Profile picture of ‌tahura‌
تازه داریم می‌فهمیم ۹ اسفند چه خاکی تو سرمون شد...#رهبر_شهید #ایران #انتقام
1 MB

Profile picture of ‌🇮🇷 پویا بابائی 🇮🇷‌
یه کنج از حرمبهم جا بدهدلم تنگتهخدا شاهده... 💔..#شیخ_سعید_شحیطاط#کربلا#فراق#دلتنگیShow more
2 MB

Profile picture of ‌سرباز ولایت‌
🎙ترانه‌ی جدید و زیبای #علیرضا_افتخاری برای رهبر شهید#رهبر_شهید #جاودانگی
18 MB

Profile picture of ‌روزبه قادری‌
ما در آستانه یک رویداد تاریخی بزرگ و منحصر بفرد هستیم، قراره بزرگ ترین تشییع جهان با دستان ما رقم بخوره، در تاریخ می نویسند که عزیز ترین و محبوب ترین شخص دنیا به دست مردم خودش و کشورهای دیگه تشییع شد و این نشان از حمایت خط آن شهید است.همه می آییم وقیام بزرگ می‌سازیم#باید_برخاست
3 MB

Profile picture of ‌سید امیررضا حسینی‌
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴اللهم انا لانعلم منه الا خیرا...🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
3 MB

Profile picture of ‌غرر الحکم 🏴‌
شرف من، نوکریِ علی است...#امیرالمومنین
1 MB

Profile picture of ‌عقیل رضانسب‌
شهید سید حسن نصرالله:لِشهيدنا لا نَقول وداعاً بل ‌نَقول إلى اللقاء، إلى اللقاء مع إنتصار الدم على السيف، إلى اللقاء في الشهادة...ما به شهیدمان نمی‌گوییم خداحافظ بلکه می‌گوییم به‌ امید دیدار، به‌ امید دیداری همراه با پیروزی خون بر شمشیر. #وداع#رهبر_شهید#باید_برخاست
443 KB

Profile picture of ‌نسترن کریمی‌
زِ نامردان علاج درد خود جستن بدان معناستکه خار از پا برون آرد کسی با نیش عقرب ها#شعر #دلنوشته
139 KB

Profile picture of ‌Ha S‌
🎙شهید سیدمرتضی آوینی:اگر شهید نباشد ...خورشید طلوع نمی‌کند و زمستان سپری نمی‌شود. اگر شهید نباشد ...چشمه‌های اشک می‌خشکد، قلب‌ها سنگ می‌شود و دیگر نمی‌شکند و سرنوشت انسان به شب تاریک شقاوت و زمستان سرد قساوت انتها می‌گیردو امید صبح و انتظار بهار، در سراب یأس گم می‌شود.
2 MB

Profile picture of ‌تاک تاک‌
تقدیمی از چوپانMIS به: خودم بههههلللههههههه#DJTiestoooo کلا (اساسا)گفتم ی وقت نگی بهت نگفتم😁😁12به هیچTo Haters and/or PartyPoopers#ایران #توافق
5 MB

Profile picture of ‌علی ن🖤🏴‌
بدون کپشن#طنز_و_دلنوشته
585 KB

Profile picture of ‌_یه‌دهه‌هشتادی🇮🇷🎒‌
تو رو خدا خیلی دعام کنیدمحتاج دعاهاتونم🥲🫠💔
181 KB

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
گر انتخاب جنت و کویت به من دهندکوی تو را به جنت و رضوان نمی‌دهم#عزیزم_حسین
680 KB

Profile picture of ‌احمد‌
علاقه ی #آقای_شهید_ایران به جناب #صائببه مناسبت روز منتسب به صائب تبریزی. به مداح ها توصیه کردن چه شعرایی بخونن...! بعد الان چه وچرندیاتی بعضیا میخونن #شعر
5 MB

Profile picture of ‌عبدالحسین‌
خدا صبور کند در مصیبتت ما را...#پدر_امت#رهبر_شهید
490 KB

Profile picture of ‌انسیه حوراء 🏴‌
سمت تو از تمامی مردم فراری‌ام، حسین جانای با غریب‌های جهان آشنا...#محرم
262 KB

Profile picture of ‌ساحل صابری‌
تو مهم بود بمانی که نماندی رفتی ...😭💔#رهبر_شهید#باید_برخاست #بدرقه_تابهشت #آقای_شهید_ایران
458 KB