Profile picture of ‌mirsa hami‌
سلام بر تو...که دنیا پر از شیعیان توستاما هنوز در غربت خود، تنهایی...[ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا بَقِیَّه اللهِ فِی أرْضِهِ ]#امام_زمان#جمکران#آقا

Profile picture of ‌سادات‌موسوی‌
دشمن میداند هربار به هرجای ایران حمله کند ما فقط چند پایگاه خاصش را میزنیمپس چه دلیلی دارد افراد و تجهیزات مهم‌ش را در آنجا تجمیع کندباید به اهداف خود تنوع بدهیمهر شرکتی که آمریکا در آن سهم داردهر زیرساختی که به آمریکاییها خدمت‌رسانی میکندهر جایی که سربازان تروریست آمریکا در آن پناه گرفته‌اند

Profile picture of ‌علیرضا حسنوند🎒‌
پیام مهم جلسه امشب قمبرخی تریبون‌ها چقدر با رهبر و مردم فاصله دارندامشب در جلسه‌ای که از طرف امام خامنه‌ای در قم برگزار شد، مواضع مکتبیِ حاج آقای خمینی در دفاع از مبانی انقلاب و مواضع ائمه انقلاب، پیام‌های زیادی برای اهل تردید دارد.

Profile picture of ‌انقطاع‌
ترامپ را بکشید! مطالبه #انتقام و #خوانخواهی امام شهید در #مشهد ۱۸ تیر ۱۴۰۵ ✊🏻تشیع را رفتم برای جبران ۵ تشیعی که تاریخ به شیعه بدهکار هست. 💔😭بیاین ما مردم مبعوث شده رسانه باشیم و #پلاکارد و #حضور مردم توی #تشیع امام شهید را توی پیج هامون بازنشر کنیم. #kill_Trump#مرگ_بر_آمریکا #مذاکره

Profile picture of ‌عاشقان ولایت ازدواج دائم قم‌
آخرین سخنرانی امام شهید و خداحافظی با مردم قبل از تدفین در حرم امام رضا علیه السلام
7 MB

Profile picture of ‌مجاهدِ بصیر‌
بسم الله الرحمن الرحیم *مُشتی بر دهان استکبار*و حالا دیگر تشییع مقام معظم رهبریِ شهید تمام شد... از جانب خودم از ملت مردم ایران، عراق تشکر میکنم،زیرا با حضورتان در مراسم تشییع،دوباره حماسه سازی کردید. حضور ما در مراسم تشییع چندین پیام داشت... Show more

Profile picture of ‌✊🏻🚩𝕸𝖔𝖍𝖆𝖒𝖒𝖆𝖉 𝕿𝖆𝖍𝖆‌
پزشکیان خطاب به خبرگزاری انصار:
549 KB

ولی اگر پزشکیان ترور شده باشه وفاقیا سرویسمون میکنن

Profile picture of ‌Seyyedemad🚩‌
عنوان کاری که میکنی دوزار نمی ارزهزمانی کارت می ارزه که سرت رو به خاطرش بالا بگیری،ولو اون کار ایستادن توی سیاهی لشکر اسلام باشه،ولو اینکه رفتگری زیر پرچم مقدس جمهوری اسلامی باشهخدمت به این خاک و این نظام اسلامی عنوان نداره حالا چه آخوند باشیچه پاسدار باشیچه رفتگرچه رئیس جمهور #باید_برخاست🚩

Profile picture of ‌عاشقان ولایت ازدواج دائم قم‌
آخرین زیارت امام شهیدمان
6 MB

Profile picture of ‌فرشید پوشند‌
به ولله که ادامه دادن به مذاکرات با آمریکا،از الان به بعد هیچ ربطی به آسایش و آرامش مردم ایران ندارد! تنهابعضی آقایان، یا دنبال تسویه حساب با مردم ایران هستند، یا واقعاً راهی برای فرار از مطالبه مردم و امام جامعه هنوز پیدا نکرده اند. در هر دو صورت،باید منتظر سیلی سخت مردم باشید.#پزشکیان #قالیباف

رسولی همچین آدمی نیست به نظرمقطعا یه مشکلی هست...#ایران#رهبر_شهید
انصافم‌خوب چیزیه!#حاج_مهدی_رسولی همون آدمیه که زمان سکوت خیلی از مداحایی که الان سنگشو به سینه میزنید میرفت دانشگاها و تو اوج فتنه ۱۴۰۱ تبیین گری می کرد و مورد توهین مستقیم قرار می گرفت ولی باز این راهو محکم تر ادامه میداد؛ چه مجازی چه حضوری.اگه سوزوندن سرمایه های انقلاب هنر بود؛ تندرو تو این زمین…
Show more

Profile picture of ‌محمد حسین معصومی پور‌
بالاخره امثال میرباقری و جلیلی از غار بیرون اومدن داد زن ها هم دورشون ویز ویز می کنندشما جماعت پایداری چی اولین خائنین به این کشور و ملت نبودید اما قطعا وقیح ترین هستیدخون 17 شهید این چند روز گردن شما بیشرف هاست

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤🚩‌
و عشق، نوعی بیماری است!که نه پاداشى دارد و نه عوضى...-امام عاشقان،علی‌ علیه‌السلام | شرح‌نهج‌البلاغه،ج۲۰،ص۲۶۰

Profile picture of ‌میثم کریم پور‌
حلالم کن آقای شهید اگر فرزند خوبی نبودم.#بایدبرخاست

Profile picture of ‌رحیم بهاربین‌
پزشکیان تعهدت چی شده؟✍️ شعار ملت‌ مبعوث شده در حرم امام رضا(ع)#جنگ #مذاکره #جنگ‌رمضان #پزشکیان #تعهدات #قالیباف #عراقچی #تفاهم_نامه
805 KB

اگر من اسپانیا ام تو مرینو شدن بلدی؟#چالش
بیاید از این چندش بازیا در بیاریم😅🤗[اگر من یخچالم تو در یخچال شدن بلدی؟]🗿🗿ادامه بدید 😅🤧#چالش #حمایت#نقل_قول#بازنشر