حیرت مجری عرب از تشییع میلیونی رهبر شهید: آیا حاکمی در جهان عرب حتیٰ یک نفر وجود دارد که مردم برایش چنین کاری کنند؟
2 MB
@Amout10 July 2026حیرت مجری عرب از تشییع میلیونی رهبر شهید: آیا حاکمی در جهان عرب حتیٰ یک نفر وجود دارد که مردم برایش چنین کاری کنند؟2 MB
@Nima20269 July 2026سنتکام ویدیویی از حملات اخیر خود به خاک ایران منتشر کرد.🇺🇸🇮🇷در حملات دو روز گذشته آمریکا به کشورمان، تاکنون 14 تن شهید و 78 تن از هموطنانمان مجروح شدندعلیه سکوت در برابر جنایت #باید_برخاست3 MB
@mahdi_news9 July 2026🔹 لحظه برخورد چند موشک به پایگاه پنجم دریایی آمریکا در بحرین _ به شخصه با اون فیلمی که هوا روشن شده و ۲ تا موشک مشخصه برخورد میکنن چقدر حال کردم ، چقدر زیبا سقوط آزاد انجام میدن روی هدف . . . 🚀🇮🇷#ایران #رهبر_شهید #انتقام @mahdi_news640 KB221 KB
@Amout9 July 2026🚀 برخورد موشک به پل ریلی دگونچی آققلا در استان گلستانخطآهن آققلا به روسیه از طریق مرز ریلی اینچهبرون (در فاصله حدود ۷۰ کیلومتری شمال آققلا) متصل میشود.این مسیر بهعنوان #کریدور_شرقی، شمال-جنوب، از ایران به #ترکمنستان و #قزاقستان رفته و نهایتاً به شبکه ریلی #روسیه میپیوندد.377 KB
@Amout9 July 2026توهم دوبارهترامپ🐷: حین پرواز از ترکیه به انگلیس در گفتگو با خبرنگاران، ادعا کرد: «ما از نظر نظامی بر آنها پیروز شدهایم. آنها دقایقی پیش با ما تماس گرفتند و بسیار مشتاق به امضای توافق هستند».576 KB
@sndi13535 July 2026آیا با این شیوه ی عملکرد اکثریت اعضای شعام این فرمان اجرا می شود؟6 MBکشورهای منطقه باید تکلیف خود را با متجاوزین به وطن عزیزمان و قاتلین آحاد مردم ما معلوم کنند. من توصیه میکنم هر چه زودتر آن پایگاهها را تعطیل کنند؛ چون لابد تا بحال فهمیدهاند که ادعای برقراری امنیت و صلح از سوی آمریکا دروغی بیش نبوده است.
@Rahimi_Atani3 July 2026🔹چرا بستن تنگه هرمز دیگر کافی نیست؟با گسترش خطوط لوله جایگزین توسط کشورهای عربی حاشیه خلیجفارس برای صادرات انرژی، استراتژی بستن تنگه هرمز در جنگهای آینده دیگر کارایی گذشته را نخواهد داشت.7 MB
@Amout3 July 2026ترامپ🐷 درباره ایران: ما کاملاً آنها را از نظر نظامی شکست دادیم. چند موشک برایشان باقیمانده است. ما هم میتوانستیم آنها را از بین ببریم.من فکر میکنم که آنها تقریباً با همه چیزهایی که ما نیاز داریم موافقت کردهاند.I think they've agreed to just about everything we need now3 MB
@Amout3 July 2026ترامپ🐷 : رادار ایران را منفجر کردیم. رادار نداشتند. آنها هنوز ندارند!دیشب دوباره منفجرش کردیم. آنها یک رادار جدید خوب داشتند. همه آنها قرار بود بروند و ما آن را منفجر کردیم.1 MB
@Nima20262 July 2026سخنان جالب وزیر سابق بحرینی🔹با تمام دشمنی ها و کینهها نسبت به ایران، دلیل ضعف کشورهای عربی در برابر ایران را به خوبی توضیح میدهد. #ایران#خلیج_فارس5 MB
@Amout29 June 2026┃بررسی میزان تحقق شروط رهبر انقلاب، ۱۰ روز پس از امضای تفاهمنامه میان رئیسجمهور ایران وآمریکا6 MB
@Amout26 June 2026┃علف بخورید؛ اما سلاح اتمی بسازید! #مرشایمر استاد روابط بینالملل دانشگاه شیکاگو:اگر من بهجای سیاستمداران ایرانی بودم، برای ساخت سلاح اتمی حتیٰ اگر لازم بود علف میخوردم. چون اگر سلاح اتمی داشته باشید، بسیار بعید است کهاسرائیلیاآمریکامجدداً به شما حمله کنند. چون از جنگ هستهای میترسند530 KB
@Periqlytos225 June 2026محمد ۶ ساله از غزه فکر کنید اگر #امامحسین ع الان بود چه تدبیر و تصمیمی در مورد لبنان و #غزه میگرفت. عزاداریهاتون قبول ان شاءالله3 MB
@Amout24 June 2026┃مقاماسرائیلی: ۱۵ سال دیگر با مصر هم خواهیم جنگیدرئیس مرکز هیروتاسرائیل🐀 طی کنفرانس سالانه قدس در حضوربنیامین نتانیاهو🐭 پیشبینی کرد کهاسرائیلطی ۱۵ سال آینده، ناگزیر از جنگ با مصر خواهد بود.3 MB
@Periqlytos224 June 2026جیمی فالن کمدین علیه چرندیات ترامپ در مورد #خلیجفارس #کمدی#استنداپکمدی #مرگبرامریکا #ایران #جنگ2 MB
@Periqlytos224 June 2026إذا جاء نصرالله و حسن شعر زیبای خانم لبنانی با استفاده از آیات قرآن کریم برای مقاومت #مقاومت #ادبیات#قرآن #شهیدنصرالله #شهدا4 MB