بچه های بسیج بارسلونا درحال فعالیت🕶#فلسطین#جنگ #جنگ_رمضان #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_آمریکا
@Janfaday_iran12815 May 2026بچه های بسیج بارسلونا درحال فعالیت🕶#فلسطین#جنگ #جنگ_رمضان #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_آمریکا
@Lamine_Yamal15 May 2026📊 | مقایسه دمبله و یامال تو این فصل :#بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال
@Lamine_Yamal15 May 2026لامین یامال با ۲۷۷ دریبل موفق، با وجود مصدومیتهای اخیر، در صدر فهرست بهترین دریبلزنهای لیگهای بزرگ اروپایی قرار دارد#بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال
@Lamine_Yamal14 May 2026لامین یامال در IG 🧡 :#بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال
@Msi4u14 May 2026
@Tasrna14 May 2026سرمربی بارسا سر فلسطین پشت ستارهاش را خالی کرد«لامین یامال دیروز پرچم فلسطین را در دست داشت. این موضوعی است که معمولاً دوست ندارم دربارهاش صحبت کنم.» هانسی فلیک، سرمربی آلمانی بارسلونا در پاسخ به سؤال یک خبرنگار این را گفت.
@Esteghlalpage14 May 2026🔵 داکنز نازون: ۲۰۲۶ آخرین جام جهانی من استداکنز نازون، مهاجم اهل هائیتی استقلال که این روزها همراه با تیم ملی کشورش برای جام جهانی ۲۰۲۶ آماده میشود،درباره حضور در این رقابتها گفت: «وقتی دیدم هائیتی در چه گروهی قرار گرفته، خیلی خوشحال شدم؛ چون شاید این آخرین جام جهانی من باشد.@Esteghlalpage
@mhnami_ir14 May 2026ایران دوباره برای عزت یک ملت میجنگد؛تا قلب آمریکا!راهی جام جهانی شوید و پرچم ایران را با صلابت در جهان به اهتزاز درآورید، باذن الله.دعای خیر یک ملت، شکوه یک تمدن و غرور یک سرزمین پشت قدمهایتان.#تیم_ملی
@Basij_khu_th14 May 2026بازیکنان تیم ملی #ایران؛در جام جهانی، شما فقط نماینده یک تیم نیستید،نماینده غرور و عزت یک ملتید!پس با گل زدن، ایستادن پای سرود ملی و ترجیح شرافت به منفعت،باعث سربلندی مردم شوید.با تمام توان بجنگید و پرچم ایران را در کشور متخاصم بالا ببرید.خیابان با ما زمین فوتبال با شما🇮🇷دعای مردم بدرقه راهتان
@user17784780384214 May 2026⭕️ قرائت میثاقنامه تیم ملی توسط احسان حاج صفی، کاپیتان تیم: با دعای مردم پا به این عرصه نهاده و برای سربلندی ایران تلاش خواهیم کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷10 MB
@thr_kimya14 May 2026با رونمایی از لباس تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در جامجهانی ۲۰۲۶؛پیشنهاد میکنم حتما انیمیشن «یوز» رو که ساخته خودمونه رو ببینید.این انیمیشن یک بستر بین المللی خوبی جهت تبادلات فرهنگی بین ایران و سایر ملل ها ایجاد کرده و تا الانم با اکران در روسیه در طی سه هفته ۴۵ میلیارد درآمد داشته...مزایای …Show more
@Iranian_Gun_ir14 May 2026مراسم بدرقهی تیم ملی فوتبال، میدان انقلاب برای مردم پیروزی تیم ملی در قلب آمریکا هیچ فرقی با اصابت موشک های سید مجید موسوی ندارد. از این به بعد، میدان ورزشی آغاز به کار خواهد کرد تا حفظ آبرو کند از کیان ایران زمین #تیم_ملی #فوتبال #جام_جهانی #جنگ_رمضان #مرگ_بر_وطن_فروش #مرگ_بر_آمریکا9 MB
@Djtpresident454714 May 2026لحظه سقوط هواپیمای پدرو سانچز نخست وزیر اسپانیا بر اثر حمله آمریکا به هواپیما@Pedro_sanchez
@Navidkarami14 May 2026🔴 پلاکارد جالب در دست مردم حاصر در میدان انقلاب خطاب به تیم ملی فوتبال⚽️:🔹شما را به خون شهدا قسم سرود جمهوری اسلامی را با صلابت و بی ملاحظه بخوانید
@Abolfazl_rastnezhad14 May 2026دعای ما بدرقه راه شما!با آرزوی سربلندی برای تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران #ایران #ایران_قوی #فوتبال #مردم
@Mahtin14 May 2026ابتکار و خلاقیت لفت د گروپ!خب چرا خرج اضافه کردین؟ همون لباسهای جامجهانی ۲۰۱۴ رو میشستن میدادین بازیکنها میپوشیدن.#فوتبال #جام_جهانی