Profile picture of ‌تقی مولوی‌
تهران دوباره شلوغ شده.موتورها برگشتند، بوق‌ها برگشتند، بانک‌ها شلوغ‌اند، کافه‌ها بازند و مردم دوباره وسط خیابان‌ها راه می‌روند.اما یک چیزی عوض شده.انگار شهر هنوز کامل نفس عادی نمی‌کشد..

Profile picture of ‌Narges P‌
سلام سلام 🥰🌸امیدوارم امروز روز خوبی داشته باشید و همچنین روز امام زمانی :)

Profile picture of ‌Atena‌
«شقیقه‌هایت را بوسه باران می‌کنم؛ یادت نرود تنها دلیلی که هنوز هم در این روزگار تماماً نجس نفس می‌کشم تویی.»

Profile picture of ‌نشاط رخ‌
اونایی که حتی وقتی آینده نامشخصه و زندگی بهم ریختس باز ضدآفتابشون رو میزنن و روتین دارن یه جای ویژه ای تو قلبم دارن🙂‍↕️#ضدآفتاب #روتین_پوستی #نشاط_رخ

Profile picture of ‌آرامش مدیا|دکتر الناز فرزان فر‌
گاهی در مسیر پیشرفت، باید ترمز کرد.نه بر ای عقب نشینی،بلکه برای یه نگاه عمیق تر به مسیر.شاید راهی که با سرعت داری می ری اصلا مقصدش اون جایی نباشه که می خوای.📌امروز یه لحظه وایسا و از خودت بپرس« این کاری که می کنم واقعا من رو به جایی که میخوام می رسونه؟»

Profile picture of ‌محمدمهدی باقری‌
‏اونقدر خودکشیم رو عقب انداختم که الان باید طناب و چهارپایه رو قسطی بخرم...🚶‍♂ble.ir/join/7RogVKCFBc | 👉مجلهٔ دِلْ‌ایران❤️🇮🇷

Profile picture of ‌جــاویـــد‌
ظروف یکبار مصرف

Profile picture of ‌محمد پارسا افشاری‌
مرا به چادر خاکی مادرت بپذیر، حنای من که دگر سال‌هاست بی رنگ است، یابن الحسن (عج) ❤️🇮🇷...#جانفدا

Profile picture of ‌فاطیام🎒🇮🇷𝐈𝐑𝐀𝐍‌
✍️طراحی یعنی زنده کردن حس خوب یک منظره روی کاغذ 🎨شروع نقاشی جدید...

Profile picture of ‌ܟܿߊ‌ܝ̇ߺܩܢ ܩیܩܢ‌
تحمل زیاد، به معنی آسیب دیدن نیست:)
744 KB

Profile picture of ‌سیدمهدی بیضاوی‌
هر چیزی بی حکمت نیست.
360 KB

Profile picture of ‌Ayda Ghasemi‌
آقایون داداشیا الان درس‌ بخونیم یا جنگ شد؟🫠👩‍🦯#جنگ #مذاکره‌ #ایران_قوی #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #پزشکیان

Profile picture of ‌رحمت الله حمیدی ارزگانی‌
در روز عرفه همدیگر را از دعای هم محروم نکنیم🤲🏻🎙استاد مسعود عالی #روز_عرفه📌#سخنرانی📎#ولایتمداری📎#امام_زمان عج@islife_blog_ir
3 MB

Profile picture of ‌رحمت الله حمیدی ارزگانی‌
🌱 دعای عرفه رو فارسی بخونید!#استاد_شجاعی منبع #کلیپ:شرح دعای عرفهٔ امام سجاد(علیه‌السلام)#عرفه#امام_حسین علیه السلام@islife_blog_ir
9 MB

Profile picture of ‌soli‌
الان میفهمی تازه حصین(ص) چی میگه؟هی چه فازه سنگینی :))))))#SOLi

Profile picture of ‌MehrShaD AzaDi‌
گوشه‌ای کوچک از سوابق و توانمندی اقتصادی جناب اقای #سعید_محمدی_دورکی ❤️ تاجر پاک دست و امانتدار ثروت به تاراج رفته مردم ایران که امروز همگی طبق اسناد و مدارکی معتبر و بین المللی که غیرقابل انکار است در
5 MB

Profile picture of ‌انَّ مَعی رَبّی‌
چشــم‌انـتظارِ اشـاره‌ای از آن سـویِ افـق؛ آنـجا که رفـیقان، بـزمِ نـور بـرپا کـرده‌اند#ایران #رفیق_شهیدم #جنگ_رمضان #اهواز

Profile picture of ‌●◉¹¹⁰ابــوالـــ؋ــضـل ²¹³🎒◉●🇮🇷🇱🇧‌
فرمود آن رهبر مظلوم و شهیدمثلی لا یُبایِعُ مثلُ یزید...🫴🤍

Profile picture of ‌- دختری‌به‌نام‌ِزهرا -‌
هزار فاطمه‌سپهری و هیلاری‌کلینتون در خون بغلتد،گم نگردد یک نخِ دوسانتیِ چادر گل‌گلیِ شما حاج‌خانوم باقری🤍.#شهید#شهید_باقری

Profile picture of ‌خانم جوان‌
خاطـرات تلخ را از یاد بردن سـاده نیستمیخِ کج را از دلِ دیوار کندن مشکل است#سیدسعید_صاحب_علم