گویی روح الله الموسوی خمینی #زنده شده بود و #سخنرانی میکردمراسم برای رهبر #شهید بود و انتخاب ایشان بعنوان #سخنران #مراسم، توسط فرزندان رهبر شهید انجام شده است#حرم#حضرت_معصومه_سلام_الله#قم#شهادت#قائد_شهید#امام_شهید #ایران
گویی روح الله الموسوی خمینی #زنده شده بود و #سخنرانی میکردمراسم برای رهبر #شهید بود و انتخاب ایشان بعنوان #سخنران #مراسم، توسط فرزندان رهبر شهید انجام شده است#حرم#حضرت_معصومه_سلام_الله#قم#شهادت#قائد_شهید#امام_شهید #ایران
مگو مذاکرهکردن ثمر نخواهد داشتبیا برادرم این هم ثمر! یتیم شدیم! #باید_برخاست#قوموا_لله
سلام بر تو...که دنیا پر از شیعیان توستاما هنوز در غربت خود، تنهایی...[ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا بَقِیَّه اللهِ فِی أرْضِهِ ]#امام_زمان#جمکران#آقا
من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود ..#لبیک_یا_خامنه_ای#قوموا_لله#باید_برخاست
ترامپ را بکشید! مطالبه #انتقام و #خوانخواهی امام شهید در #مشهد ۱۸ تیر ۱۴۰۵ ✊🏻تشیع را رفتم برای جبران ۵ تشیعی که تاریخ به شیعه بدهکار هست. 💔😭بیاین ما مردم مبعوث شده رسانه باشیم و #پلاکارد و #حضور مردم توی #تشیع امام شهید را توی پیج هامون بازنشر کنیم. #kill_Trump#مرگ_بر_آمریکا #مذاکره
ظاهراً امضایِ تقدیرم، به دستانِ تو بوداولین اقرارِ من، «آری» به زندانِ تو بودکعبه هم یک روز فهمید از طوافش خستهامچون مدارِ گردشِ من، دورِ مژگانِ تو بود#حمیده_نظری
🖼 مرندی، کارشناس نزدیک به تیم #مذاکرهکننده: #ترامپ و آکسیوس را نادیده بگیرید؛ تا وقتی دولت #ترامپ به تعهداتش عمل نکند، هیچ #مذاکرهای انجام نمیشود.
اَللهمَّ کُـن لولیَّـک الحُجةِ بنِ الحَسَـنِصَلَواتُکَ عَلَیہ وَ عَلی ابائہفی هذهِ السّاعةِ، وَ فی کُلّ ساعَة وَلیّا وَ حافظاً وقائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَعَیناً حَتّی تُسکِنَہ اَرضَـکَ طَوعاً وَ تُمَتّعَہ فیہا طَویلاً
شما یک وطن پرست رو مشاهده میکنید که درحالی که دستاش پره ولی پرچمِ کشورشو به دندون میکشه و همه جا با خودش میبره 😂✨🇮🇷
ای کاش بیدار شوم باز تو باشیبی آنکه نخی مو ز سرت کم شده باشد#رهبر_شهید #باید_برخاست #آقای_شهید_ایران
@MM_14266h🔵پسرم مرا نشناخت! یک روز پسرم مصطفی را که دوساله بود، به زندان آوردند. یکی از سربازان دوان دوان آمد و گفت: پسرِ شما را آورده اند. به درِ زندان نگاه انداختم، دیدم یکی از افسران مصطفی را بغل گرفته و به سوی من می آید. مصطفی را گرفتم و بوسیدم. کودک، به علّت اینکه مدّتی طولانی از او دور بودم، مرا نشنا…Show more
🔖 عهدی با رهبر شهید...✏️ رهبرا! ما با شما عهد میبندیم که برای اعتلای این پرچم که پرچم اصلی جبههی حق است و برای وصول به مقاصد مقدّس جنابتان با تمام وجود تلاش کنیم.🗓 ۲۱/اسفند/۱۴۰۴#رهبر_انقلاب#رهبر_شهید
فرمایش اباعبدالله علیه السلام به فرزندشان زین العابدین علیه السلام:يا وَلَدِي يا عَلِىُّ وَاللَّهِ لا يَسْكُنُ دَمِي حَتّى يَبْعَثَ اللَّهُ الْمَهْدِىَّ.فرزندم! على جان! به خدا سوگند خون من آرام نخواهد گرفت تا آنگاه كه خداوند مهدى را مبعوث كند. بحارالانوار، ج۴۵، ص ۸۹پ.ن: کتیبه نویسی در محرم ۱۴۰۴
@MD20008hنیویورک پست ؛ترامپ وصیت کرده که پس از ترورش ایران را بمباران کنندترامپ تازه چشماش باز شده در چه قلمرو خطرناکی اومده #قلمرو_خطرناک #ترامپ #آمریکا #ایران #جنگ #یا_لثارات_الخامنهای #یالثارات_الحسین #رهبر_شهید #رهبر_شهیدم #انتقام #امام_شهید #مرگ_بر_آمریکا #مذاکره #مرگ_بر_اسرائیل #پزشکیان #قالیباف
عاملی🏴 اذیت و آزار #آمریکا نباید مستمر و به یک عادت تبدیل شودآیت الله عاملی، امام جمعه اردبیل: تعرض و اذیت و آزار آمریکا نباید مستمر و به یک عادت تبدیل شود. این شرارت او باید در یک نقطه پایان یابد.مقابله به مثل خیلی خوب است ولی باید به نحوی باشد که او برای همیشه از تعرض به ایران چشم پوشی کند.
✍️ حق بعدی ملت مبعوث شدهسلب تابعیت از شما و همفکران شماست#اصلاح_طلب #اصول_گرا #روحانی #پزشکیان #ظریف #سرطان_اصلاح_طلب #لیبرال #نئولیبرال #آشنا #قائمپناه #عراقچی #خاتمی
اشتباه فکر میکردی مداحی خوان ساده!نوحه هایی برای #علی(ع) خواندی که عمرش در جنگ با متجاوزان به دین و دنیای مردم گذشت. روضه هایی برای #حسین(ع) خواندی که در #جنگ با خییثان جان داد.حرامت باشد!آرام باش! کسی تو را مجبور به شرکت در هیچ جنگی نخواهد کرد!تو به آهنگ مداحی جدیدت برس.#علی_الهی@Ali_elahi
🔮دورهی عرفان یهود در انیمیشنهای مشهورترم چهارم از مدرسهی مجازی یهود و رسانه👈 مدرسه یهود و رسانه با بیش از ۹۰۰ عضو، بعلت شرایط کنونی کشور و اهمیت شناخت یهود #رایگان برگزار میشود