تهران دوباره شلوغ شده.موتورها برگشتند، بوقها برگشتند، بانکها شلوغاند، کافهها بازند و مردم دوباره وسط خیابانها راه میروند.اما یک چیزی عوض شده.انگار شهر هنوز کامل نفس عادی نمیکشد..
«شقیقههایت را بوسه باران میکنم؛ یادت نرود تنها دلیلی که هنوز هم در این روزگار تماماً نجس نفس میکشم تویی.»
اونایی که حتی وقتی آینده نامشخصه و زندگی بهم ریختس باز ضدآفتابشون رو میزنن و روتین دارن یه جای ویژه ای تو قلبم دارن🙂↕️#ضدآفتاب #روتین_پوستی #نشاط_رخ
گاهی در مسیر پیشرفت، باید ترمز کرد.نه بر ای عقب نشینی،بلکه برای یه نگاه عمیق تر به مسیر.شاید راهی که با سرعت داری می ری اصلا مقصدش اون جایی نباشه که می خوای.📌امروز یه لحظه وایسا و از خودت بپرس« این کاری که می کنم واقعا من رو به جایی که میخوام می رسونه؟»
اونقدر خودکشیم رو عقب انداختم که الان باید طناب و چهارپایه رو قسطی بخرم...🚶♂ble.ir/join/7RogVKCFBc | 👉مجلهٔ دِلْایران❤️🇮🇷
مرا به چادر خاکی مادرت بپذیر، حنای من که دگر سالهاست بی رنگ است، یابن الحسن (عج) ❤️🇮🇷...#جانفدا
آقایون داداشیا الان درس بخونیم یا جنگ شد؟🫠👩🦯#جنگ #مذاکره #ایران_قوی #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #پزشکیان
در روز عرفه همدیگر را از دعای هم محروم نکنیم🤲🏻🎙استاد مسعود عالی #روز_عرفه📌#سخنرانی📎#ولایتمداری📎#امام_زمان عج@islife_blog_ir3 MB
🌱 دعای عرفه رو فارسی بخونید!#استاد_شجاعی منبع #کلیپ:شرح دعای عرفهٔ امام سجاد(علیهالسلام)#عرفه#امام_حسین علیه السلام@islife_blog_ir9 MB
گوشهای کوچک از سوابق و توانمندی اقتصادی جناب اقای #سعید_محمدی_دورکی ❤️ تاجر پاک دست و امانتدار ثروت به تاراج رفته مردم ایران که امروز همگی طبق اسناد و مدارکی معتبر و بین المللی که غیرقابل انکار است در5 MB
چشــمانـتظارِ اشـارهای از آن سـویِ افـق؛ آنـجا که رفـیقان، بـزمِ نـور بـرپا کـردهاند#ایران #رفیق_شهیدم #جنگ_رمضان #اهواز
فرمود آن رهبر مظلوم و شهیدمثلی لا یُبایِعُ مثلُ یزید...🫴🤍
هزار فاطمهسپهری و هیلاریکلینتون در خون بغلتد،گم نگردد یک نخِ دوسانتیِ چادر گلگلیِ شما حاجخانوم باقری🤍.#شهید#شهید_باقری
خاطـرات تلخ را از یاد بردن سـاده نیستمیخِ کج را از دلِ دیوار کندن مشکل است#سیدسعید_صاحب_علم