Profile picture of ‌ان شاء الله ✌️کلوم حرف حساب‌
♨️ تصمیم جالب عراقی‌ها در جام جهانی/درخواست برای لباس مشکی عاشورایی🔹فدراسیون فوتبال عراق به دلیل همزمانی بازی این تیم با سنگال در جام جهانی با شب شهادت امام حسین، از فیفا درخواست کرد مجوز پوشیدن پیراهن مشکی(لباس سوم این تیم) را برای این مسابقه صادر کند.📌 فوری سراسری

Profile picture of ‌Esteghlalpage‌
@Esteghlalpage3 June 2026
🎙پیروز قربانی: با افتخار می‌شود به فرهاد گفت فوتبالیست!او از من خیلی حرفه‌ای تر بود و از نظر شخصیتی خیلی بالاست. من خیلی پر شر و شور بودم و نظرم نسبت به قبل تغییر کرده.‎@Esteghlalpage #استقلال #فوتبال
2 MB

Profile picture of ‌Esteghlalpage‌
@Esteghlalpage3 June 2026
۵ بازیکن خارجی فعلی و سابق استقلال که تو جام جهانی 2026 حضور دارن:رستم آشورماتوف جلال‌الدین ماشاریپوف داکنز نازونعزیزبک آمانوفگائل کاکوتا ‎@Esteghlalpage #استقلال #فوتبال #ورزشی #ورزش

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس‌
@Khademalabas28 May 2026
عجب خط حمله‌ای داره بارسلونا فصل بعدی🔥

Profile picture of ‌✊🏻🚩Amirhosein82‌
@amirhsn8226 May 2026
هم از این جا رونده هم از اونجا رونده😂😂از عرش به فرش که میگن اینه هاهرکی با آل علی در افتاد ور افتاد😉

Profile picture of ‌Lamine Yamal‌
@Lamine_Yamal26 May 2026
Wallpaper •|• Lamine Yamal #بارسلونا#بارسا#فوتبال#یامال#لامین_یامال

Profile picture of ‌کانال هواداران پرسپولیس‌
@Perspolisirfans26 May 2026
🚜 فرهيختگان : علی علیپور مهاجم پرسپولیس داره با تراکتور مذاکراتی انجام میده !*🔴به کانال هواداری پرسپولیس بپیوندید👇‎@Perspolisirfans #پرسپولیس #فوتبال #خبرورزشی

Profile picture of ‌Manchester City ✔️‌
@MANCHESTERCITY26 May 2026
🩵🩵Aguerooooooooبسیاری از بازیکنان می‌آیند، افتخار کسب می‌کنند و می‌روند؛ اما تنها معدودی هستند که نام خود را در تاریخ یک باشگاه جاودانه می‌کنند.سرخیو آگوئرو، با ۲۶۰ گل در ۳۹۰ بازی، همچنان بهترین گلزن تاریخ منچسترسیتی است؛ رکوردی که او را در جایگاه یکی از بزرگ‌ترین اسطوره‌های باشگاه قرار داده ا…Show more

Profile picture of ‌یا حسین‌
@Jalilvand25 May 2026
#اخلاقـاسلامیبهترین راه برای کسب فضایل اخلاقی، مخالفت با هوای نفس و ترک گناه است و اسلام علاوه بر این که از ارتکاب گناه و معصیت جلوگیری کرده حتی از فکر و اندیشه گناه نیز مردم را بر حذر داشته است؛ چرا که اندیشه گناه، پاکی و صفای قلب را از بین می‌برد و انسان را به ارتکاب آن وا می‌دارد.

Profile picture of ‌Fatemeh Bahmani‌
@Fatii_20000025 May 2026
سینگل بودن من حیف و میل کردن برکت خداست!نمیدونم چتونه مخمو نمیزنید:))))

Profile picture of ‌فوتبال90 ⚽️‌
@Football9025 May 2026
🔺درخواست معاون رئیس جمهور: سردار آزمون را برگردانید

@MANCHESTERCITY25 May 2026
اخبار سایت : مطلب جدید در سایت بارگذاری شد.کسب دومین جام : من سیتی 1 - 0 چلسیلینک : http://manchestercityiran.ir/?p=1084Come on CITY 🩵🏆

@MANCHESTERCITY24 May 2026
پایان نیمه اول در اتحادManchester City 1-0 Aston Villa Antoine Semenyo 23'آنتوان سمنیو '۲۳Come on CITY 🩵🏆

Profile picture of ‌فوتبال90 ⚽️‌
@Football9024 May 2026
تیزر FIFA برای معرفی تیم های جام جهانیبا حضور ایران با نماد یوز ایرانی🇮🇷
9 MB

Profile picture of ‌Lamine Yamal‌
@Lamine_Yamal24 May 2026