Profile picture of User
فیفا در واکنش به راه ندادن بهترین داور آفریقا به جام جهانی توسط آمریکا سوت بلبلی زد.

Profile picture of ‌Habib Golestan‌
امروز حزب الله مورد حمله قرار گرفت ،چرا یه قاتل روانی که رهبر رو شهید کرد ۱۶۸ کودک رو شهید کرد باید در خواست کنه که ایران حمله نکنه تا تفاهم ترکمنچای دوره معاصر امضا بشه ؟!بخاطر یک مشت دلار ارمان فروشی

Profile picture of ‌مدال ایرانی | Medale Irani‌
یک ایرانی بهترین گلزن جام جهانی شده است!
3 MB

Profile picture of User
گروهی از گاوها بعد از دیدن اقدامات آمریکا در میزبانی جام جهانی در واکنش به سیاسی نبودن ورزش پرواز کردند.

تیم ملی مقتدر وغیور ایران بچه های وطن موفق باشید وسربلند

Profile picture of ‌محمد حسن قنبری‌
فستیوال #فوتبال یا دژ #نظامی؟میزبانی #جام_جهانی زیر سایه #ICE؛ #کمال_شرف

Profile picture of ‌⚫Seyed Meraj⚫‌
عادی ترین محتوای خواب :انیشیتن در لباس تیم ملی در جام حهانی ۲۰۲۶
جای تو بین هوادارای تیم ملی خالیهعکس خودت رو آپلود کن تا هوش مصنوعی بینا ویرا به صورت رایگان تو رو در قلب استادیوم، بین هواداران پرشور تیم ملی جمهوری اسلامی ایران، با پرچم ایران و لبخند افتخارآمیز نشون بده!🍃لینک شرکت در چالش:https://binavira.ir/image/campaign

Profile picture of ‌دکتر بیژن قنواتی‌
کاربر #اسپانیایی: من زیاد از #فوتبال سر در نمیارم، ولی می‌دونم تو این #جام_جهانی پشت کدوم تیم هستم.

Profile picture of ‌༻ّعّلّـّےّ اّصّـّـّغّـّـّرّ سّجّـّوّבّےّ‌
راستی شیش ماه قبل ،تو توییتر خیلی جدی قرار بود این پرچم به عنوان پرچم رسمی ایران .... بره جام جهانی🤣 الان به عنوان تماشاگر هم نمیتونه بره بشینه روی سکو😂

Profile picture of ‌بسیج دانشجویی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی‌
💢 حرکت معترضان در تورنتو کانادا علیه حضور رژیم‌ صهیونیستی در جام جهانی فوتبال؛ 💬 اسرائیل را از فیفا بیرون کنید!#جام_جهانی#مرگ_بر_اسرائیل
1 MB

#جناب_خان خیلی جوانمردانه میخواد بازیکنای حریف رو مصدوم کنه!
3 MB

#تیم_ملی_فوتبال #ایران، به یاد دانش آموزان #شهید دبستان #شجره_طیبه_میناب،#میناب۱۶۸ نام گذاری شد.

Profile picture of ‌حزب الله لبنان‌
انشاالله تیم ملی فوتبال ایران مقابل نیوزلند بهترین بازی خود را انجام دهد و پیروز میدان شود یا علی مدد

Profile picture of ‌مریم سعادتی‌
این روزا سرکار نمی‌م که کار کنم؛ می‌رم ببینم کدوم یکی از همکارا بیشتر از من، دیشب #جام جهانی، #والیبال و #اخبار جنگ رو دیده و هنوز زنده مونده! 😂

Profile picture of ‌خانم پرستار🇮🇷🩺. عاشق وطن 🇮🇷 👩‍⚕️ 🇮🇷‌
#سلام_صبحگاهی #به_رسم_هر_روز_صبح_سلام_آرام_جانم*دگر فرقی ندارد جمعه و شنبه فقط برگرد ...#سلام_امام_زمانم 💚دیدن روی تو آسوده میسر نشوداین عطا بر من آلوده مقدر نشودهرکسی سمت ظهور تو قدم بردارددلش از ظلمت ایام مکدر نشود...#رهبر_شهید #امام_زمان_عج ❤️🌥 #اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج*
VirAva

به رسم هرروزصبح سلام آرام جانم❣️اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـ 🇮🇷

00:0018:49
829 KB
580 KB

Profile picture of ‌🕊️دِل بِده‌
شنبه رو با این کلیپ شروع کردم و گریه نمی‌دهد امان#جام_جهانی
3 MB

Profile picture of ‌Amirreza🏴🖤‌
تبلیغات صدا و سیما تو یه لول که هیچی یه جهان دیگست میزنی فوتبال ببینی رونالدو داره ساقه طلایی میخوره بعد تو زیرنویس ماریو داره بهت میگه برچسب مصرف انرژی محصول رو چک کن برق مصرف نشه 😂