Profile picture of ‌🇮🇷ابوحمزه🏴‌
@abuhamze_ir1 July 2026
🤲🏻 الحمدلله تکمیل شد🤲🏻 إن‌شاءالله مقبول درگاه الهی🇮🇷 #خاندان_همدل #برای_ایران #برای_هموطن‎@Rahbar_enghelab_ir

Profile picture of ‌🇮🇷ابوحمزه🏴‌
@abuhamze_ir1 July 2026
تا این زمان موجودی کلپویش خاندان همدل ۲۱۴ میلیون و ۸۸۸ هزار تومانلاحول و لاقوة إلا بالله العلی العظیم🤲🏻 إن‌شاءالله مقبول درگاه الهی#لبیک_یا_خامنه_ای #محرم #ایران #ایران_قوی #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_آمریکاShow more

Profile picture of ‌مهران استیری‌
@estiri1 July 2026
در دعای عهد از خدواند میخواهیم «اَنْفِذْ اَمْرَهُ»نافذ کردن ، تحقق‌یافتن و انجام رساندن کاملِ فرمان و هدف امام زمان (عج) آیا آمادگی این را را داریم که فرمان و نظر امام جامعه را که نائب امام زمان (عج) هست را نافذ کنیم و به اجرا در آوریم ؟؟؟ ملت مبعوث شده تصمیم با ماست.. #انتقام #رهبر_شهید

Profile picture of ‌مهران استیری‌
@estiri1 July 2026
سلام آقاجان ملت مبعوث شده تان در میدان هستند میدانی که بهایش خون شما بود برای بیداری مان برای جریانی که تمام آزادگان جهان را گرد هم آورد روزهای سختی است نبود شما دل هایمان را آزرده ولی ما می مانیم تا قله ای که برایمان ترسیم کردید البته نمی گذریم از خون شما بچه های میناب و ناوچه دنا.....#انتقام

Profile picture of ‌روح‌الله مؤمن‌نسب‌
@momennasab1 July 2026
خیسِ اشک، پاک از دنیا؛ هم‌سفر با آقامریدی که به مراد رسید و راحت شد!دوستی‌ام با مرحوم «فرزاد جمشیدی» از روزی آغاز شد که با چشمانی لرزان و خیس، روایتِ ظلمی را برای‌م بازگفت که بر جان‌ش نشسته بود.من شاهد بودم که چگونه تک‌جمله‌ای در یک اجرا، به بهانهٔ تکبری، او را از تکاپوی هستی ساقط کرد و دیدم که چ…Show more

Profile picture of ‌Vanil_ Perfume‌
@Vanil_Perfume1 July 2026
لکسوس مشکیجزء پرفروش ترین ادکلن لکسوسبا رایحه نزدیک به ch مردانهرایحه معتدل و شیرین مردانهدر حجم ۱۰۰ میل✳️تضمین کیفیت🫰✳️ارسال به سراسر #ایران عزیزمون❤️ما را به دوستانتان معرفی کنیدwww.eitaa.com/vanil_perfumewww.vanilmode.comShow more

Profile picture of ‌فرید کیومرثیان‌
@Kiumarseyan1 July 2026
هم‌صدابر قلّه شدم، بغضِ دلم را به خروشتا کوه کند دردِ نهانم را به گوشفریاد زدم، هیچ کسی یارم نشدپژواک گفت: خودت باش، خموشفریدران

Profile picture of ‌علیرضـا|¹⁶⁸🇮🇷‌
@MrAlirezaa30 June 2026
#چالش #غذا خوش مزه ترین غذایی که تا حالا خوردی ؟ قرمه سبزی جلسه امام حسین

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
@Arashmida30 June 2026
عکس مفهومی نشریه اکونومیست:میدونیدزن مقابل تانک نمادچیه؟ یعنی اروپا مقابل جنگ طلبی ترامپ میاستد.میدونی کلاه ترامپ نمادچیه؟ نمادملی گرایی تهاجمی ترامپ تندرو🤣جنگ دریایی به شدت درتصویردیده می‌شود !!‌کنترل اذهان انجام میشودبازارهای مالی تحت تاثیراخبار جنگ لیوان‌های معکوس نمادآشفتگی،جنگ،زلزله

