Profile picture of ‌حیدر زارع‌
@Dr_zareh_heidar17 July 2026
6 MB

Profile picture of ‌علي ضيغمي‌
@zeighami17 July 2026
♦️اندیشمند #عرب: آدرس دشمن را اشتباه‌ گرفته‌اید! #عربی با #زیرنویس_فارسی#ایران #آمریکا#رژیم_صهیونی#العالم_العربي🌷🇮🇷 ✌️🌷🆔 ‎@zeighami
3 MB

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout17 July 2026
🔥┃ تصویر ماهواره‌ای منتشر شده که نشان می‌دهد که گویا سه انبار نظامی در شهر #ابوظبی🦴 مورد اصابت ایران قرار گرفته است🚀
3 MB

@Amout17 July 2026
استاد دانشگاه سوگانگ کره جنوبی: برای فهم راز تاب‌آوری ایران باید گفت برخلاف کشورهای عربی منطقه،ایران کشوری با هویت ملّی و تاریخی بسیار کهن و مستحکم استبا استاندارد دوگانه آمریکا در تنگه هرمز،برای کشورهای مصرف‌کننده، پرداخت ۱ دلار عوارض به ایران بسیار به‌صرفه‌تر از باج ۱۰۰ میلیارددلاری به آمریکا است
6 MB

@Amout16 July 2026
ژنرال محمدالصمادی، تحلیلگر نظامی و استراتژیک:🎩 به احترام ایران کلاه از سر برمی‌داریم توانمندی‌های ایران واقعاً شایسته احترام هستند و باید به احترام ایران کلاه از سر برداشت؛ چه با ایران موافق باشیم و چه مخالف. ما عرب‌ها باید از آن‌چه ایران انجام داده درس بگیریم.
3 MB

@Amout16 July 2026
🪖 🫡 چه خبر دارید...جنوب ایران، سرزمین🌅 آفتاب و دریا؛ هرچند بارها طعم تلخ هجوم را چشیده، اما چون🌴 نخل‌های استوارش، ریشه در خاک عشق دارد و هرگز سرخم نکرده است. به امید 🇮🇷 ایران همیشه سربلند، آرام و سرافراز . 🟥 🟩
2 MB

@Amout16 July 2026
رابرت پیپ Professor Robert Pape ، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه شیکاگو، هشدار می‌دهد که جنگ آینده بدتر از گذشته خواهد بود، با احتمال ۷۰ درصدی آغاز عملیات زمینی و حضور در سواحل ایران.جدالی اساسی بر سر کنترل تنگه هرمز وجود دارد که می‌تواند موازنه قدرت در خلیج‌فارس و جهان را تغییر دهد.
3 MB

@Amout15 July 2026
ترامپ🐷 : جولانی وارد عمل خواهد شد و کار حزب‌الله را یکسره خواهد کرد️او این کار را به شیوه متفاوتی انجام خواهد داد. فکر می‌کنم جولانی دقیق‌تر از اسرائیل عمل خواهد کرد. او ساختمان‌ها را تخریب نخواهد کرد.️جولانی خودش مایل به انجام این کار است و من دارم به چراغ‌ سبز نشان‌دادن به او فکر می‌کنم.
2 MB

@Amout15 July 2026
🎯 این جنایت‌کاران در آرامش نخواهند مُرد ⚰️ These criminals, whose names are documented from the highest-ranking to the lowest, will carry their wish for a peaceful Death in bed with them to the grave.
910 KB

@Amout15 July 2026
مؤسسهٔ پژوهشیMEMRI سخنان #متکی را زیرنویس کرده:آمریکا کلی پایگاه در منطقه داره. من پیشنهادم این هست که ما یکی از این پایگاه‌ها رو بریم و بگیریم. این امکان وجود داره. این پایگاه‌ها، صدها و شاید هزارها تروریست آمریکایی هستند.کافیه شما ۱۰۰ تا از اینا رو بگیرید، بعد خیلی سریع می‌تونید بیارید داخل ایران
1 MB

