تیم ملی مقتدر وغیور ایران بچه های وطن موفق باشید وسربلند

Profile picture of ‌محمد حسن قنبری‌
فستیوال #فوتبال یا دژ #نظامی؟میزبانی #جام_جهانی زیر سایه #ICE؛ #کمال_شرف

Profile picture of ‌دکتر بیژن قنواتی‌
کاربر #اسپانیایی: من زیاد از #فوتبال سر در نمیارم، ولی می‌دونم تو این #جام_جهانی پشت کدوم تیم هستم.

Profile picture of ‌༻ّعّلّـّےّ اّصّـّـّغّـّـّرّ سّجّـّوّבّےّ‌
راستی شیش ماه قبل ،تو توییتر خیلی جدی قرار بود این پرچم به عنوان پرچم رسمی ایران .... بره جام جهانی🤣 الان به عنوان تماشاگر هم نمیتونه بره بشینه روی سکو😂

#تیم_ملی_فوتبال #ایران، به یاد دانش آموزان #شهید دبستان #شجره_طیبه_میناب،#میناب۱۶۸ نام گذاری شد.

Profile picture of ‌واو جی اچ‌
البته شااااید هیچ تضمینی وجود نداره! 😁#ایتالیا #جام_جهانی

Profile picture of ‌fatemeh🎒‌
آره والااین پرچم وقتی میاد پایین که بره رو کفن ما🇮🇷💚🤍❤️#فوری #جنگ #ایران #انتقام #مذاکره #ایران_قوی #رهبر_شهیدShow more

Profile picture of ‌قوچان شهر من (ایران جان من)‌
🏆 جام جهانی زیر سلطه لیگ برتر انگلیسنگاهی به لیگ‌هایی که بیشترین نماینده را در جام جهانی ۲۰۲۶ دارند؛ جایی که #پریمیرلیگ انگلیس با بیشترین تعداد بازیکن در صدر قرار گرفته و قدرت فوتبال این کشور را به نمایش می‌گذارد.#جام_جهانی #فوتبال #جام_باروت

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
راستی جام جهانی هم اومد ولی پهلوی نیومد

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
آرزوی جالب رسانه مشهور فوتبالی برای تیم ملی ایران؛ خدایا، خواهش می‌کنم، بگذار این اتفاق بیفتد چون خیلی خنده‌دار می‌شود.

Profile picture of ‌آقای اَلفـبا‌
📸توییت بزرگ‌ترین صفحه ترول فوتبال : خدایا، خواهش می‌کنم، بذار این اتفاق بیفته چون خیلی خنده‌دار می‌شه.

Profile picture of ‌قوچان شهر من (ایران جان من)‌
حجم تجهیزات داور مسابقات جام جهانی داره اندازه تجهیزات خلبان جنگنده می شه #جام_جهانی #فوتبال #جام_باروت

Profile picture of ‌یونس فقیه زاده‌
رونمایی از پرچم مقدس #جمهوری_اسلامی_ایران در مراسم افتتاحیه‌ #جام_جهانی ۲۰۲۶ 🇮🇷🏆

Profile picture of User
رونمایی از پرچم مقدس #جمهوری_اسلامی_ایران در مراسم افتتاحیه‌ #جام_جهانی ۲۰۲۶ 🇮🇷🏆

Profile picture of ‌𝖋𝖔𝖔𝖙𝖇𝖆𝖑𝖑 𝟐𝟎𝟐‌
🔮رسانه گرافیکی 202Football is tonight🌎2026 World Cup Opening Ceremony🏆Time: 22:30Mexico🇲🇽/🇿🇦South Africa🏟Stadium: Mexico City🗓Date:1405/03/21#جام_جهانی

Profile picture of ‌محمد غلامی‌
.به بهانه شروع جام جهانی.آرزوی جالب رسانه مشهور فوتبالی برای تیم ملی ایران؛خدایا، خواهش می‌کنم،بگذار این اتفاق بیفتد چون خیلی خنده‌دار می‌شود.😃👊.#ترول #فوتبال #جام_جهانی #آمریکا #ایران #شب_جمعه.

#دزد گمان دارد همه دزدندپس از انتقاد تند یک کاربر خارجی از عملکرد میزبان #جام_جهانی اکانت رسمی #سفارت #جمهوری_اسلامی_ایران در #اندونزی با استناد به #ضرب_المثل پارسی دزد گمان دارد همه دزدند پاسخ داد.

Profile picture of ‌محمد جواد باقری ارومی‌
کمتر از پنج ساعت تا آغاز بزرگترین رویداد #فوتبال جهان یعنی #جام_جهانی فاصله داریم. #جایزه_صلح_فیفا را به کسی داده اند که نه تنها می خواهد با بمباران و کشتار، صلح مورد نظر خود را در جهان ایجاد کند؛ بلکه اصلا میزبان خوبی هم برای این مسابقات نیست.