#همسرانه❤️❤️✨ هیچ وقت و در هیچ شرایطی به همسرتون نگید: اشتباه کردم با تو ازدواج کردم...👈🏼 حتی اگر به شدت از دستش عصبانی بودید. این حرف اتفاقات خیلی منفی رو در پی میاره...
#همسرانه❤️❤️✨ هیچ وقت و در هیچ شرایطی به همسرتون نگید: اشتباه کردم با تو ازدواج کردم...👈🏼 حتی اگر به شدت از دستش عصبانی بودید. این حرف اتفاقات خیلی منفی رو در پی میاره...
پنج راز یک زندگی زناشویی موفق ♥️رازدار باشید❌مقایسه نکنید🤫مدام غر نزنید🙋♀مستقلا تصمیم گیری نکنید🙋♂به یکدیگر احترام بگذارید مخصوصا مقابل دیگران☺️
حرمتش واجب است در دو جهانهر که در فکر احترام علیستاز یمن تا به شام معلوم استهرچه دعواست پای نام علیست...(احمد بابایی)ایشان هم یکی از اقلیتهای پای میدان این روزها. البته از نوع غیررانتی!#رهبر_شهید #جنگ#روایت۳۰#میدان…Show more
یکی از قویترین و مؤثرترین تکینکهای مدیریت استرس، ژرنال نویسی هست.🎐 ژرنال نویسی چیز سادهای بهنظر میاد اما وقتی شروع میکنی به ثبت کردن وقایع روزانهات، متوجه میشی زندگیت چه قدر پره، چه قدر حرف داری برای گفتن و چه قدر میتونی تغییر ایجاد بکنی. ✌️میتونید با این نرمافزار شروع کنید. 👌Show this thread
💡اگه بیخوابی دارید، همین امشب سعی کنید این موارد رو کنار بگذارید📌 بیا ببینیم چه چیزهایی باعث میشن خوابمون نبره👇#سبک_زندگی_سالم
#آشتی#ایده_شیطنت ❤️🩹وقتی از هم دلخورید یا واسه گفتگو حرف کم میارید اینجوری قری و عاشقانه سر حرف رو باز کنید😉👇دکترا گفتن👨⚕ به صدای قلبت گوش کن❤️و هر کاری گفت همون کارو انجام بده👌…Show more
@mmp_ir3d❤آقامون خیلی اهل خانواده بود...بعد ۶۹ سال هم که کربلا رفت با خانوادش و نوش رفت...💔#رهبر_شهید #امام_شهید #کربلا #نجف#یاحسین #یاعلی #یالثارات_الحسین
آدمی به مرور آرام میگیرد بزرگ میشود بالغ میشودو پای اشتباهاتش میایستدگذشتهاش را قبول میکند،نادیدهاش نمیگیرد میفهمد که زندگی یک موهبت است، یک غنیمت استیک نعمت استو نباید آن را فدای آدمهای بیمقدار کرد!…Show more
شنبه و یکشنبه این هفته، توفیق داشتم در مراسم وداع با رهبر شهیدمان در تهران باشم. جمعیت بینظیر و ماتمزده مردم، صحنههای ماندگاری از عشق و ارادت خلق کرد. یاد و نامش برای همیشه در دلها زنده است.
اگر خواهان سر و سامان دادن رابطه مان هستيم، لازم است كه يک عذرخواهى خوب را ياد بگيريم يك عذرخواهى خوب داراى ٦جزء مهم است كه عبارتست از ؛❍بيان تأسف❍توضيح اينكه چطور اينگونه شد❍قبول مسئوليت❍بيان پشيمانى❍پيشنهادى براى جبران❍درخواست بخشش
پویش خاندان همدلصندوقچه صدقات خانوادگی#لبیک_یا_خامنه_ای #ایران #خاندان_همدل #برای_ایران #برای_هموطن
@estiri4d✍🏽جوادقارایی مستندساز ایرانگرد: یکی جان خود و خانوادهاش را برای عزت، استقلال و قدرت کشورش و مردمش داد. یکی خود و خانوادهاش با میلیاردها دلار پول مردم، کشور را تنها گذاشت و فرار کرد. هرچند مادرفروش نبود.و دیگری در آرزوی پادشاهی، به کشور و مردمش خیانت کرد و با دشمنان برای بمباران کشورش متحد شد
دلشکسته، با اندوهی فراوان، چهرههای آفتاب سوخته در محلی که ماشین، پیکرها را برای همیشه از تهران بردند، نشستهاند. به چه انتظاری؟! بیپدری بددردیست.#رهبر_شهید #تشییع #روایت۲۹
🌿 خطاهای ذهنی از نگاه قرآن و روانشناسیقسمت دهم: ارزشدهی سوگیرانهگاهی با شنیدن یک خبر، پیش از آنکه شواهد را ببینیم، قضاوتمان آماده است... ادامه در https://eitaa.com/madreseh_ye_aramesh#خطاهای_ذهنی#قرآن#روانشناسی…Show moreeitaa.comایتا - 🌿 مدرسه آرامش
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa