🤣بعد از شنیدن خبر حمله به کویت 😂
1 MB
@sosoz31325 July 2026🔥🔥افشاگری مرحوم اکبر عبدی دربارهی جوایز جشنوارههای خارجی: جوایز به فیلم هایی تعلق میگیرد که نشاندهندهی بدبختی ایران باشد📌روحت شاد عمو اکبر، ما با شمابزرگ شدیم،جوان شدیم و پیر شدیم😭😭😭😭😭خداییش شاید جزو چند تا بازیگری باشه که واقعا از فوتش ناراحت شدم از ته دل خدا رحمتش کنه بازیگر سالم1 MB
@Arashmida25 July 2026♨️ایران با حمله به کشتی ها مقصره ❓❓(وقتی دیپلماسی به بنبست میخوره، راهی جز ایستادگی باقی نمیمونه! واقعاً منطقی بود که بعد از اون همه مقاومت، کوتاه بیایم❓)6 MB
@Abdolmahdi5925 July 2026اکبر عبدی: در بیمارستان که بودم آقا دو بار حال من را پرسیده بود و ابراز لطف کرده بودخدا رحمتش کند و به خاطر این علاقه ای که به رهبری شهید داشتن با ایشان محشور شود2 MB
@Saebi135924 July 2026#اکبر_عبدی قصه ما هم به پایان خودش رسید هنرمندی متعهد، کاربلد ، احساسی پاک برای ایران اسلامی تا لحظه آخر دلش برای ایران می تپید ، ارادت خاصی به #رهبر_شهید داشتند ، تمام هنرش را برای حفظ آداب درست هنر خرج کرد و درخشید یادش همیشه گرامی باد #عمو_اکبر روحت شاد .2 MB
@Seyedhamed7224 July 2026نظریّه سازی خشونت در سریال طنز ایرانیها ..اینو نشون سازشکارها بدید که میگن بریم با آمریکا صلح شرافتمندانه کنیم. ما طنزهامون هم اینه. میگه زندگی در صلــح و آرامش، با آدم های زورگو و زبوننفهم فقــط با جنگ ممکنـه.1 MB
@Arashmida23 July 2026
@Arashmida23 July 2026لعنت به هرچی آفتاب پرسته 😡به وقت تهران... 😂به وقت جنوب... 😭#سطلی برانداز هستی فقط دست انداز484 KB
@nassabeh_com23 July 2026😅 اینم تقدیم به شب بیداران عضو کانال، جهت تمدید و تمدد اعصابا🎞👇🎬انقدی منطقی و صائب در قالب بیانی "صادق"به "زیبا"ترین وجه…Show moreeitaa.comایتا - پیوستن به "nassabeh.com"
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
16 MB
@Arashmida23 July 2026🤣واکنش ما وقتی ترامپ به فاکس نیوز میگه، اگر آنها با بازگشت به میز مذاکره موافقت نکنند، تمامی پلهایشان را هدف قرار خواهیم داد😂🤣#میزمذاکره خراب و لیز هربارتامذاکره کردن جنگ شد244 KB
@M1G3K20 July 2026* #لگوییها نوحه «#باید_برخاست» را با زیرنویس انگلیسی به تصویر کشیدند. *#رهبر_شهید #انتقام #ایران #امام_حسین #مهدی9 MB
@Arashmida19 July 2026
@Farzandeiran_ir19 July 2026حکیمی که به جرم اندیشیدن تکفیر شد!به مناسبت سالروز وفات ناصرخسرومینی سریال ناصرخسرو، پخش اختصاصی از فرزند ایران جهت مشاهده تمامی قسمت ها وارد این دو پلتفرم زیر شویدآپارات:https://www.aparat.com/farzandeiran.irیوتیوب:…Show more2 MB