Profile picture of ‌mohsen .tv‌
گویی روح الله الموسوی خمینی #زنده شده بود و #سخنرانی می‌کردمراسم برای رهبر #شهید بود و انتخاب ایشان بعنوان #سخنران #مراسم، توسط فرزندان رهبر شهید انجام شده است#حرم#حضرت_معصومه_سلام_الله#قم#شهادت#قائد_شهید#امام_شهید #ایران

Profile picture of ‌mirsa hami‌
مگو مذاکره‌کردن ثمر نخواهد داشتبیا برادرم این هم ثمر! یتیم شدیم! #باید_برخاست#قوموا_لله

Profile picture of ‌mirsa hami‌
سلام بر تو...که دنیا پر از شیعیان توستاما هنوز در غربت خود، تنهایی...[ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا بَقِیَّه اللهِ فِی أرْضِهِ ]#امام_زمان#جمکران#آقا

Profile picture of ‌انقطاع‌
ترامپ را بکشید! مطالبه #انتقام و #خوانخواهی امام شهید در #مشهد ۱۸ تیر ۱۴۰۵ ✊🏻تشیع را رفتم برای جبران ۵ تشیعی که تاریخ به شیعه بدهکار هست. 💔😭بیاین ما مردم مبعوث شده رسانه باشیم و #پلاکارد و #حضور مردم توی #تشیع امام شهید را توی پیج هامون بازنشر کنیم. #kill_Trump#مرگ_بر_آمریکا #مذاکره

Profile picture of ‌حمیده نظری‌
ظاهراً امضایِ تقدیرم، به دستانِ تو بوداولین اقرارِ من، «آری» به زندانِ تو بودکعبه هم یک روز فهمید از طوافش خسته‌امچون مدارِ گردشِ من، دورِ مژگانِ تو بود#حمیده_نظری

Profile picture of ‌اَبـو زينـب  🇧🇭‌
🖼 مرندی، کارشناس نزدیک به تیم #مذاکره‌کننده: #ترامپ و آکسیوس را نادیده بگیرید؛ تا وقتی دولت #ترامپ به تعهداتش عمل نکند، هیچ #مذاکره‌ای انجام نمی‌شود.

Profile picture of ‌‹ هیدارا | ‌ 𝓗𝓲𝓭𝓪𝓻𝓪 ‌› ـ𝑶𝑭𝑭ـ‌
اَللهمَّ کُـن لولیَّـک الحُجةِ بنِ الحَسَـنِصَلَواتُکَ عَلَیہ وَ عَلی ابائہفی هذهِ السّاعةِ، وَ فی کُلّ ساعَة وَلیّا وَ حافظاً وقائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَعَیناً حَتّی تُسکِنَہ اَرضَـکَ طَوعاً وَ تُمَتّعَہ فیہا طَویلاً

Profile picture of ‌سُرمه‌ای | رحیم‌طلب‌
شما یک وطن پرست رو مشاهده میکنید که درحالی که دستاش پره ولی پرچمِ کشورشو به دندون میکشه و همه جا با خودش میبره 😂🇮🇷

Profile picture of ‌دکتر بیژن قنواتی‌
ای کاش بیدار شوم باز تو باشیبی آنکه نخی مو ز سرت کم شده باشد#رهبر_شهید #باید_برخاست #آقای_شهید_ایران

Profile picture of ‌معصومه مهدوی🇮🇷🇵🇸🇱🇧‌
🔵پسرم مرا نشناخت! یک روز پسرم مصطفی را که دوساله بود، به زندان آوردند. یکی از سربازان دوان دوان آمد و گفت: پسرِ شما را آورده اند. به درِ زندان نگاه انداختم، دیدم یکی از افسران مصطفی را بغل گرفته و به سوی من می آید. مصطفی را گرفتم و بوسیدم. کودک، به علّت اینکه مدّتی طولانی از او دور بودم، مرا نشنا…Show more

Profile picture of ‌چوک بندر‌
we will Killing Trump

Profile picture of ‌رحمت الله حمیدی ارزگانی‌
🔖 عهدی با رهبر شهید...✏️ رهبرا! ما با شما عهد میبندیم که برای اعتلای این پرچم که پرچم اصلی جبهه‌ی حق است و برای وصول به مقاصد مقدّس جنابتان با تمام وجود تلاش کنیم.🗓 ۲۱/اسفند/۱۴۰۴#رهبر_انقلاب#رهبر_شهید

Profile picture of ‌سیدمرتضی واعظی‌
فرمایش اباعبدالله علیه السلام به فرزندشان زین العابدین علیه السلام:يا وَلَدِي يا عَلِىُّ وَاللَّهِ لا يَسْكُنُ دَمِي حَتّى يَبْعَثَ اللَّهُ الْمَهْدِىَّ.فرزندم! على جان! به خدا سوگند خون من آرام نخواهد گرفت تا آنگاه كه خداوند مهدى را مبعوث كند. بحارالانوار، ج۴۵، ص ۸۹پ.ن: کتیبه نویسی در محرم ۱۴۰۴

Profile picture of ‌یادداشت های آقا معلم‌
اقای شهید ایران معلم بزرگ شهید ایران

نیویورک پست ؛ترامپ وصیت کرده که پس از ترورش ایران را بمباران کنندترامپ تازه چشماش باز شده در چه قلمرو خطرناکی اومده #قلمرو_خطرناک #ترامپ #آمریکا #ایران #جنگ #یا_لثارات_الخامنه‌ای #یالثارات_الحسین #رهبر_شهید #رهبر_شهیدم #انتقام #امام_شهید #مرگ_بر_آمریکا #مذاکره #مرگ_بر_اسرائیل #پزشکیان #قالیباف

Profile picture of ‌امین اسگندرزاده (سرباز وظیفه)‌
عاملی🏴 اذیت و آزار #آمریکا نباید مستمر و به یک عادت تبدیل شودآیت الله عاملی، امام جمعه اردبیل: تعرض و اذیت و آزار آمریکا نباید مستمر و به یک عادت تبدیل شود. این شرارت او باید در یک نقطه پایان یابد.مقابله به مثل خیلی خوب است ولی باید به نحوی باشد که او برای همیشه از تعرض به ایران چشم پوشی کند.

Profile picture of ‌علی الهی‌
اشتباه فکر میکردی مداحی خوان ساده!نوحه هایی برای #علی(ع) خواندی که عمرش در جنگ با متجاوزان به دین و دنیای مردم گذشت. روضه هایی برای #حسین(ع) خواندی که در #جنگ با خییثان جان داد.حرامت باشد!آرام باش! کسی تو را مجبور به شرکت در هیچ جنگی نخواهد کرد!تو به آهنگ مداحی جدیدت برس.#علی_الهی‎@Ali_elahi

Profile picture of ‌فیلموسوفی‌
🔮دوره‌ی عرفان یهود در انیمیشن‌های مشهورترم چهارم از مدرسه‌ی مجازی یهود و رسانه👈 مدرسه یهود و رسانه با بیش از ۹۰۰ عضو، بعلت شرایط کنونی کشور و اهمیت شناخت یهود #رایگان برگزار می‌شود