با بخشی از پولی که تو تجمعات شبانه بهم دادن، رو سکه و طلا سرمایهگذاری کردم بقیه رو هم دادم دلار…
@noximus11h😎 اینکه من چیکار میکنم و چطور رفتار میکنم 💯 در 💯 به خودم مربوطه ، اما اینکه با تو چطور فتار کنم 💯 در 💯 به خودت مربوطه.🔗 لینک اکانت توییتر [مخصوص دوستان ویراستی]🔗 لینک کانال تلگرام [عمومی]#اینترنت #ایران_قوی
@Reyhonx0311h- خورده گِره با نامِ 'علی' زندگی ما ؛با آل یهود است پدر کُشتگی ما :)#غدیر #مهمان_علی
معرفی انیمیشن:انیمیشن دختر ترسناک | Scarygirl 2023
@Naria5713hوقتی رضا پهلوی میهمان برنامه زندگی پس از زندگی شده 😂😂#جنگ #جنگ_رمضان #ایران #ایران_قوی #انتقام #اللهم_عجل_لولیک_الفرج #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل
رباعی شمارهٔ ۳ سعدی ای چشم تو مست خواب و سرمست شرابصاحبنظران تشنه و وصل تو سرابمانند تو آدمی در آباد و خرابباشد که در آیینه توان دید و در آب#سعدی #سعدی_شیرازی #ایران #رباعی #هنر #شیراز #شعر #عکاسی #رسول_میردامادی
#سلام_آقابر تار و پود فرش حرم دل گره زدیمتا این که جای پای تو افتد به روی ما#رهبر_شهید #غدیر #ایران #مذاکره
@Naria5716hشنیدم مردم کوبا هم ازم کمک میخوان، دارم میرم یه سر هم بزنم اونجا امیدوارم که اشتباه شده باشه🤪#جنگ #جنگ_رمضان #انتقام #ایران #ایران_قوی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #معمار_امنیت_پایدار #مذاکره
@Takdrakht7917h