@SM_ghaffari25m🎤 سخنان آقا صادق، راوی مستند شنود درباره طلسمات و دعانویسان 🔸نقش یهود در طلسمات شیطانی🔸نقش شیاطین در اغتشاشات🔸نوامیس شیطان🔸نماز و طهارت محافظ انسان🔸ترامپ و سران کشور های اروپایی در تسخیر شیاطین#آقا_صادق#مستند_شنود…Show moreطلسماتآقا صادق
@Sadegh_12826m
ریاست محترم صدا و سیما! لطفا لطفا این مصاحبه یک دقیقه ای پزشکیان را مجددا از آنتن رسانه ملی برای مردم بازپخش کنید!!1 MB
چهار سال پیش ترمینال بودم، یه اقایی بغل دستم نشسته بود گفت اتوبوسم نیم ساعت دیگه حرکت میکنه. یه چُرت کوچولو میزنم بیست دقیقه دیگه بیدارم کن از اتوبوس جا نمونم. الان یادم اومد...ble.ir/join/7RogVKCFBc | 👉مجلهٔ دِلْایران❤️🇮🇷
🔴 آیتالله علمالهدی : وقتی گزارش مذاکرات اسلامآباد را نزد رهبری(امام سید مجتبی خامنه ای) بردند ایشان زیر گزارش نوشتند:《 این مذاکرات حرام و غیرشرعی است.》
#حق_نوشته-غم انگیز ترین شعاری که تو این نود شب تجمع شنیدم:خونی که در رگش بود، هدیه به ملتش بود!🙂💔
@atiinaz3hحدس بزنین شام امشب مطبخ سرآشپز چی بود؟؟؟؟؟❤️💫لینک کانال آشپزی من در بلهble.ir/join/7nYUyJUuy2
#داستان_عبرت_آموز 😂بعد از نماز حاج اقا توی بلندگو می گه: می خوام کسی رو بهتون معرفی کنم که قبلا دزد بوده، مشروب و مخدرات مصرف می کرده و هركثافتكاری مي كرده ولی خدا الان اونو هدایت کرده و همه چی رو گذاشته کنار.بعد گفت: بیا فلانی میکروفن رو بگیرو خودت تعریف کن که چه جوری توبه کردی.طرف اومد گفت:
@Fa_tiam4hهیچی سلامتی. این مدت اسمم شدهکنسانتره گوجه🥫#جنگ #ایران #غدیر #مذاکره #انتقام #تنگه_هرمز #ایران_قوی …Show more
🎊🎊🎊شگفتانه مجموعه #بامیکو به مناسبت عید #غدیر برای خانواده هایی که دوست دارن #امیرالمؤمنین امام علی (ع) رو با داستان های سرگرم کننده به فرزندانشان بشناسانند 😍🌷داستان روز آغازوداستان چرا امام علی علیه السلام را دوست دارم؟!ویژه کودکان و نوجوانان✅ 🌈 @bamyco_entertainment…Show more
اول یه آتش بس تنها می کشیماون تنهاستداره غصه می خورهحالا یه پرتابه ناشناس و یه هواگرد که اون دور دورا داره پرواز می کنهبعد قلموی بادبزنی رو برمیداریم و یه دسته موشک خوشحال می کشیم که دارن میرن کویت