Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout10 July 2026
حیرت مجری عرب از تشییع میلیونی رهبر شهید: آیا حاکمی در جهان عرب حتیٰ یک نفر وجود دارد که مردم برایش چنین کاری کنند؟
2 MB

Profile picture of ‌Nima‌
@Nima20269 July 2026
سنتکام ویدیویی از حملات اخیر خود به خاک ایران منتشر کرد.🇺🇸🇮🇷در حملات دو روز گذشته آمریکا به کشورمان، تاکنون 14 تن شهید و 78 تن از هموطنانمان مجروح شدندعلیه سکوت در برابر جنایت #باید_برخاست
3 MB

Profile picture of ‌Mahdi News‌
@mahdi_news9 July 2026
🔹 لحظه‌ برخورد چند موشک به پایگاه پنجم دریایی آمریکا در بحرین _ به شخصه با اون فیلمی که هوا روشن شده و ۲ تا موشک مشخصه برخورد میکنن چقدر حال کردم ، چقدر زیبا سقوط آزاد انجام میدن روی هدف . . . 🚀🇮🇷#ایران #رهبر_شهید #انتقام ‎@mahdi_news
640 KB
221 KB

@Amout9 July 2026
🚀 برخورد موشک به پل ریلی دگونچی آق‌قلا در استان گلستانخط‌آهن آق‌قلا به روسیه از طریق مرز ریلی اینچه‌برون (در فاصله حدود ۷۰ کیلومتری شمال آق‌قلا) متصل می‌شود.این مسیر به‌عنوان #کریدور_شرقی، شمال-جنوب، از ایران به #ترکمنستان و #قزاقستان رفته و نهایتاً به شبکه ریلی #روسیه می‌پیوندد.
377 KB

@Amout9 July 2026
توهم دوباره ترامپ 🐷: حین پرواز از ترکیه به انگلیس در گفتگو با خبرنگاران، ادعا کرد: «ما از نظر نظامی بر آن‌ها پیروز شده‌ایم. آن‌ها دقایقی پیش با ما تماس گرفتند و بسیار مشتاق به امضای توافق هستند».
576 KB

Profile picture of ‌آیت الله شیخ عبدالله الدقاق‌
@dr_aldaqqaq5 July 2026
▪️ دل ما شده تنگ صدات، آقا...#باید_برخاست
1 MB

Profile picture of ‌شاهین‌
@sndi13535 July 2026
آیا با این شیوه ی عملکرد اکثریت اعضای شعام این فرمان اجرا می شود؟
6 MB
کشورهای منطقه باید تکلیف خود را با متجاوزین به وطن عزیزمان و قاتلین آحاد مردم ما معلوم کنند. من توصیه میکنم هر چه زودتر آن پایگاهها را تعطیل کنند؛ چون لابد تا بحال فهمیده‌اند که ادعای برقراری امنیت و صلح از سوی آمریکا دروغی بیش نبوده است.

Profile picture of ‌مهدی رحیمی آتانی‌
@Rahimi_Atani3 July 2026
🔹چرا بستن تنگه هرمز دیگر کافی نیست؟با گسترش خطوط لوله جایگزین توسط کشورهای عربی حاشیه خلیج‌فارس برای صادرات انرژی، استراتژی بستن تنگه هرمز در جنگ‌های آینده دیگر کارایی گذشته را نخواهد داشت.
7 MB

@Amout3 July 2026
ترامپ🐷 درباره ایران: ما کاملاً آن‌ها را از نظر نظامی شکست دادیم. چند موشک برایشان باقی‌مانده است. ما هم می‌توانستیم آن‌ها را از بین ببریم.من فکر می‌کنم که آن‌ها تقریباً با همه چیزهایی که ما نیاز داریم موافقت کرده‌اند.I think they've agreed to just about everything we need now
3 MB

@Amout3 July 2026
ترامپ🐷 : رادار ایران را منفجر کردیم. رادار نداشتند. آن‌ها هنوز ندارند!دیشب دوباره منفجرش کردیم. آن‌ها یک رادار جدید خوب داشتند. همه آن‌ها قرار بود بروند و ما آن را منفجر کردیم.
1 MB

@Nima20262 July 2026
سخنان جالب وزیر سابق بحرینی🔹با تمام دشمنی ها و کینه‌ها نسبت به ایران، دلیل ضعف کشورهای عربی در برابر ایران را به خوبی توضیح می‌دهد. #ایران#خلیج_فارس
5 MB

@Amout29 June 2026
بررسی میزان تحقق شروط رهبر انقلاب، ۱۰ روز پس از امضای تفاهم‌نامه میان رئیس‌جمهور ایران و آمریکا
6 MB

@Amout26 June 2026
علف بخورید؛ اما سلاح اتمی بسازید! #مرشایمر استاد روابط بین‌الملل دانشگاه شیکاگو:اگر من به‌جای سیاست‌مداران ایرانی بودم، برای ساخت سلاح اتمی حتیٰ اگر لازم بود علف می‌خوردم. چون اگر سلاح اتمی داشته باشید، بسیار بعید است که اسرائیل یا آمریکا مجدداً به شما حمله کنند. چون از جنگ هسته‌ای می‌ترسند
530 KB

@Nima202625 June 2026
#آمریکا در منطقه‌ما چه میخواهد؟#ببینید | مستند کوتاه روایت #منطقه_ما بر اساس یکی از خاطره‌انگیزترین و مهمترین سخنرانی‌های #شهید_نصرالله
42 MB

Profile picture of ‌🇮🇷 سیدعلیرضا 🇮🇷‌
@Periqlytos225 June 2026
محمد ۶ ساله از غزه فکر کنید اگر #امام‌حسین ع الان بود چه تدبیر و تصمیمی در مورد لبنان و #غزه میگرفت. عزاداریهاتون قبول ان شاءالله
3 MB

@Amout24 June 2026
مقام اسرائیلی: ۱۵ سال دیگر با مصر هم خواهیم جنگیدرئیس مرکز هیروت اسرائیل🐀 طی کنفرانس سالانه‌ قدس در حضور بنیامین نتانیاهو 🐭 پیش‌بینی کرد که اسرائیل طی ۱۵ سال آینده، ناگزیر از جنگ با مصر خواهد بود.
3 MB

@Periqlytos224 June 2026
جیمی فالن کمدین علیه چرندیات ترامپ در مورد #خلیج‌فارس #کمدی#استنداپ‌کمدی #مرگ‌برامریکا #ایران #جنگ
2 MB

@Periqlytos224 June 2026
إذا جاء نصرالله و حسن شعر زیبای خانم لبنانی با استفاده از آیات قرآن کریم برای مقاومت #مقاومت #ادبیات#قرآن #شهیدنصرالله #شهدا
4 MB