Profile picture of ‌فردوس دادستان‌
@Ferdous_dadsetan30 June 2026
در حکمرانی بازسازی، موفق‌ترین سیاست‌ها آن‌هایی هستند که همزمان سه هدف را جمع می‌کنند: کارایی مالی، عدالت اجتماعی و سلامت عمومی.#بازسازی_کشور#معماران_جوان#حکمرانی_سلامت#عدالت_اجتماعی

Profile picture of ‌پشتیبانی وی نایت‌
@wenight30 June 2026
اسپری #بهداشتی نواحی حساس بدن چیست؟جدیدا نام عطر بیکینی زیاد شنیده می‌شود و سروصدای زیادی هم در بازار محصولات بهداشتی به پا کرده است. اما آیا استفاده از آن بی‌خطر است؟ برای چه قسمت‌هایی مناسب است؟ و هنگام خرید باید به چه نکاتی توجه کرد؟ متن کامل 👇https://wenight.ir/what-is-bikini-perfume/

Profile picture of ‌طاها الهی خراسانی‌
@MOHASER30 June 2026
☕️آرامش محض حین استراحت بعد از کار...

Profile picture of ‌سین. اکبری‌
@Akbari_s29 June 2026
پلاکاردها مردمی روی ارزان‌ترین مقواهای بازار با ماروزنامه‌های رانتی با شما مردم مبعوث مااقلیتی‌های رانتی شما خونخواه رهبر شهید مادنبال گندم آمریکا شما مولا با مادنیا با شمابچرخ تا بچرخیم...#رهبر_شهیدShow more

Profile picture of ‌کوثر چرخی‌
@user17502375655029 June 2026
نبرد بین حزب شیطان و حزب الله از ابتدای خلقت شروع شده و تا به امروز به نهایت درجه خودش رسیده. ما با سبک زندگی‌هامون، نوع انتخاب‌هامون، رفتار و ارتباطاتمون مشخص میکنیم که دلمون به کدوم سمت متمایله!

Profile picture of ‌Vanil_ Perfume‌
@Vanil_Perfume29 June 2026
آیا ایمان نمی‌آورید؟#وانیل_پرفیوم

Profile picture of ‌محمدرضا حیدری‌
پراخت پنج میلیون دلار #غرامت تجاوز ج.نس.ی توسط #ترامپ ملعون به #جین_کارول

Profile picture of ‌محسن‌
@user17555061391629 June 2026
میبینم که دهه ی محرم تموم شد عاشقیاتون شروع شد شیطونا😃😃#موقت

Profile picture of ‌خردورزی🏴‌
@Kheradvarzi29 June 2026
قضیه از این قراره که رفتم سوپر مارکت محل و یک شیشه ترشی در حد ۱۰۰ هزار تومن خریدم.به خاطر #اختلالات_بانکی هر کاری کردم که با اپلیکیشن کارت به کارت کنم،نشد.خلاصه به فروشنده گفتم چون آشنا بود،بعدا برات کارت به کارت میکنم،سیستم بانکی درست شه و اونم قبول کرد.اومدم خونه و در کنار #خانواده شروع به غذا…Show more

Profile picture of ‌🇮🇷خانم پاک سرشت🇵🇸‌
@M_pakseresht29 June 2026
پدر و مادری که نگران تربیت فرزند خود هستید!❤️فرزندان خود را بیمه اشک سیدالشهدا کنیم. مراسم اباعبدالله سراسر نور است قلب فرزند خود را در این فضاهای نورانی کنیم.حسین کشتی نجات است در این اوضاع گناه آلود و انحرافی، فرزندان خود را داخل کشتی نجات کنیم. امام حسین خوب