Profile picture of ‌محمدصـادق‌
خطاب به کسانی که از چنل تلگرامم میرن بیرون 😁🙂‍↔️https://t.me/Desiredsoundخودتون ضرر میکنید

Profile picture of ‌reza‌
بنیان‌گذاران و رهبران اصلی مکتب «بدیم بره» و چیزهایی که دادند رفت #ایران #اینترنت #طنز

Profile picture of ‌Ahmad Bavar‌
شوهر دوست دختر تام مورلی . . .🤣🤣🤣#قهوهـتلخ

Profile picture of ‌نیـ♬ـلو♡🎒‌
🌝😂به نظرم اگه پهلوی کاری نکنه کمتر آبروی نداشته‌ی طرفداراش میره😂از سطلی به توالت‌شور ارتقا یافتن.

Profile picture of ‌atinaz m.a.sjjj‌
حدس بزنین شام امشب مطبخ سرآشپز چی بود؟؟؟؟؟❤️💫لینک کانال آشپزی من در بلهble.ir/join/7nYUyJUuy2

Profile picture of ‌فاطیام🎒🇮🇷𝐈𝐑𝐀𝐍‌
هیچی سلامتی. این مدت اسمم شدهکنسانتره گوجه🥫#جنگ #ایران #غدیر #مذاکره #انتقام #تنگه_هرمز #ایران_قویShow more

Profile picture of User
🎊🎊🎊شگفتانه مجموعه #بامیکو به مناسبت عید #غدیر برای خانواده هایی که دوست دارن #امیرالمؤمنین امام علی (ع) رو با داستان های سرگرم کننده به فرزندانشان بشناسانند 😍🌷داستان روز آغازوداستان چرا امام علی علیه السلام را دوست دارم؟!ویژه کودکان و نوجوانان 🌈 ‎@bamyco_entertainmentShow more

Profile picture of ‌وکیل راه عدالت‌
اول یه آتش بس تنها می کشیماون تنهاستداره غصه می خورهحالا یه پرتابه ناشناس و یه هواگرد که اون دور دورا داره پرواز می کنهبعد قلموی بادبزنی رو برمیداریم و یه دسته موشک خوشحال می کشیم که دارن میرن کویت

Profile picture of ‌Shabnam Ahmadi‌
طفل را دست کسی غیر پدر نسپارندکار مارا که سپردند دو دنیا به علی.. 🌌🌊۵ روز تا #غدیر امیرالمومنین حیدر

Profile picture of ‌جلال‌
دورانی که اینترنت قطع بود مردم از سر بیکاری اسم وای فای‌شون رو تغییر میدادن تا از همسایشون بپرسن شام چی دارن :))

Profile picture of ‌وکیل راه عدالت‌
لبخند تو...

Profile picture of ‌♕ 𝑨𝑹𝑻𝑰𝑵 ♕‌
نمی‌دونم آخه از آدمی که عروسی پسر خودش نمی‌ره چه انتظاراتی دارید واقعا؟؟؟#ترامپ #کله_زرد #عروسی #پسر

Profile picture of ‌مُحَمَّدْطٰاهٰا بٰاقِریْ ☫‌
مهندس انجیدنی، نسخه دورانجوانی، اومده اینستا صفحه زده 😂

Profile picture of ‌علی حیدری‌
کتابی که امروز خوندم و میخوام بهتون معرفی کنم کتاب خاکسپاری دوم بانوی مرگ نوشتهٔ آقای نیما اکبرخانی و نشر رهبری(انقلاب اسلامی)‍هاین کتاب با زاویه دید سوم شخص به ماجرایی از درگیری های نیروهای مقاومت (بیشتر ایرانی ها) با سازمان موساده می پردازه خوب کتابیه یانه؟ ویرشتو باز کن...
از این به بعد کتابایی که میخونم رو به همراه نقد و بررسی کتاب با هشتک📚#به_پایان_آمد_این_دفتربعنوان نقل قول این ویراست منتشر میکنم🙂😉امیدوارم شما هم توی این پویش کتابخوانی کمک کنین و نقد و بررسی هاتونو از کتابهای خوب نقل قول کنیدادامه این ویرشت اصول نقد نویسی کتاب برای این پویش اومده

Show this thread

Profile picture of ‌جلال‌
وقتی یه روز #جوراب سوراخ میپوشی:

Profile picture of ‌Zahra 💫‌
من در حال به زور رد شدن از دری که خدا به روم بسته:

Profile picture of ‌فاطیام🎒🇮🇷𝐈𝐑𝐀𝐍‌
وقتی رضا پهلوی میهمان برنامه زندگی پس از زندگی شده 😂🫠