تازه داریم میفهمیم ۹ اسفند چه خاکی تو سرمون شد...#رهبر_شهید #ایران #انتقام
1 MB
یه کنج از حرمبهم جا بدهدلم تنگتهخدا شاهده... 💔..#شیخ_سعید_شحیطاط#کربلا#فراق#دلتنگی…Show more2 MB
🎙ترانهی جدید و زیبای #علیرضا_افتخاری برای رهبر شهید#رهبر_شهید #جاودانگی18 MB
lucid DREAMS...رویاهای روشن#سرگرمی #موسیقی #آهنگ #موزیک #ahang #music #juice #juicewrld#juice_wrld #legend1 MB
ما در آستانه یک رویداد تاریخی بزرگ و منحصر بفرد هستیم، قراره بزرگ ترین تشییع جهان با دستان ما رقم بخوره، در تاریخ می نویسند که عزیز ترین و محبوب ترین شخص دنیا به دست مردم خودش و کشورهای دیگه تشییع شد و این نشان از حمایت خط آن شهید است.همه می آییم وقیام بزرگ میسازیم#باید_برخاست3 MB
شهید سید حسن نصرالله:لِشهيدنا لا نَقول وداعاً بل نَقول إلى اللقاء، إلى اللقاء مع إنتصار الدم على السيف، إلى اللقاء في الشهادة...ما به شهیدمان نمیگوییم خداحافظ بلکه میگوییم به امید دیدار، به امید دیداری همراه با پیروزی خون بر شمشیر. #وداع#رهبر_شهید#باید_برخاست443 KB
@Re12r4d
🎙شهید سیدمرتضی آوینی:اگر شهید نباشد ...خورشید طلوع نمیکند و زمستان سپری نمیشود. اگر شهید نباشد ...چشمههای اشک میخشکد، قلبها سنگ میشود و دیگر نمیشکند و سرنوشت انسان به شب تاریک شقاوت و زمستان سرد قساوت انتها میگیردو امید صبح و انتظار بهار، در سراب یأس گم میشود.2 MB
تقدیمی از چوپانMIS به: خودم بههههلللههههههه#DJTiestoooo کلا (اساسا)گفتم ی وقت نگی بهت نگفتم😁😁12به هیچTo Haters and/or PartyPoopers#ایران #توافق5 MB
😂هیچ وقت تکراری نمیشه#طنز#بازنشر#چالش#تجمعات#مذاکره#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #لبیک_یا_خامنه_ای …Show more1 MB
گر انتخاب جنت و کویت به من دهندکوی تو را به جنت و رضوان نمیدهم#عزیزم_حسین680 KB
@ahmaadd4dعلاقه ی #آقای_شهید_ایران به جناب #صائببه مناسبت روز منتسب به صائب تبریزی. به مداح ها توصیه کردن چه شعرایی بخونن...! بعد الان چه وچرندیاتی بعضیا میخونن #شعر5 MB
سمت تو از تمامی مردم فراریام، حسین جانای با غریبهای جهان آشنا...#محرم262 KB
تو مهم بود بمانی که نماندی رفتی ...😭💔#رهبر_شهید#باید_برخاست #بدرقه_تابهشت #آقای_شهید_ایران458 KB