سید هلی خمینی
سلام بر شما که سرپرست اولیایی که به تو پناه آوردهاند، یا امیرالمؤمنین...📚 مفاتیحالجنان📌 #امیرالمومنین
تشییع رهبر شهید وحدت امت اسلامی را به رخ جهانیان کشیدhttps://www.mehrnews.com/news/6884056www.mehrnews.comتشییع رهبر شهید وحدت امت اسلامی را به رخ جهانیان کشید
اردبیل- امام جمعه منطقه مرزی ارشق حضور حماسی میلیونی در تشییع رهبر شهید را نماد عمق ارتباط امت و امامت خواند و گفت: خونخواهی قاطع، قصاص ترامپ و نتانیاهو گام نخست انتقام است.
💠 #حدیث روز 💠💎 شهادت، کرامت اهلبیت(ع)🔻امام سجاد علیهالسلام:«الْقَتْلُ لَنَا عَادَةٌ وَكَرَامَتُنَا الشَّهَادَةُ.»🚩 کشته شدن، عادت ما و شهادت، کرامت ماست.📚 بحارالأنوار، ج ۴۵، ح ۱۱۸
🚨🚨 #فوری | ترامپ :🔻 اگر #ایران من را ترور کند، دستورات از قبل صادر شدهاند و ارتش #آمریکا برای یک سال، با امکان تمدید، آماده است تا تمام مناطق #ایران را به طور کامل نابود کند.#نائب_امام_عصر (عج) رو #شهید کردند آیا دستورات از قبل مشخص نبود که حداقل دو ماه بزنیمشون؟؟؟#ترامپ_را_میکشیم
@Karbala_512hقائد شهید امت :خوارج را درست ترجمه نمیکنند. من میبینم که متأسفانه در صحبت و شعر و سخنرانی و فیلم و همه چیز، خوارج را به خشکه مقدّسها تعبیر میکنند. این، غلط است. خشکه مقدّس کدام است؟! در زمان امیرالمؤمنین خیلی بودند که برای خودشان کار میکردند. اگر میخواهید خوارج را بشناسید، نمونهاش را من
@Armand_8112hگاهی به مثابه موسی برای هارون و گاهی به مانند هارون برای موسی در هم تنیده نام خمینی و خامنه ای در کنار هم برای رسیدن به اهداف عالیه #انقلابـاسلامی. #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #رهبر_شهید #ایران #مرگـبرـمنافق #انتقام #خونخواهی #پزشکیان #قالیباف #علی_الاصول #لبیکـیاـخامنهـای #ترامپ #تکرارـتاریخ
@merat813hچه خون دل ها خورد علی ....این روایت هیچوقت بدون مصداق نیست و هر زمان که به دنیا نگاه کنیم تزویر را میابیم#تبیین#تاریخ#امام_شهید2 MB
📚کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی ص 4631 MB
@Zendegikon15hتفسیر کوتاه #قرآن کریم استاد قرائتی سوره یونس آیات ۱۰۰ و ۱۰۱(اما) هيچ كس نمىتواند ايمان بياورد،جز به فرمان خدا(و توفيق و يارى و هدايت او)! و پليدى (كفر و گناه) را بر كسانى قرار مىدهد كه نمىانديشند(۱۰۰)ادامه ترجمه و نکات مهم در ویرشتSore Yunus Aye 100Mohsen Qaraat