تیم ملی مقتدر وغیور ایران بچه های وطن موفق باشید وسربلند
کاربر #اسپانیایی: من زیاد از #فوتبال سر در نمیارم، ولی میدونم تو این #جام_جهانی پشت کدوم تیم هستم.
راستی شیش ماه قبل ،تو توییتر خیلی جدی قرار بود این پرچم به عنوان پرچم رسمی ایران .... بره جام جهانی🤣 الان به عنوان تماشاگر هم نمیتونه بره بشینه روی سکو😂
#تیم_ملی_فوتبال #ایران، به یاد دانش آموزان #شهید دبستان #شجره_طیبه_میناب،#میناب۱۶۸ نام گذاری شد.
آره والااین پرچم وقتی میاد پایین که بره رو کفن ما🇮🇷💚🤍❤️#فوری #جنگ #ایران #انتقام #مذاکره #ایران_قوی #رهبر_شهید …Show more
🏆 جام جهانی زیر سلطه لیگ برتر انگلیس❕نگاهی به لیگهایی که بیشترین نماینده را در جام جهانی ۲۰۲۶ دارند؛ جایی که #پریمیرلیگ انگلیس با بیشترین تعداد بازیکن در صدر قرار گرفته و قدرت فوتبال این کشور را به نمایش میگذارد.#جام_جهانی #فوتبال #جام_باروت
آرزوی جالب رسانه مشهور فوتبالی برای تیم ملی ایران؛ خدایا، خواهش میکنم، بگذار این اتفاق بیفتد چون خیلی خندهدار میشود.
📸توییت بزرگترین صفحه ترول فوتبال : خدایا، خواهش میکنم، بذار این اتفاق بیفته چون خیلی خندهدار میشه.
حجم تجهیزات داور مسابقات جام جهانی داره اندازه تجهیزات خلبان جنگنده می شه #جام_جهانی #فوتبال #جام_باروت
بریم ببینیم که چی میشه و مکزیک هم که طبق پیش بینی با اختلاف دو #گل برد#جام_جهانی #کانادا #مکزیک #کره_جنوبی #چک #بوسنی #ایران #ایران_قوی #آمریکا #پاراگوئه #آفریقای_جنوبی #عربستان #قطر #برزیل #مراکش #فیفا #فوتبال #والیبال #دفاع_راست #آنالیز #دور_اول
رونمایی از پرچم مقدس #جمهوری_اسلامی_ایران در مراسم افتتاحیه #جام_جهانی ۲۰۲۶ 🇮🇷🏆
رونمایی از پرچم مقدس #جمهوری_اسلامی_ایران در مراسم افتتاحیه #جام_جهانی ۲۰۲۶ 🇮🇷🏆
🔮رسانه گرافیکی 202⚽Football is tonight🌎2026 World Cup Opening Ceremony🏆⏰Time: 22:30Mexico🇲🇽/🇿🇦South Africa🏟Stadium: Mexico City🗓Date:1405/03/21#جام_جهانی
#دزد گمان دارد همه دزدندپس از انتقاد تند یک کاربر خارجی از عملکرد میزبان #جام_جهانی اکانت رسمی #سفارت #جمهوری_اسلامی_ایران در #اندونزی با استناد به #ضرب_المثل پارسی دزد گمان دارد همه دزدند پاسخ داد.
کمتر از پنج ساعت تا آغاز بزرگترین رویداد #فوتبال جهان یعنی #جام_جهانی فاصله داریم. #جایزه_صلح_فیفا را به کسی داده اند که نه تنها می خواهد با بمباران و کشتار، صلح مورد نظر خود را در جهان ایجاد کند؛ بلکه اصلا میزبان خوبی هم برای این مسابقات نیست.