Profile picture of ‌Z.P‌
چیزایی رو که من تو 18_19 سالگی تجربه کردم واسه خیلیا تا 40سالگی قفله... برای همینه تو دهه 30 نسبت به خیلی چیزا بی‌میلم! و حاصلش شده... این روزا به همه چیز فکر می‌کنمزمین و زمان و کار و زندگیمگفتم زندگی!راستش... مسئولیت‌هام برای خودمو و خواسته‌هام بیشتر شده

Profile picture of ‌حامد فاضلی‌
برای علاقه مندان به دانش روانشناسی کتاب "آشنایی با رونشناسس برای همه" رو معرفی میکنم.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#روانشناسی#همه#آشنایی#psychology

Profile picture of ‌حامد جوارانی‌
با این نوع نگاه به دنیا و زندگی می توان به #آرامش و #موفقیت واقعی رسید...#باقرالعلوم

Profile picture of ‌محمد زمانی‌
به بهونهٔ برچسبِ طبّ سنتی یا ایرانی یا اسلامی مسیر رو اشتباه نری!روغنِ اَردهٔ کنجد با روغن کنجد پرس سرد تفاوت زیادی نداره.روغنی که بعد از ارده‌کردنِ کنجد می‌گیرن رو «روغنِ اردهٔ کنجد» می‌گن که شاید آنتی‌اکسیدانِ سِزامولِ (Sesamol) اون بالاتر باشه.به‌هرحال از لحاظ علمِ تغذیه، هر دوی این روغن‌ها…Show more

Profile picture of ‌محمد قاسمی‌
رفیقِ فیلمبردارت رو تگ کن :)
487 KB

Profile picture of ‌امیر رضایی‌
🤩

سلام امیر رضایی هستم فرزند ایران متاهل دارای ۳ فرزند مستأجر و کارگرم متاسفانه یک سالی هست درگیر جماوری پول برای خرید کلیه برای همسرم هستم .از برادران و خواهران ک این پیام را دریافت کرده اند تقاضا مندم در حد وسع و توانشان بار هرچند کوچک از گردن حقیر و علیل بردارند .با تشکر:6037997309135433

0 votes  •  The poll has been ended

Profile picture of ‌Aliakbar Tajik‌
گفته شده خاندان #پهلوی، اصالتا #مازندرانی هستند.#کینگ_رضا_پهلوی از همون بچگی #کینگ بوده 🤣

Profile picture of ‌🇮🇷 مژده‌
اینو گوش بدهملکه ذهنت کنوِردِ زبونت کنحالتُ خوب میکنه👇
3 MB

Profile picture of ‌خدیجه شریفی‌
اگر تنبلی تخمدان داری این ۴تا کار رو نکن!📚👩‍⚕۱_ورزش سنگین انجام نده۲_رژیم گیاه خواری ممنوع ۳_رژیم کم کالری نگیر:یعنی مواد غذایی مثل برنج و نان رو به طور کامل قطع نکن ۴_رژیم سخت نگیر https://rubika.ir/mamasharifi
rubika.ir

مامایی و زنان - روبیکا

پیام رسان ایرانی روبیکا Rubika

Profile picture of ‌فاطمه جهانبخشی‌
میانِ عطرِ گل‌های پیراهنت و واژه‌هایسپیدِ کتاب، آرامشی پیدا میکنی که باهیچ جنجالی عوض نمی‌شود. هر نکته‌که می‌نویسی،بذری‌ست برای سبزشدن در فردا 💗؛ همواره بخوان و بنویس...https://eitaa.com/Man_To_Roshd
eitaa.com

ایتا - « من ، تو ، رُشد »

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

Profile picture of ‌Mohammad Reza Elhaminia‌
اگه امروز صبح با این فکر بیدار شدی که «بازار خرابه و این هفته هم چیزی نمی‌فروشم»، بهت تبریک می‌گم؛ چون قراره دقیقا همین نتیجه رو خلق کنی! 📉تو روانشناسی به این حالت می‌گن «پیش‌گویی خودکام‌بخش».

Profile picture of ‌دستگاه آب قلیایی| آبیاری صنعتی‌
🅾 اسیدی شدن ریشه تمام بیماریها 🅾بخش ۱☘️🤔چه چیزی موجب اسیدی شدن بدن من می شود؟ نوع  رژیم_غذایی و سبک زندگی افراد   که حاوی مقادیر زیادی  شکر ،غذاهای حیوانی مثل گوشت ، تخم مرغ و لبنیات ، غذای فرآوری شده، مخصوصا سوسیس و کالباس ،رنگهای غذایی شیمیایی ، ادویه‌ها مصنوعی و صدها مواد غیر طبیعی دیگر

Profile picture of ‌ایـ💍ـنـ👑ـرل سادات🍋‍🟩🪖‌
خوشمزه هست:👌خوشمزه نیست: 😐 یا 👎برید روی ویراستشون نظر بدین پ ن : به نظر من خوشمزه نیست، ماست خالی رو به قیمه ترجیح میدم
قیمه خوشمزه نیست.

Profile picture of ‌امیرعلی وجه‌الدینی‌
زندگی زیستن در زمان حال است؛

Profile picture of ‌یا حسین‌
#اخلاقـاسلامینماز شب آثار و برکات بسیاری در زندگی دارد و گره های بسیاری را باز می کندبهترین زمان خواندن ان قبل ازاذان صبح است و اگر کسی نتواند انموقع بخواندشب قبل خواب بخواندبرای نشاط و از کسلی درامدن قبل از اذان صبح وقتی بیدار شدید کمی اب جوش یا چای یا شیره انگور میل نمایید تا سرحال شوید.

Profile picture of ‌علی صبوحی طسوجی‌
#قرار_در_بی_قراری🎙 قرار سومامید به زندگیچه عواملی به ما حس ناامیدی میده؟چه راهکاری برای خنثی کردن این حس در درونمون وجود داره؟🌱لینک اختصاصی نذر فرهنگی👇📎https://nehzattadabor.com/culturalShow more
قرار سوم با موسیـقی