شهید حاج قاسم سلیمانی: من تا بخواهم اصول دیپلماسی را رعایت کنم و به این و آن بگویم، آنها سر بچه های مردم را بریدهاند💔
@Seyed_Meraj18 July 2026شهید حاج قاسم سلیمانی: من تا بخواهم اصول دیپلماسی را رعایت کنم و به این و آن بگویم، آنها سر بچه های مردم را بریدهاند💔
@Pourshahabi18 July 2026🇮🇷 آنان که ناوگانهای جنگیشان را به آبهایمان گسیل میدارند، گمان میبرند با تخریب یک برج، میتوانند چراغ غیرت را در دل مردان دشتهای سوزان بلوچستان و کرانههای دریای جنوب خاموش کنند، غافل از اینکه هر قطعه سنگ ریخته از این بنا، آجر اول استواریای دیگر در بنای مقاومت خواهد بود.
@resane_enghelab17 July 2026♦️ باید به خود جرأت داد، که این نوع جنگیدن به درد نمیخورد و لازم است که استراتژی در این جنگ عوض شود.دستنوشته ۵ فروردین ۱۳۶۰- شهید حسن باقری
@resane_enghelab17 July 2026
@NEMESIS17 July 2026🚩دارایی های ترامپ در فهرست اهداف مشروع ایران#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_سازشگر #مذاکره #جنگ #جنوب #ترامپ
@resane_enghelab17 July 2026لطف کنید نظام محاسباتی اشتباه خود را اصلاح کنید. عامل طول کشیدن جنگ همین نظام غلط و خطای محاسباتی شماست. شلیک تا زمان حذف امریکا و اسراییل باید ادامه داشته باشد جون انها میجنگند تا ایران را حذف کنند و ما تا زمانی میزنیم که میخوریم! فردا اتش بس داد شما هم اتش بس میدهید!در نظام محاسباتی ما خاک، خاک است، تهران تا جنوب یکپارچه برای ایران هستند. شلیکهای موثر و هدفمند ما از سراسر ایران بر سر دشمن تا برگشتن آرامش به خط ساحلی جنوب و تنگه هرمز ادامه خواهد داشت.
@Azizpour17 July 2026معلوم نیست کسانی که بر طبل صلح میکوبند به کدوم نتیجه مذاکرات دل خوش کرده اند شهدا و تلفات و خسارات وارده این چند روزه حاصل سرپیچی آقایون !!! از نظر امام المسلمین است. دست پیش رو گرفته اند که پس نیوفتند!! این اتفاقات سند افتضاح غربگدا هاست.
@Amir313mahdi17 July 2026"باید به خود جرأت داد، که این نوع جنگیدن به درد نمیخورد و لازم است که استراتژی در این جنگ عوض شود."پ.ن: دستنوشته ۵ فروردین ۱۳۶۰ #شهید_حسن_باقری#مرگ_بر_آمریکا#مرگ_بر_اسرائیل#مرگ_بر_ستون_پنجم#مقاومت#یا_لثارات_الخامنه_ای
@resane_enghelab17 July 2026مذاکره در مقابل خون های ریخته شدهاماده شویم مذاکرات بیشتری کنیم اونم با برادری و حسن نیتزیرساخت در برابر زیرساخت!سلحشوران نیروهای مسلح مقتدر ایران؛ بسم الله؛ منطقه را به آتش بکشید!
@user17224398157217 July 2026
@mhnami_ir17 July 2026ارتش جنایتکار آمریکا با حمله به تیپ ۳۸۸ پیاده مکانیزه بمپور، ۷ تن از پایوران و سربازان وظیفه ما را شهید کرد.به روح پاک شهدا تحیت، به خانوادههایشان و به ارتش قهرمان و نیروهای مسلح تبریک و تسلیت میگویم.آمریکاییها بدانند: خون این شهدا بیپاسخ نمیماند.انتقام آن حتمی خواهد بود.
@Khademalabas16 July 2026شهید مهدی زین الدین :''هر کس در شب جمعه شهدا را یاد کند، شهدا هم او را نزد اباعبدالله یاد می کنند''.امشب با یک فاتحه و صلوات،شهید محمدمهدی بيرامی رو یاد کنیم
@izainabam16 July 2026