بی شرف است آن که پرچمت را به زیر پا لگدمال کردوای بر من اگر حریم توپیش چشمان من شکسته شود...
3 MB
@Taha1_138518 February 2026بی شرف است آن که پرچمت را به زیر پا لگدمال کردوای بر من اگر حریم توپیش چشمان من شکسته شود...3 MB
@Taha1_138517 February 2026عملیات والفجر مقدماتی متاسفانه در نهایت(به دلیل وجود موانع بسیار و خیانت یکی از بیسیمچی ها و لو رفتن عملیات و...) با شکست مواجه میشه و گردان کمیل توی یکی از کانال های دشمن که گرفته بودن محاصره میشن و بعد از پنج روز تشنگی و نشون دادن شجاعت و رشادت بسیار و شهید شدن خیلی از نیرو ها،بعثیا وارد کانال میش…Show moreصوت اعلام رمز عملیات والفجر مقدماتی(منطقه فکه) توسط شهید همت و شهید صیاد شیرازینمی دونم چرا توی صدای شهید صیاد شیرازی مظلومیت خاصی موج می زنه.شاید وقتی می گفت به مظلومیت علی اصغر می دونست که شهدا قراره تشنه شهید(گردان کمیل،از لشکر ۲۷ محمدرسول الله سپاه تهران) بشن😢سلام بر طفل شیرخوارِ شهید...1 MB9 MB
@Taha1_138517 February 2026رمز عملیات والفجر مقدماتیبسمالله الرحمن الرحیم؛ و لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم؛ اللهم ایاک نعبد و ایاک نستعین، قد تری ما انا فیه، ففرج عنی یا کریم، یا الله یا الله یا الله، به مظلومیت علیاصغر، به ذوالفقار بُرنده ولی مؤمنین و قهاریت ربالعالمین بهپیش. پیام گرفته شد؟ پیام رو بدید به نیرو…Show moreصوت اعلام رمز عملیات والفجر مقدماتی(منطقه فکه) توسط شهید همت و شهید صیاد شیرازینمی دونم چرا توی صدای شهید صیاد شیرازی مظلومیت خاصی موج می زنه.شاید وقتی می گفت به مظلومیت علی اصغر می دونست که شهدا قراره تشنه شهید(گردان کمیل،از لشکر ۲۷ محمدرسول الله سپاه تهران) بشن😢سلام بر طفل شیرخوارِ شهید...1 MB9 MB
@Taha1_138517 February 2026
@Taha1_138517 February 2026طلاییه🌸قَسَمت میدهم آقا، به یاران خمینی،به شهیدان به خون خفته این شور حسینی،به مردان طلاییه و فکه،به شیران شلمچه،به خونین کفانِ دلِ چذابه و پاوه به این شور حسینی برسانم،تویی روح و روانم، به قربان تو جانمیاحسین...حسین،حسین،حسین(ع)
@Taha1_138517 February 202610 MB
@Taha1_138517 February 2026حاجی داشت در مورد ازدواج صحیح و اسلامی و آسون صحبت می کرد😅گفتم خدایا این همه دختر چادری و محجبه یعنی هیچ کدومشون منو به همسری قبول نمی کنه؟🤔نه،هرکسی لیاقت منو نداره🙂↕️حالا جدی جدی اینو خودم میگم:اگر طلا و حلقه و... گرونه خب چرا فکر می کنیم بدون اینا نمیشه نامزدی و عقد کرد؟چرا قبول نمی کنیم؟�…Show more
@Taha1_138517 February 2026می تونین این زمین رملی رو به مسافت ۱۵_۱۴ کیلومتر و با بار حداقل ۲۰ کیلو روی دوش راهپیمایی کنین؟#والفجر_مقدماتی#فکه
@Taha1_138517 February 2026اصلاً تصور نمی کردم که ی روزی نماز مغرب و عشا رو بالای کانال کمیل و لبِ مرز بخونمالحمدلله کما هو اهله✨
@Taha1_138517 February 2026اروند از تلاقی دجله و فرات و کارون شکل می گیره و عرضش ۱ کیلومترهکی دوست داره زیر شلیک مستقیم گلوله و دوشکا شنا کنه؟🙃اون روبرو هم که دکل های مرزبانی عراقین
@Taha1_138517 February 2026ای شهیدان کربلای هویزه،السلامحتما از ماجرای شهید علم الهدی و اقداماتش و اینکه توی هویزه چه اتفاقی افتاده آگاه بشین✊🏻از خابوندن غائله خلقِ عرب و گفتگو با شیوخ قبایل عرب و آوردنشون به دیدار امام و پیگیری گنجوندن ولایت مطلقه فقیه(نه ولایت فقیه خالی) توی قانون اساسی و....
