Profile picture of ‌mostafa sh‌
#سوخت_کشی باموتور فراراز دست ماموران🤣😂
15 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
نمی دونستم مخلوط کن چیه!!😂🤣
5 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴ترامپ بالاخره با آیت‌الله مذاکره کرد؛ منتظر خبرهای خوب در این باره باشید😂....
5 MB

Profile picture of ‌🇮🇷 پویا بابائی 🇮🇷‌
...خدا نگذره از اون که تو رو ازم گرفت.....او رفت، ولی اندیشه‌اش باقی است.....#رهبر_شهید #آن_شنبه_نحس#تمدن_نوین_اسلامی
4 MB

Profile picture of ‌علی شریعت زاده‌
📹حتما ببینید / #مسئول_تراز_جمهوری_اسلامی #شهید_تندگویان#وزیر_نفت#مسئول_ولاییرسانه و جهاد تبیین کوبنده تر از موشک است لطفا لینک قرارگاه سایبری حاج قاسم را منتشر بفرمایید 👇👇👇👇👇https://eitaa.com/hajghasemsite
eitaa.com

ایتا - قرارگاه سایبری حاج قاسم

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

11 MB

Profile picture of ‌زد سـ💍ـاداتــ‌
یه نمونه :+مامان من مُردَم -از بس سرت تو گوشیه :) 😀
3 MB
الان مامان منو میبردن بندرعباس، می‌گشت منشأ صدا رو از تو کابینت کنار گاز پیدا میکرد🦦

Profile picture of ‌🖐3tare‌
خواننده داخل فلش ام مرده🤣
2 MB

Profile picture of ‌فاطمه امامیاری🇮🇷🖐🏻‌
خاورمیانه core :
501 KB

Profile picture of ‌یادداشت‌های یک ناشناس‌
چه خوب می‌شود که #رهبر عزیزمان را به تناسب موقعیتشان خطاب قرار دهیم تا شأن ایشان حفظ شوداز #زیارت_عاشورا درس بگیریم#امام_خامنه‌ای یعنی قبول تبعیت علمی و عملی از ایشانسخنران: آقای #امین_بسطامیشبکه‌ی استانی #البرز
12 MB

Profile picture of ‌یادداشت‌های یک ناشناس‌
♦️«یونس شاهمرادی» قاری جوان و پرمخاطب ایرانی، این کلیپ دیدنی را، در واکنش به موزیکِ ضدایرانی «مشاری العفاسی» کویتی، در صفحهٔ خود منتشر کرده
13 MB

Profile picture of ‌Robert koch ™️‌
با احترام ۸شات روایت اقتداراز قدیم گفتن۲ صد گفته چون نیم کردار نیستفیلمای جنگی اینجوری فیک نباشه؟! 🤣🤌حالا تصور کن هالیوود چی میکنه با اون همه پول، قدرت و شهرتمردم ساده نباشید#هالیوود #رسانه #فیکنیوز #اینترنت #ایران نه به دروغ #Gaslightig
42 MB

Profile picture of ‌زَردَكِ پَست 🇮🇷‌
.. وقتی کل عیدُ بخاطر جنگ از دست دادی. کلاس‌هات مجازی شده هیچی یاد نگرفتی . بعد یهو دم امتحانات آتش‌بس میشه.😂🤣😂
267 KB

Profile picture of ‌حمیدرضا امیراعظمی‌
سوال نفتکش انگلیسی از نفتکش چینی.
202 KB

Profile picture of ‌ایران من‌
رضا شاه به میان مشاهیر تاریخ ایران می رود!پخش سریال رضاشاه و ساعت زمان بزودی از ایران من#سریال #رضاشاه #رضا_شاه #پهلوی#فردوسی
4 MB

خبر داشتید چی بین فردوسی و رضا پهلوی بوده؟

15 votes  •  1 Day and 20 Hours and 20 Minutes left
Nobody can see participants

Profile picture of ‌Farzad Azima‌
خلاصهٔ حادثه راکت نیو گلن (متعلق به بلو اوریجین) در ۲۸ مه ۲۰۲۶راکت نیو گلن هنگام آماده‌سازی برای پرتاب از پایگاه کیپ کاناورال روی سکو منفجر شد و به‌کلی نابود گردید.
3 MB

Profile picture of ‌ابولفضل | abolfazl‌
داداش جونم دورت بگردم چهل روزه که نیستی دلمون برات تنگ شدههه💔🖤
4 MB

Profile picture of ‌استودیو وصال‌
بسیاری بودند...که از میان ما رفتند...از حاج قاسم تا رهبر شهیدمان....💔ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ⭕️️با ما همراه باشید👇🏻‎@Vesal_Studio_1407Show more
6 MB

Profile picture of User
و...شگفتانه دوم بامیکو برای خانواده هایی که دوست دارند فرزندانشون با غدیر و شخصیت امیرالمؤمنین (ع) بیشتر آشنا بشن 😍فردا راجب هردو محصول بامیکو یعنی:داستان دیجیتالی روز آغازوداستان دیجیتالی چرا امام علی (ع) را دوست دارم؟!Show more
820 KB
برای عید غدیرشگفتانه ایمخصوص کودکان و نوجوانانابتکاری از مجموعه بامیکو!!!
20 MB