احسنت به این #دختر بوشهریجواب کلی سوال وشبهه رو داد#ایران #انتقام #جنوب #اهواز #زاهدان #بوشهر #بندرعباس #جنگ #آمریکا #اسراییل #تنگه_هرمز
6 MB
@zeighami17 July 2026♦️اندیشمند #عرب: آدرس دشمن را اشتباه گرفتهاید!✅ #عربی با #زیرنویس_فارسی#ایران #آمریکا#رژیم_صهیونی#العالم_العربي🌷🇮🇷✊ ✌️🌷🆔 @zeighami3 MB
@Amout17 July 2026استاد دانشگاه سوگانگ کره جنوبی: برای فهم راز تابآوری ایران باید گفت برخلاف کشورهای عربی منطقه،ایران کشوری با هویت ملّی و تاریخی بسیار کهن و مستحکم استبا استاندارد دوگانهآمریکادر تنگه هرمز،برای کشورهای مصرفکننده، پرداخت ۱ دلار عوارض به ایران بسیار بهصرفهتر از باج ۱۰۰ میلیارددلاری بهآمریکااست6 MB
@Amout16 July 2026┃ژنرال محمدالصمادی، تحلیلگر نظامی و استراتژیک:🎩 به احترام ایران کلاه از سر برمیداریم توانمندیهای ایران واقعاً شایسته احترام هستند و باید به احترام ایران کلاه از سر برداشت؛ چه با ایران موافق باشیم و چه مخالف. ما عربها باید از آنچه ایران انجام داده درس بگیریم.3 MB
@Amout16 July 2026🪖 ┃🫡 چه خبر دارید...جنوب ایران، سرزمین🌅 آفتاب و دریا؛ هرچند بارها طعم تلخ هجوم را چشیده، اما چون🌴 نخلهای استوارش، ریشه در خاک عشق دارد و هرگز سرخم نکرده است. به امید 🇮🇷 ایران همیشه سربلند، آرام و سرافراز . 🟥 ⬜ 🟩2 MB
@Amout16 July 2026رابرت پیپ Professor Robert Pape ، استاد روابط بینالملل دانشگاه شیکاگو، هشدار میدهد که جنگ آینده بدتر از گذشته خواهد بود، با احتمال ۷۰ درصدی آغاز عملیات زمینی و حضور در سواحل ایران.جدالی اساسی بر سر کنترل تنگه هرمز وجود دارد که میتواند موازنه قدرت در خلیجفارس و جهان را تغییر دهد.3 MB
@Amout15 July 2026ترامپ🐷 : جولانی وارد عمل خواهد شد و کار حزبالله را یکسره خواهد کرد️او این کار را به شیوه متفاوتی انجام خواهد داد. فکر میکنم جولانی دقیقتر ازاسرائیلعمل خواهد کرد. او ساختمانها را تخریب نخواهد کرد.️جولانی خودش مایل به انجام این کار است و من دارم به چراغ سبز نشاندادن به او فکر میکنم.2 MB
@Amout15 July 2026🎯 ┃این جنایتکاران در آرامش نخواهند مُرد ⚰️ These criminals, whose names are documented from the highest-ranking to the lowest, will carry their wish for a peaceful Death in bed with them to the grave.910 KB
@Amout15 July 2026مؤسسهٔ پژوهشیMEMRI سخنان #متکی را زیرنویس کرده:آمریکاکلی پایگاه در منطقه داره. من پیشنهادم این هست که ما یکی از این پایگاهها رو بریم و بگیریم. این امکان وجود داره. این پایگاهها، صدها و شاید هزارها تروریستآمریکاییهستند.کافیه شما ۱۰۰ تا از اینا رو بگیرید، بعد خیلی سریع میتونید بیارید داخل ایران1 MB
@Amout15 July 2026ترامپ🐷 ┃من میخوام پولم رو پس بگیرم، چون داریم از یه منطقه خیلی ثروتمند دنیا محافظت میکنیم و کلی هزینه میدیم، کشورهایی که داریم ازشون دفاع میکنیم باید این هزینه رو بدن؛ مثل عربستان🇸🇦، امارات🇦🇪، قطر🇶🇦، بحرین🇧🇭، کویت🇰🇼 و چند کشور دیگه.2 MB
@Amout14 July 2026طفره رفتن الزیدی از پاسخ به یاوههایترامپ🐷 درباره شهیدان سلیمانی و ابومهدی المهندسترامپ🐷 خطاب به نخستوزیر عراق: ما سلیمانی و یک فرد بد از عراق (ابومهدی) را کشتیم؛ نمیدونم بهتون لطف کردم یا نه؟ آقا اجازه؟ 😟☝️ نخستوزیر عراق: در آن زمان در سیاست نبودم …. ترجیح میدهم دربارهٔ آینده صحبت کنم2 MB
@Nima202614 July 2026✉️ به مسئولین و فرماندهان:همه در انتظار #خونخواهی شماچشمان ملت ایران، عراق، لبنان، فلسطین، یمن، بحرین، افغانستان، پاکستان و آزادگان جهان به شما دوخته شده.ماشه را بفشارید.همگان در انتظار اقدامی فوریاند.…Show more5 MB
@Amout13 July 2026ترامپ🐷 : دربارۀ تنگه هرمز از من سؤال نکنید️ 🎤 مجری: ایران اعلام کرده که تنگه هرمز را بسته است؛ آیا این درست است، آقای رئیسجمهور؟️ترامپ🐷 : از نظر ما، این تنگه باز است؛ درباره این موضوع سؤال نکنید. درباره دلیلی که از من خواستید صحبت کنم، صحبت کنید442 KB
@Nima202612 July 2026چشمان ملتها به سپاه پاسداران ماشه را بفشارید🔹 صحبتهای #سیدهاشم_الحیدری ۱۴۰۵/۰۴/۲۰#محور_مقاومت#باید_برخاست6 MB
@Amout12 July 2026🚀 ┃لحظه شلیک موشکهایآمریکاییهیمارس از خاک بحرینکاربران بحرینی با انتشار این ویدئو نوشتهاند که دولت بحرین بهطور آشکارا خاک خود را برای حمله به ایران در اختیارآمریکاقرار داده و نباید نسبت به حملات ایران معترض باشد.2 MB
@Iransoltan11 July 2026تکلیف مذاکره ازهمون روز اولم مشخص بود منتهی عاشقان مذاکره خودشونو زدن به .... اما از زبان سیدعلی خمینی هم شنیدن دارد659 KB
@Nima202610 July 2026فرهنگ مقاومت، فرهنگ زندگی است، نه فرهنگ مرگ! مقاومت یعنی ساختن زندگی برای یک ملت با شهادت کمترین تعداد ممکن از افراد... اگر مقاومت نباشد، همه گرفتار مرگ میشوند! علیه استکبار #باید_برخاست#سیدحسن_نصرالله12 MB
@Amout10 July 2026┃این کارزار ادامه دارد...کاری زیبا از عزیزان عراقیWe are a nation of martyrs.3 MB
@Amout10 July 2026┃ترامپ🐷 و ۱۴ بار ادعای اینکه ایران خواهان توافق استشبکه CNN با پخش مونتاژی از اظهاراتدونالد ترامپ🐷 در ماههای گذشته نشان داد که رئیسجمهور دَبَنگآمریکابارها و در موقعیتهای مختلف (دستکم ۱۴ بار) تکرار کرده که«ایران خیلی بدش نمیآید توافق کند»یا «ایران میخواهد معامله کند»3 MB