@Taha1_138517 February 2026با توجه به اینکه اعتراض داشتین که اسم صنف تون به تابلو ها نبود🤔لبخند بزن ساندیس خور🫵🏻😂https://virasty.com/Taha1_1385/1771263485476533209
@Taha1_138517 February 2026امروز روز پنجم است که در محاصره ایم،آب را جیره بندی کرده ایم, نان را جیره بندی کرده ایم...عطش همه را هلاک کرده...همه را جز شهدا...که حالا کنار هم در انتهای کانال آرمیده اند...به فدای لب تشنه ات ای پسر فاطمه(آخرین جمله)این دست نوشته ی یک شهید است که در کانال کمیل پیدا کردند.http://forum.roq.i…Show moreای سوارانِ بلندایِ سهیلشوکران نوشانِ گردانِ کمیلای سواران رفته تا بدر و حنینخیل مختاران،لثارات الحسین...سید مرتضی بیسیمچی گردان در پاسخ به التماسهای شهید همت برای صحبت کردن، آخرین جملات رو این طور به زبون میآورد:بعثیا وارد کانال شدن، دارن به بچهها تیرخلاص میزنن. سلام ما را به امام برسان. …Show more
@Taha1_138517 February 2026زمانی که بچه ها توی عملیات والفجر مقدماتی و دل شب داشتن از ی کانال پر از انواع مانع رد می شدن ناگهان پله به خاطر رملی بودن زمین سُر خورد؛ی جوونی پرید پایین و پله رو گرفت تا بقیه رد بشن،راوی میگه زمانی که داشتم رد می شدم زیر پام رو نگاه کردم دیدم اون جوون کسی نیست جز شهید محمود ثابت نیا فرمانده گردان…Show more
@Taha1_138517 February 2026آخرین حرف های شهید ابراهیم هادیآقا ابرام جزو نیرو های گردان کمیل نبود🥲،از بچه های اطلاعات عملیات بود و کسی جز فرمانده ها نمی شناختنش3 MB
@Taha1_138517 February 2026صوت اعلام رمز عملیات والفجر مقدماتی(منطقه فکه) توسط شهید همت و شهید صیاد شیرازینمی دونم چرا توی صدای شهید صیاد شیرازی مظلومیت خاصی موج می زنه.شاید وقتی می گفت به مظلومیت علی اصغر می دونست که شهدا قراره تشنه شهید(گردان کمیل،از لشکر ۲۷ محمدرسول الله سپاه تهران) بشن😢سلام بر طفل شیرخوارِ شهید...1 MB9 MB
@Taha1_138517 February 2026چند روز پیش رو یادتونه که ی چالشی بود می گفت اسم اولین شهیدی که به ذهنتون اومد رو بنویسین و اسم شهید بروجردی رو نوشتم؟دیروز توی کانال کمیل گفتن به هر نفر یدونه کتابچه در مورد شهیدی میدیم که إن شاءالله اون رو امسال فرمانده خودتون بدونین و باهاش رفیق بشین.برا من شهید بروجردی در اومد🙃پرچم بچه های …Show more