Profile picture of ‌Ali‌
سید علی خمینی: هرکس بخواهد مذاکره کند برای اینکه با آمریکا به صلح برسد او خائن استهرکس پیام دوستی به آمریکا بفرستد دهانش خبیث و نجس استمراسم برای رهبر شهید بود و انتخاب ایشان بعنوان سخنران مراسم توسط رهبر معظم انقلاب مجتبی خامنه ای انتخاب شده نظرتون چیه جناب ‎@yaserkhalili57 #امام_شهید #انتقام
7 MB

Profile picture of ‌سیداحمد ماهرخسار‌
🇮🇷در صحن عشق جاودانه شدند #امام_شهید #رهبر_شهید #ماهرخسار
254 KB

Profile picture of ‌mirsa hami‌
مگو مذاکره‌کردن ثمر نخواهد داشتبیا برادرم این هم ثمر! یتیم شدیم! #باید_برخاست#قوموا_لله

Profile picture of ‌mirsa hami‌
سلام بر تو...که دنیا پر از شیعیان توستاما هنوز در غربت خود، تنهایی...[ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا بَقِیَّه اللهِ فِی أرْضِهِ ]#امام_زمان#جمکران#آقا

Profile picture of ‌انقطاع‌
ترامپ را بکشید! مطالبه #انتقام و #خوانخواهی امام شهید در #مشهد ۱۸ تیر ۱۴۰۵ ✊🏻تشیع را رفتم برای جبران ۵ تشیعی که تاریخ به شیعه بدهکار هست. 💔😭بیاین ما مردم مبعوث شده رسانه باشیم و #پلاکارد و #حضور مردم توی #تشیع امام شهید را توی پیج هامون بازنشر کنیم. #kill_Trump#مرگ_بر_آمریکا #مذاکره

Profile picture of ‌مجاهدِ بصیر‌
بسم الله الرحمن الرحیم *مُشتی بر دهان استکبار*و حالا دیگر تشییع مقام معظم رهبریِ شهید تمام شد... از جانب خودم از ملت مردم ایران، عراق تشکر میکنم،زیرا با حضورتان در مراسم تشییع،دوباره حماسه سازی کردید. حضور ما در مراسم تشییع چندین پیام داشت... Show more

Profile picture of ‌Seyyedemad🚩‌
عنوان کاری که میکنی دوزار نمی ارزهزمانی کارت می ارزه که سرت رو به خاطرش بالا بگیری،ولو اون کار ایستادن توی سیاهی لشکر اسلام باشه،ولو اینکه رفتگری زیر پرچم مقدس جمهوری اسلامی باشهخدمت به این خاک و این نظام اسلامی عنوان نداره حالا چه آخوند باشیچه پاسدار باشیچه رفتگرچه رئیس جمهور #باید_برخاست🚩

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤🚩‌
و عشق، نوعی بیماری است!که نه پاداشى دارد و نه عوضى...-امام عاشقان،علی‌ علیه‌السلام | شرح‌نهج‌البلاغه،ج۲۰،ص۲۶۰

Profile picture of ‌اَبـو زينـب  🇧🇭‌
🎥 تصاویر تلخ در حرم رضوی🔹تصاویری از حضور حجت‌الاسلام محمدی گلپایگانی بر مزار دختر ۱۴ ماهه‌اش، «زهرا».😭😭😭😭
475 KB

Profile picture of ‌محمد یوردخانی‌
🔴آرشیو:سخنرانی علی صابری دبیر کل جامعه اسلامی دانشجویان فرهنگیان خراسان رضوی به مناسبت روز دانشجو:۱۴۰۴/۹/۱۶#روز_دانشجو#جامعه_اسلامی
10 MB

تصاویر هوایی از تهران عراق قم و مشهدجمعیت حیرت اور از زمین ادم میجوشید ۴۳ میلیون نفر در تشییع رهبری شرکت کردند و میلیونها نفر هم نتوانستند برسند #تشییع #رهبر_شهید #رهبر_شهیدم #انتقام #امام_شهید #ایران #باید_برخاست #بدرقه_تابهشت #بدرقه_آقای_شهید_ایران #مذاکره #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل
5 MB
22 MB
13 MB
3 MB

Profile picture of ‌حمیده نظری‌
ظاهراً امضایِ تقدیرم، به دستانِ تو بوداولین اقرارِ من، «آری» به زندانِ تو بودکعبه هم یک روز فهمید از طوافش خسته‌امچون مدارِ گردشِ من، دورِ مژگانِ تو بود#حمیده_نظری

Profile picture of ‌رحیم بهاربین‌
#بقایی درحال شمردن تعداد نقض‌های #تفاهم‌نامه اسلام‌آباد✍️ جناب #سخنگوما یعنی ملت مبعوث شده متعجب نشدیمپاسخگوی تعهدات باشید#جنگ #مذاکره #تفاهم_نامه #تعهدات #پزشکیان #جنگ‌رمضان #قالیباف #عراقچی
2 MB

🔴 آیت‌الله جوادی آملی: مردان الهی اهل انتقام هستند
8 MB

Profile picture of ‌محسن نعمتی زاده/یالثارات الخامنه ای‌
بصیرت و بیداری مردم به یک حدی رسیده که حتی#انقلابی_ترین مداحان به تحلیل غلطی میرسند با فریاد مردم برمیگردند و سریع جبران میکنند 👈مسئولین گرامی یا همراه میشید با مردم یا آنچنان موج خونخواهی بر سرتون فرود میاد که به معیت کنعان میرسید. #انتقام #خونخواهی #امام_شهید

Profile picture of ‌یا حسین‌
#اخلاقـاسلامیاقشار مردم از دیدگاه امیرمؤمنان علیه السلام مردم را به سه گروه تقسیم می‌کند و می‌فرماید: مردم سه گروهند: ۱. علمای ربّانی ۲. دانشجویانی که در راه نجات خویش دنبال تحصیل علم هستند. ۳. احمقان بی سر و پایی که به دنبال هر صدایی می‌روند و با هر بادی می‌جنبند.

Profile picture of ‌محمد غفارزاده‌
هر مسئولی که #خونخواهی رو مزاحم مذاکره میدونه باید عزل بشه!«#مجلس باید هرچه زودتر بازگشایی بشه»

🖼 مرندی، کارشناس نزدیک به تیم #مذاکره‌کننده: #ترامپ و آکسیوس را نادیده بگیرید؛ تا وقتی دولت #ترامپ به تعهداتش عمل نکند، هیچ #مذاکره‌ای انجام نمی‌شود.