خندیدم اما گریه کردم! - نقد فیلم کمدی زندگی زیباست
سلام رفیق! توی این ویدیو رفتم سراغ یکی از جنجالیترین فیلمهای تاریخ سینما؛ «زندگی زیباست» ساختهی روبرتو بنینی. فیلمی که توش اردوگاه کار اجباری نازیها تبدیل میشه به یه بازی کودکانه و یه پدر با قدرت شادی، پسرش رو از مرگ حتمی نجات میده.بنینی توی این فیلم نه تنها برندهی اسکار شد، بلکه کل جهان رو به چالش کشید: آیا میشه به هولوکاست خندید؟ توی این ویدیو مفصل بررسی کردم که چطور بنینی از سنت دلقکهای سیرک و چارلی چاپلین وام گرفته تا یه اثر خلق کنه که همزمان هم میخندونه هم میگریونه.بررسی بازیگری روبرتو بنینی و نیکولتا براسکی رو واکاوی کردم و اینکه چطور بازی بنینی فراتر از تکنیک کمدی، به یه تراژدیِ جانسوز تبدیل میشه. همچنین به نقد فیلمنامه، نمادشناسی، موسیقی نیکولا پیووانی و فیلمبرداری تونینو دلی کُلی پرداختم.آیا این فیلم یه شاهکارِ نابغهست یا یه اهانت به قربانیان واقعی؟ جواب رو توی ویدیو ببین.اگه از نقدهای صریح و خودمونی خوشت میاد، حتماً کانال «نقد با زیرشلواری» رو سابسکرایب کن و زنگوله رو بزن. نظرات ارزشمندت رو برام بنویس که ته ویدیو یه سوال جنجالی برات دارم!لایک و کامنت یادت نره!00:05خندیدم اما گریه کردم00:59شاهکاری جسورانه01:46چرا این فیلم خاص است04:33جوابی با یک سکانس06:28آیا میشه به جنگ خندید