خبر فوری! 🚨تعداد کفشهای گمشده در مشهد از تعداد طرفدارای پهلوی، بیشتر بوده! 😂تازه، احتمال برگشت اون کفشها به پاهای صاحابشون خیییلی بیشتر از برگشت پهلوی به ایرانه! 👟🚫👑
خبر فوری! 🚨تعداد کفشهای گمشده در مشهد از تعداد طرفدارای پهلوی، بیشتر بوده! 😂تازه، احتمال برگشت اون کفشها به پاهای صاحابشون خیییلی بیشتر از برگشت پهلوی به ایرانه! 👟🚫👑
متن کامل پیام حضرت آیتالله سیدمجتبی خامنهای، رهبر معظّم انقلاب بهمناسبت تشییع و تدفین آقای شهید ایران | ۱۸/تیر/۱۴۰۵Rahbar.ir/s/1522#یالثارات_الحسین | #باید_برخاست134 KB14050418_پیام_رهبر_معظم_انقلاب_اسلامی_بهمناسبت_تشییع_و_تدفین_آقای
یکی به سردار ازمون بگه دیگه استوری لبیک یا خامنهای هم تاثیر نداره انقدر تلاش نکن خودتو وطن دوست نشون بدی
خدمت را نه در هیاهوی شعار، که در سکوتِ اخلاص باید جست. آنان که بیوقفه بارِ مسئولیت را بر دوش کشیدند، حرمتِ این وداع باشکوه را پاس داشتند. سپاس از #دکتر_زاکانی و خانوادهی بزرگ #شهرداری_تهران؛ خدا قوت بر دستانی که آسایش مردم را بر آسایش خویش مقدم داشتند.
Goodbye, sirGoodbye, let me take a look around. Forgive me for making you so tired.آقا جان خداحافظ 😥خداحافظ دورت بگردم حلال کن که انقدر خسته ات کردیم🙏🏻#باید_برخاست #سرو_قامت #عهد_انتقام1 MB
۸۶ سال سن داشت که ۶۴ سالش تو مبارزه بود،در هیچ نبردی شکست نخوردتمام آپشن های مبارزه رو هم تجربه کرد!جنگ تبعیدزندانترورشکنجهجانبازی…Show more
@Mimlekat14hژنرال پترائوس: احتمال ترور ترامپ جدی استرئیس سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا: از گزارشها درباره احتمال ترور مقامهای ارشد آمریکا توسط ایران غافلگیر نشدهام.سرویسهای امنیتی آمریکا بر اساس اطلاعات معتبر، تدابیر حفاظتی ترامپ را تشدید کردهاند.
@CheGuevaara15hپیشنهاد میکنم سری به پیج @Esmail_qaani بزنید و نظرات آخرین پست رو بخونید.متعجب شدم از این همه انتقاد!!!راست می گویند:سردار عزیز(فرمانده ن قدس)قاتل #حاج_قاسم و #رهبر_شهید در منطقه آمد و همه ی ایران را تحقیر کرد آیا تونستی یه سنگ سمتش پرتاب کنی؟بهتر نیست بجای ن قدس بری #مسجد محل برای عبادت؟
@Amout16h┃ #سید_علی_خمینی سخنران مجلس ختم رهبر شهید: مذاکره فعلی، مذاکره صلح نیست؛ کشور درحال جنگ است هر کس مذاکره کند برای صلح با آمریکا؛#خائن است8 MB
@SM_ghaffari17h🛑آیا این شباهت اتفاقی است؟!🔸راست: هرتزل یهودی، بنیانگذار حزب صهیونیسم در سال ۱۸۹۷ م🔹چپ: جولانی، فرمانده داعشی و رئیس خودخوانده سوریه
پیرمردی که آلزایمر داره و میخواد بره دیدن آقا..و مردم مجبورن بهش دروغ بگن...💔🥀🌊🌌#رهبر_شهید #رهبر_شهیدم #پدر_امت8 MB
@Amout22h┃جناب 🧅 :پنج حق ملت؟ امنیت، عدالت، معیشت، مبارزه با فساد و حکمرانی کارآمد. ✊ انتقام از متجاوز، ذیل حق امنیت قرار میگیرد، نه در برابر آن.
@SM_ghaffari23h💚اولین تصاویر از مزار امام شهید انقلاب و خانواده ایشان در رواق دارالذکر حرم رضوی🌤 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🌤کانال #خورشید_مغرب در ایتا(اصلی)، بله، روبیکا:@westsun_ir3 MB3 MB
@Ghandil1dپیکی اگر به دست فتد ز اهل دل مراعنوان نامهی تو به خون جگر کنمخواهم که خاک کوی تو گردم، ولی فراقنگذارد آنقدر که من آنجا گذر کنم...#صفایی_جندقی– پناهگاه ابدی رهبر شهید انقلاب 💔
خودت خواستی که این غیرت ایرونی بره🫣۷۸#تَتْلُوhttps://splus.ir/Sarbaz78Tatloo@Rahbar_enghelab_ir1 MB
🇮🇷در آیین تشییع رهبر شهیدم در تهران، همقدم با پیکر او، از میان مردمی گذشتم که فریاد وفاداری و انتقام در بیان و چهره و رفتارشان موج میزد. من نیز، در میان آن جمع، عهدی به دل سپردم...#تشییع#باید_برخاست#روایت_بدرقه#آقای_شهید_ایران#یالثارات_الخامنئی#رهبرشهید#قوموا_لله#دکتر_مهدیخانی…Show more