توییت و ملاحظه بفرمایید کف خون قاطی کنید😊😊سردرد گرفتم😤✍خدایش فکر کردم از خجالت مردم نیومده مراسم#مرگ_بر_آمریکا#مرگ_بر_اسرائیل•┈┈••✾❀💠❀✾••┈┈•
توییت و ملاحظه بفرمایید کف خون قاطی کنید😊😊سردرد گرفتم😤✍خدایش فکر کردم از خجالت مردم نیومده مراسم#مرگ_بر_آمریکا#مرگ_بر_اسرائیل•┈┈••✾❀💠❀✾••┈┈•
@mirghadim18mمگو مذاکرهکردن ثمر نخواهد داشتبیا برادرم این هم ثمر! یتیم شدیم! #باید_برخاست#قوموا_لله
@mirghadim21mسلام بر تو...که دنیا پر از شیعیان توستاما هنوز در غربت خود، تنهایی...[ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا بَقِیَّه اللهِ فِی أرْضِهِ ]#امام_زمان#جمکران#آقا
من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود ..#لبیک_یا_خامنه_ای#قوموا_لله#باید_برخاست
📝"ایران به طور غیرعلنی به مشاوران ترامپ اعلام کرد که در تیراندازی به کشتیها در تنگه هرمز مرتکب اشتباه شده است"به قلم: جنیفر جیکوبز و کریستین براونتاریخ: ۱۰ ژوئیه ۲۰۲۶منبع:سیبیاس نیوزمقامات ارشد ایالات متحده روز جمعه اظهار داشتند که مقامات ایرانی به طور غیرعلنی به مشاوران ترامپ اعلام کردهاند…Show morewww.cbsnews.comIran privately told Trump advisers "they made a mistake" in shooting at ships in Strait of Hormuz
The White House wants Iran to publicly acknowledge that shooting at the ships was a mistake.
ترامپ را بکشید! مطالبه #انتقام و #خوانخواهی امام شهید در #مشهد ۱۸ تیر ۱۴۰۵ ✊🏻تشیع را رفتم برای جبران ۵ تشیعی که تاریخ به شیعه بدهکار هست. 💔😭بیاین ما مردم مبعوث شده رسانه باشیم و #پلاکارد و #حضور مردم توی #تشیع امام شهید را توی پیج هامون بازنشر کنیم. #kill_Trump#مرگ_بر_آمریکا #مذاکره
گاهی به مثابه موسی برای هارون و گاهی به مانند هارون برای موسی در هم تنیده نام خمینی و خامنه ای در کنار هم برای رسیدن به اهداف عالیه #انقلابـاسلامی. #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #رهبر_شهید #ایران #مرگـبرـمنافق #انتقام #خونخواهی #پزشکیان #قالیباف #علی_الاصول #لبیکـیاـخامنهـای #ترامپ #تکرارـتاریخ
سالها غضه داشتیم که چرا از بیت #امام_خمینی کبیر، کسی با نیروهای #انقلابی همراهی نمیکند.اما چشم و دلمان با سخنرانی آیتالله #سیدعلی_خمینی در مراسم ختم #امام_شهید روشن شد.این سربازی او برای #ولایت باعث عزت هرچه بیشتر او خواهد شد.دعا میکنیم ثابت قدم بماند.
ژنرال پترائوس: احتمال ترور ترامپ جدی استرئیس سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا: از گزارشها درباره احتمال ترور مقامهای ارشد آمریکا توسط ایران غافلگیر نشدهام.سرویسهای امنیتی آمریکا بر اساس اطلاعات معتبر، تدابیر حفاظتی ترامپ را تشدید کردهاند.
-حادثه کوتاه کربلا یک ترسیم و یک ویژگی زیبایی دارد. همه ثانیه ها و همه ذرات [این] حادثهبرای بشریت ارزشمند است. - ناصرالحسین | #حاجقاسم
ظاهراً امضایِ تقدیرم، به دستانِ تو بوداولین اقرارِ من، «آری» به زندانِ تو بودکعبه هم یک روز فهمید از طوافش خستهامچون مدارِ گردشِ من، دورِ مژگانِ تو بود#حمیده_نظری