Profile picture of ‌آفتاب مغرب‌
سید هلی خمینی

تفسیر سوره بقره ۶۷

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤🚩‌
زاهد به نمازش باخت! عاشق به جنونش برد؛او خواب جنان را دید، ما خواب نجف دیدیم...

پسر ی که پیراهن

تفسیر سوره بقره ۶۷

Profile picture of ‌فضائل امیرالمؤمنین‌
سلام بر شما که سرپرست اولیایی که به تو پناه آورده‌اند، یا امیرالمؤمنین...📚 مفاتیح‌الجنان📌 #امیرالمومنین

Profile picture of ‌نهاد امامت جمعه کیش‌
💠 #حدیث روز 💠💎 شهادت، کرامت اهل‌بیت(ع)🔻امام سجاد علیه‌السلام:«الْقَتْلُ لَنَا عَادَةٌ وَكَرَامَتُنَا الشَّهَادَةُ.»🚩 کشته شدن، عادت ما و شهادت، کرامت ماست.📚 بحارالأنوار، ج ۴۵، ح ۱۱۸

Profile picture of ‌چه گوارا🚩‌
🚨🚨 #فوری | ترامپ :🔻 اگر #ایران من را ترور کند، دستورات از قبل صادر شده‌اند و ارتش #آمریکا برای یک سال، با امکان تمدید، آماده است تا تمام مناطق #ایران را به طور کامل نابود کند.#نائب_امام_عصر (عج) رو #شهید کردند آیا دستورات از قبل مشخص نبود که حداقل دو ماه بزنیمشون؟؟؟#ترامپ_را_میکشیم

سلام بر خیالت
2 MB

Profile picture of ‌مهندس محمدرضا نادمی اردستانی‌
کتاب من و آقای «خ» روایت آشوری

Profile picture of ‌سرباز حزب الله (علی الاصول )‌
قائد شهید امت :خوارج را درست ترجمه نمی‌کنند. من می‌بینم که متأسفانه در صحبت و شعر و سخنرانی و فیلم و همه چیز، خوارج را به خشکه مقدّسها تعبیر می‌کنند. این، غلط است. خشکه مقدّس کدام است؟! در زمان امیرالمؤمنین خیلی بودند که برای خودشان کار می‌کردند. اگر می‌خواهید خوارج را بشناسید، نمونه‌اش را من

Profile picture of ‌آرمان نیرومند‌
گاهی به مثابه موسی برای هارون و گاهی به مانند هارون برای موسی در هم تنیده نام خمینی و خامنه ای در کنار هم برای رسیدن به اهداف عالیه #انقلابـاسلامی. #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #رهبر_شهید #ایران #مرگـبرـمنافق #انتقام #خون‌خواهی #پزشکیان #قالیباف #علی_الاصول #لبیکـیاـخامنهـای #ترامپ #تکرارـتاریخ

Profile picture of ‌یه بنده خدا‌
چه خون دل ها خورد علی ....این روایت هیچوقت بدون مصداق نیست و هر زمان که به دنیا نگاه کنیم تزویر را میابیم#تبیین#تاریخ#امام_شهید
2 MB

Profile picture of ‌مهندس محمدرضا نادمی اردستانی‌
📚کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی ص 463
1 MB

Profile picture of ‌مژده‌
تفسیر کوتاه #قرآن کریم استاد قرائتی سوره یونس آیات ۱۰۰ و ۱۰۱(اما) هيچ كس نمى‌تواند ايمان بياورد،جز به فرمان خدا(و توفيق و يارى و هدايت او)! و پليدى (كفر و گناه) را بر كسانى قرار مى‌دهد كه نمى‌انديشند(۱۰۰)ادامه ترجمه و نکات مهم در ویرشت
Sore Yunus Aye 100
Mohsen Qaraat

Profile picture of ‌محمد اناری‌
🙃🥹
437 KB

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
خوش آن زبان که شب و روز یاعلی گویدبه هر بهانه سخن گفت، با علی گوید#یاعلی

Profile picture of ‌Meghdad‌
غربت بس است ..