Profile picture of ‌مهدی صالحی‌
آیا می‌شه به جنگ خندید؟ روبرتو بنینی در «زندگی زیباست» گفت آره و اسکار گرفت!🏆برای دیدن تحلیل کامل و فهمیدن اینکه این فیلم شاهکارِ نابغه‌ست یا اهانتِ دیوانه، روی لینک زیر بزن 👇https://www.aparat.com/video/video/embed/videohash/oxrdnt2/vt/frame#کمدی #طنز #زندگی_زیباست #نقد_فیلم #مهدی_صالحی #نقد
www.aparat.com

خندیدم اما گریه کردم! - نقد فیلم کمدی زندگی زیباست

سلام رفیق! توی این ویدیو رفتم سراغ یکی از جنجالی‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما؛ «زندگی زیباست» ساخته‌ی روبرتو بنینی. فیلمی که توش اردوگاه کار اجباری نازی‌ها تبدیل میشه به یه بازی کودکانه و یه پدر با قدرت شادی، پسرش رو از مرگ حتمی نجات میده.بنینی توی این فیلم نه تنها برنده‌ی اسکار شد، بلکه کل جهان رو به چالش کشید: آیا می‌شه به هولوکاست خندید؟ توی این ویدیو مفصل بررسی کردم که چطور بنینی از سنت دلقک‌های سیرک و چارلی چاپلین وام گرفته تا یه اثر خلق کنه که همزمان هم می‌خندونه هم می‌گریونه.بررسی بازیگری روبرتو بنینی و نیکولتا براسکی رو واکاوی کردم و اینکه چطور بازی بنینی فراتر از تکنیک کمدی، به یه تراژدیِ جان‌سوز تبدیل میشه. همچنین به نقد فیلمنامه، نمادشناسی، موسیقی نیکولا پیووانی و فیلمبرداری تونینو دلی کُلی پرداختم.آیا این فیلم یه شاهکارِ نابغه‌ست یا یه اهانت به قربانیان واقعی؟ جواب رو توی ویدیو ببین.اگه از نقدهای صریح و خودمونی خوشت میاد، حتماً کانال «نقد با زیرشلواری» رو سابسکرایب کن و زنگوله رو بزن. نظرات ارزشمندت رو برام بنویس که ته ویدیو یه سوال جنجالی برات دارم!لایک و کامنت یادت نره!00:05خندیدم اما گریه کردم00:59شاهکاری جسورانه01:46چرا این فیلم خاص است04:33جوابی با یک سکانس06:28آیا میشه به جنگ خندید

Profile picture of ‌حدیثه علی بیگی‌
مطمئن باشم همه برنامرو دیدید دیگه؟👀حدیثه علی بیگی حدیثه‌علی‌بیگی #مسابقه‌صد#شبکه۳#حدیثه‌علی‌بیگی

Profile picture of ‌Mohammad Asghari‌
ولی پسرا اولین گل زندگیشون رو سرقبرشون میگیرن...

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤🚩‌
@Khademalabas29 June 2026
تو این عکس همه‌چیز خیلی عجیب به نظر میاد. جکی چان و خسرو شکیبایی و داریوش مهرجویی برای اکران یه فیلم ایرانی توی توکیو کنار همن.

Profile picture of ‌Meme Kade‌
@DR_ABEDISARASIA27 June 2026
گفتم سرمربی مصر رو یه جایی دیده بودم😜

Profile picture of ‌Team 🇮🇷Melli‌
@FaAllonLmaYorid24 June 2026
شانس صعود از گروه Gخوبه که 《ن یوز 》لندی ها یه چیکه شانس براشون باقی مونده و می تونیم امیدوار باشیم که واقعا جلوی 《بلژیک + جرمی دوکو 》به اصلاح 💯خودشون رو بزارن.قلعه نوی تو تمرین گفته ما برای بازی با مصر PLAN Bهم داریم⁉️ کاش B،C ۰۰۰۰۰۰ planZ هم داشتیم.چون آخرین بازیها 💯 در 💯 حیاتی و ویژه ست

Profile picture of ‌مهدی صالحی‌
@Labkhandsabz23 June 2026
ویژه‌نامه محرم «خبر سبز» منتشر شد۸ فیلم ماندگار #عاشورایی سینمای ایران در یک شماره:«#سفیر»، «#روزواقعه»، «#به_خاطر_هانیه»، «#پرواز_در_شب»، «#افق»، «#بال‌های_سپید»، «#سینه_سرخ» و سریال «#شب_دهم»لینکhttps://cdn.imgurl.ir/uploads/f97784______310-_28-3-1405.pdf#خبرسبز #سینمای_ایران #نقد_فیلم #نقد

@film_khaneh21 June 2026
معرفی فیلم:فیلم شمشیرهای نگهبانان | Blades of the Guardians 2026

@film_khaneh21 June 2026
معرفی فیلم:فیلم تو یعنی جهانی | 2025 U Are the Universe

Profile picture of ‌کارتون های باحال و دوست داشتنی | cool_cartoons‌
@cool_cartoons21 June 2026
معرفی انیمیشن:انیمیشن چارلی قهرمان | Super-Charlie 2024

@film_khaneh20 June 2026
معرفی فیلم:فیلم شیفت آخر | Late Shift 2025

@film_khaneh18 June 2026
معرفی فیلم:فیلم قسم می خورم | I Swear 2025

@film_khaneh18 June 2026
معرفی فیلم:فیلم قلب های کوچک | Little Hearts 2025

Profile picture of ‌مُحَمَّدْطٰاهٰا بٰاقِریْ ☫🏴🚩‌
@Taham18 June 2026
یه پویانمایی هست به اسم طلسم شده (Spellbound 2024) محصولی از شرکت نتفلیکس که من امشب دیدمش.نکات بسیار جالب و دارای اهمیتی داشت که شاید بچه‌ها به طور مستقیم متوجه نشن، نفهمن و روی ناخودآگاه‌شون تاثیر بذاره، اما برای عادی‌سازی طلاق و جدایی پدر و مادر ساخته شده.همچنین نشون می‌ده آزار و اذیتی کهفرز…Show more

Profile picture of ‌Team 🇮🇷Melli‌
@FaAllonLmaYorid17 June 2026
تفاوت های مسی ۲۰۲۶ و رونالدو 2026 محصول لیگ عربستان سعودی: leo messi cr7 ronaldo۱) سطح رهبری تیم 1 5۲) کاریزما 9 100۳) شاخصxtتیمی ? max

Profile picture of ‌کارتون های باحال و دوست داشتنی | cool_cartoons‌
@cool_cartoons17 June 2026
معرفی انیمیشن:انیمه نامه تو | Your Letter 2024

@film_khaneh17 June 2026
معرفی فیلم:فیلم نبردهای بی پایان | One Battle After Another 2025