Profile picture of ‌شایان‌
‏با بخشی از پولی که تو تجمعات شبانه بهم دادن، رو سکه و طلا سرمایه‌گذاری کردم بقیه رو هم دادم دلار…

Profile picture of ‌محمد حسن قنبری‌
دلت پاک باشه ...

Profile picture of ‌حامد جوارانی‌
حجم تولیدات فضای مجازی دارهبا انسان امروزی کاری میکنهکه فکر نکنه و فقط بیننده باشه!و این یکی از دلایل ناآرامی بشر امروز است...#تفکر#آرامش

Profile picture of ‌مهدی محمدی‌
😎 اینکه من چیکار میکنم و چطور رفتار میکنم 💯 در 💯 به خودم مربوطه ، اما اینکه با تو چطور فتار کنم 💯 در 💯 به خودت مربوطه.🔗 لینک اکانت توییتر [مخصوص دوستان ویراستی]🔗 لینک کانال تلگرام [عمومی]#اینترنت #ایران_قوی

Profile picture of ‌ࢪیحانہ ✋🏻‌
- خورده گِره با نامِ 'علی' زندگی ما ؛با آل یهود است پدر کُشتگی ما :)#غدیر #مهمان_علی

Profile picture of ‌نون.الف 🎒‌
' آوینی زنده است، چون مکتبش جاری است .

Profile picture of ‌وکیل راه عدالت‌
دیگه چه خبر؟!😂

Profile picture of ‌کارتون های باحال و دوست داشتنی | cool_cartoons‌
معرفی انیمیشن:انیمیشن دختر ترسناک | Scarygirl 2023

معرفی فیلم:فیلم تیم تخریب | The Wrecking Crew 2026
فیلم تیم تخریب | The Wrecking Crew 2026 | زیرنویس فارسی

معرفی فیلم:فیلم پیامد | Outcome 2 026

Profile picture of ‌سید رسول میردامادی‌
رباعی شمارهٔ ۳ سعدی ای چشم تو مست خواب و سرمست شرابصاحبنظران تشنه و وصل تو سرابمانند تو آدمی در آباد و خرابباشد که در آیینه توان دید و در آب#سعدی #سعدی_شیرازی #ایران #رباعی #هنر #شیراز #شعر #عکاسی #رسول_میردامادی

Profile picture of ‌محمدحسین‌
ما را ز سخت جانی خود این گمان نبود...

Profile picture of ‌سعید غفوری‌
#سلام_آقابر تار و پود فرش حرم دل گره زدیمتا این که جای پای تو افتد به روی ما#رهبر_شهید #غدیر #ایران #مذاکره

Profile picture of ‌طنز_جنگ‌
شنیدم مردم کوبا هم ازم کمک میخوان، دارم میرم یه سر هم بزنم اونجا امیدوارم که اشتباه شده باشه🤪#جنگ #جنگ_رمضان #انتقام #ایران #ایران_قوی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #معمار_امنیت_پایدار #مذاکره

Profile picture of ‌Tak Drakht‌
بیمارستان اون راهروی توی فیلم ترسناکا الانه که از یه اتاقا یه زامبی بیاد بیرون🧟‍♂️

Profile picture of ‌شایان‌
دیگه خود رستم ته‍متن اومده تا خوب بزنه😁#رضاقربانی

Profile picture of ‌پلاکارد ☫‌
ا﷽ادر ادبیات مقاومت مفهوم مذاکره بده بستان نیست؛فقط ستاندن حق است!#پلاکارد 📍اصفهان - ایران اسلامی.: ایتا - بله - ویراستی :.

Profile picture of ‌مُلا صورتی‌
این دلقک رئیس اینترنشناله یه پیام این زیر بهش بده#ایران #جنگ #ایران_قوی

Profile picture of ‌شیوا‌
💯 ✔️