177630 May 2026
🔴پاسخ جالب یک کاربر ایکس به سوال خبرگزاری صداوسیماحساب خبرگزاری صداوسیما در ایکس نوشت:دولت آمریکا، در بحبوحه مذاکراتچندین فرد و شرکت ایرانی را تحریم کرد؛ و از ایران خواست تنگه هرمز را بدون قیدو شرط باز کند! چه کسی در دانشگاه‌های آمریکا درس منطق تدریس می‌کند؟یک کاربر ایکس در پاسخ نوشته: اپستین