Profile picture of ‌محمد عابدی زاده‌
@kianabedy9 August 2026
#حمیدرضا_رجب_زاده سردار فرماندهی محترم انتظامی جمهوری اسلامی ایران #رادان با عنایت به شدت عملکرد ونوع شهادت ، نیروهای فرهنگی مذهبی، وبا نظر به اینکه این نیروهای فرهنگی به دنبال دعوا و شرارت نبوده ونیستند وهمیشه از آن پرهیز میکنند ، لذا دستور فرمایید، شدت عمل یگانهای عملیاتی افزایش یابد ،

Profile picture of ‌محمد عابدی زاده‌
@kianabedy7 August 2026
#هندوستان آماده باش میتونم ، دوستی با تو را بر #پاکستان ، نامرد ترجیح دهم ...#مخالفان کرد و ترک #اردوغان من آمادگی دارم با شما کار کنم ...عربها 🦎 🦎 🦎 🦎 اشد کفر و خیانت ونفاق هستند و خدایشان ترامپ زگگان 🐽 است...

Profile picture of ‌_𝗫𝘅‌
@TT_aidi3 August 2026
اگه تو این گرما باهات اومدم بیرون یعنی خیلی دوست دارم

Profile picture of ‌ورزش Sport  🇮🇷‌
@Nature29 July 2026
🏋‍♀ تمرینات #سرشانه با #دمبل
1 MB

Profile picture of ‌Black Heart‌
@YasharDrm18 July 2026
خواست خدا یا خواست خودمون؟؟
VirAva

برای رضای خدا ؟؟؟یا امضای خلق خدا؟؟تف

00:0003:00:57

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
هرکسی که دورت میگرده دوست نداره🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
993 KB

Profile picture of ‌سید محسن سجادی‌
@SEYEDS121 July 2026
خوشا آنان که الله یارشان بودبحمد و قل هو الله کارشان بودخوشا آنان که دائم در #نماز اندبهشت جاودان بازارشان بود

Profile picture of ‌اولی البأسِ الشدید‌
@ALBASE_ALSHADID30 June 2026
مراقب این موضوع باش!!!احتمال عمل نکردن ناخنک فشنگ کش در #سلاح وجود داره !پس اهمیت شلیک خشک پس از اتمام #گلوله ها را جدی بگیرید.در این ویدئو:پس از خالی شدن خشاب ، #تیرانداز چندبار اسلحه را مسلح میکند ولی فشنگی از آن خارج نمیشود و پس از کشیدن ماشه گلوله‌ای شلیک میشود که موجب تعجب تیر انداز می‌شود.
811 KB

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
خب دیگه شروع شد نداشتن کولر و توجیه کردنش توسط غربزده های ایرانی ساکن اونجا:)
5 MB

Profile picture of ‌Alireza Ebrahimi‌
@E7alireza21 June 2026
🎥 واقعا هویدا ۱۳ سال قیمت خودکار و ثابت نگه داشت؟#بد بخت های پخ،لوی پرست 🤡 یکم به مغز زنگ زدتون تاریخ تزریق کنید .
5 MB

@use177718 June 2026
استوری همنشین

Profile picture of ‌Team 🇮🇷Melli‌
@FaAllonLmaYorid17 June 2026
قابل توجه کادر فنی تیم ملی با این روال پس از این؛ بهتره حالا که به هر دلیل ومشکل مسیر صعود از گروه ناهموار ه ۰۰۰ لا اقل قضیه ؛ برای آینده نگری چهار سال بعد به جوانهای تیم اعم از دروازه بان و بازیکنان میدون بدید. همه ی نقادهادوتا پاهاشون روی زمینه و پیشنهاد و انتقاد هم حقه همه🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷
معموله که کاپیتان تیم های  ملی در سراسر دنیا فردی با تجزبه ملی بالا 👆باشه

@Rahro064 June 2026
یکم دیگه در میادین ایستادگی کنید دشمن به صورت کامل شکست میخوره و تتلو رو میارن کنار برج آزادی کنسرت رایگان بذاره

Profile picture of ‌یا حسین‌
@Jalilvand3 June 2026
#اخلاقـاسلامیبسیارند کسانی که از سخن گفتن نادم و پشیمان اند اما به خاطر سکوت هیچ گاه اظهار ندامت نمی کنند. لقمان به فرزندش فرمود: «فرزند عزیزم! چه بسا که من در اثر گفتار پشیمان شده‌ام امّا به خاطر سکوت افسوس نخورده ام