@Amout15 July 2026
ترامپ 🐷 ┃من می‌خوام پولم رو پس بگیرم، چون داریم از یه منطقه خیلی ثروتمند دنیا محافظت می‌کنیم و کلی هزینه می‌دیم، کشورهایی که داریم ازشون دفاع می‌کنیم باید این هزینه رو بدن؛ مثل عربستان🇸🇦، امارات🇦🇪، قطر🇶🇦، بحرین🇧🇭، کویت🇰🇼 و چند کشور دیگه.
2 MB

@Amout14 July 2026
طفره رفتن الزیدی از پاسخ به یاوه‌های ترامپ🐷 درباره شهیدان سلیمانی و ابومهدی المهندسترامپ 🐷 خطاب به نخست‌وزیر عراق: ما سلیمانی و یک فرد بد از عراق (ابومهدی) را کشتیم؛ نمی‌دونم بهتون لطف کردم یا نه؟ آقا اجازه؟ 😟☝️ نخست‌وزیر عراق: در آن زمان در سیاست نبودم …. ترجیح می‌دهم دربارهٔ آینده صحبت کنم
2 MB

Profile picture of ‌Nima‌
@Nima202614 July 2026
✉️ به مسئولین و فرماندهان:همه در انتظار #خون‌خواهی شماچشمان ملت ایران، عراق، لبنان، فلسطین، یمن، بحرین، افغانستان، پاکستان و آزادگان جهان به شما دوخته شده.ماشه را بفشارید.همگان در انتظار اقدامی فوری‌اند.Show more
5 MB

@Amout13 July 2026
ترامپ🐷 : دربارۀ تنگه هرمز از من سؤال نکنید🎤 مجری: ایران اعلام کرده که تنگه هرمز را بسته است؛ آیا این درست است، آقای رئیس‌جمهور؟ترامپ🐷 : از نظر ما، این تنگه باز است؛ درباره این موضوع سؤال نکنید. درباره دلیلی که از من خواستید صحبت کنم، صحبت کنید
442 KB

@Nima202612 July 2026
چشمان ملت‌ها به سپاه پاسداران ماشه را بفشارید🔹 صحبت‌های #سیدهاشم_الحیدری ۱۴۰۵/۰۴/۲۰#محور_مقاومت#باید_برخاست
6 MB

@Amout12 July 2026
🚀 لحظه شلیک موشک‌های آمریکایی هیمارس از خاک بحرینکاربران بحرینی با انتشار این ویدئو نوشته‌اند که دولت بحرین به‌طور آشکارا خاک خود را برای حمله به ایران در اختیار آمریکا قرار داده و نباید نسبت به حملات ایران معترض باشد.
2 MB

Profile picture of ‌وحید‌
@Iransoltan11 July 2026
تکلیف مذاکره ازهمون روز اولم مشخص بود منتهی عاشقان مذاکره خودشونو زدن به .... اما از زبان سیدعلی خمینی هم شنیدن دارد
659 KB

@Nima202610 July 2026
فرهنگ مقاومت، فرهنگ زندگی است، نه فرهنگ مرگ! مقاومت یعنی ساختن زندگی برای یک ملت با شهادت کمترین تعداد ممکن از افراد... اگر مقاومت نباشد، همه گرفتار مرگ میشوند! علیه استکبار #باید_برخاست#سیدحسن_نصرالله
12 MB

@Amout10 July 2026
این کارزار ادامه دارد...کاری زیبا از عزیزان عراقیWe are a nation of martyrs.
3 MB

@Amout10 July 2026
ترامپ🐷 و ۱۴ بار ادعای این‌که ایران خواهان توافق استشبکه CNN با پخش مونتاژی از اظهارات دونالد ترامپ🐷 در ماه‌های گذشته نشان داد که رئیس‌جمهور دَبَنگ آمریکا بارها و در موقعیت‌های مختلف (دست‌کم ۱۴ بار) تکرار کرده که«ایران خیلی بدش نمی‌آید توافق کند»یا «ایران می‌خواهد معامله کند»
3 MB