Profile picture of ‌جهـــــان خبــــــر‌
🎥افول به روایت ترامپ خبیث▪️بدهی ملی آمریکا در هفته جاری از مرز تاریخی ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد. ▫️بحران مالی، رکود اقتصادی، و جنگ جویی های دولت آمریکا از جمله ماجراجوییِ نظامی در خلیج فارس، نقش مهمی در افزایش این بدهی ها داشته اند.
6 MB

Profile picture of ‌Roshana-روشنا‌
کاری از رسانه گروه جهادی روشنا:همینی که حضرت امام رحمة الله علیه فرمودن :«من از همه می‌خواهم، من التماس می‌کنم به ملت ایران، من دست ملت ایران را می‌بوسم غربزده‌ها را کنار بگذارند؛ عده‌شان خیلی زیاد هم نیست، اما فضولی‌شان زیاد است؛ عده زیاد نیست، ادعایشان زیاد است»#غربزده#امام#انقلاب#ایران#آمریکا
1 MB

Profile picture of ‌Rezvan Abdali‌
*ترامپ گفته:من با کیم جونگ اون کنار می‌آیم، چون او ۵۷ سلاح هسته‌ای بسیار قدرتمند دارد.*این متنو ببری جلوی "خاتمی" هم بذاری عبای شکلاتیشو در میاره میگه بسم الله اورانیومو بیارید من ورز بدم که وقت تنگه!من نمیدونم دیگه چه‌ جوری طرف باید بگه که من در چه صورتی مثل بچه آدم سر جام میشینم؟

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴وقتی حجم زیاد حماسه فیلمبردار را مجبور می‌کند سرعت ویدیو را ۳۲ برابر کند#میبد#شهریورماه
5 MB

Profile picture of ‌Mahdiyeh‌
مهم اسکات بنست وزیر خزانه‌داری آمریکا از نظامیان ایرانی خواست درباره رهبری کشورشان تامل کنندخاتمی: جمهوری‌اسلامی با تهاجم خارجی از میان نمی‌رود [خیلی دوست داشت بره] اما ادامه و استحکام آن در گرو توانایی حکمرانی برای اصلاح نقض‌ها و کاهش فاصله ایجاد شده بین مردم و حکومت است🤬 مگه حکومت پادشاهیه؟

Profile picture of ‌سهیل ابراهیمی‌
روایت حضور مردم قرچک ؛ حماسه ای از همدلی و اتحاد مردم قرچک در دفاع از عزت،اقتدار و سربلندی ایران

Profile picture of ‌مهدی سلطان‌پور‌
توهم در اتاق‌های دربسته؛ چرا نسخه‌های وارداتی اقتصاد ملی را نجات نمی‌دهد؟

Profile picture of ‌نسل قائم 🎒‌
♦️مگه پاکستان در پیمان مکه با عربستان پیمان نظامی امضا نکرده؟مگه عربستان به ما حمله نکرده؟پس میشه بگید این مرتیکه عاصم منیر اینجا چه غلطی میکنه؟ و مهمتر از اون چرا #قالیباف رفته باهاش خوش و بش؟!

Profile picture of ‌ف مومن🚩‌
اهل #دنیا صرفا برای دنیای فانی اگر بجنگند باخته اند، حتی اگر همه دنیا را به چنگ آورند. چنگیز کجاست؟ اسکندر چطور؟ یا هیتلر؟ خیلی مسائل را از خودمان بپرسیم و نسبت آن را با خودمان دریابیم آیا ما در حد و اندازه خودمان، فرعون نیستیم؟ #اندیشه #هدف