Profile picture of ‌Meme Kade‌
مصاحبه استخدامی موساد:· درس جاسوسی خوندی؟ نه· کدهای مخفی بلدی؟ نه· سلاح دست گرفتی؟ نه اما عالی بلدم توی شرایط جنگی « فشار بیاریم اینستاگرام باز شه» 😂📱🗿 . دست مریزاد، شما استاد نفوذ پنهانی‌اید. استخدام 👏🔥 #براندازی_اینستاگرامی

Profile picture of ‌محمدمهدی باقری‌
خبر بد اینکه ظاهراً مامانم با برگ برنده‌ی من دُلْمِه درست کرده...🚶‍♂🚶‍♂🚶‍♂ble.ir/join/7RogVKCFBc | 👉مجلهٔ دِلْ‌ایران❤️🇮🇷

Profile picture of ‌میرعلی‌
2 MB

1 MB

841 KB

Profile picture of ‌زَردَكِ پَست 🇮🇷‌
توی بچگی موقع خوندن درس‌هایی که حفظ کردنی بودن خانواده‌ام با این منطق که درس‌های آخر سخت‌تره بهم می‌گفتن که از درس آخر شروع کنم به خوندن و بیام برسم به درس اول. سر همین قضیه من الان تاریخ ایران رو برعکس بلدم🤦‍♂😂 ‌ ‌

Profile picture of ‌امیرارشیا پارسا اصل‌
شما یه زره به تیتراژ آخر قسمت ۹ ، سیرک شگفت‌انگیز دیجیتال مشکوک نیستید؟#اینترنت #absolute_sus

(سوال بالاست)

4 votes  •  6 days and 15 Hours and 57 Minutes left
Only the creator can see voters

Profile picture of ‌𝙆𝙝𝙚𝙧𝙨𝙞 𝘼𝙗𝙤𝙪𝙩‌
اگه رضا پهلوی شاه بشه الکل رو میتونی ازسوپر مارکت سر کوچتون بخری اما برای سس خرسی باید زنگ بزنی به ساقی محل😂👌🏻

Profile picture of ‌سعید فتحی‌
هی روزای آخر ماه میشینم فک میکنم، اگر فلان روز فلان چیز رو نمیخریدم الان پول داشتم😐

خواهر و برادری این طوریه که من اصلا تلوزیون نگاه نمی‌کنم ولی چون نمیخوام کنترل دست خواهرم باشه میزنم شبکه افق تا شب مستند نگاه میکنم😐

Profile picture of ‌dorsa lazari‌
منتظرم اینترنت وصل شه که بنویسم : اینترنت هم برگشت ولی پهلوی نه😉

خدایا برای من سخته هر روز زشت باشم😭نمیشه یه روز درمیون تغییرم بدی🤧

☹️☹️☹️🤣

Profile picture of ‌●◉¹¹⁰ابــوالـــ؋ــضـل ²¹³🎒◉●🇮🇷🇱🇧 (محدود😐)‌
مسعود موش بخورتت🦦، هنوز خوابیدی؟پاشو بابا رئیس جمهور مملکتی مثلاً یه توئیت بزن شیطون بلا🗿

انتخاب : این ۴ نفر، شاکی قضایی «اتصال اینترنت بین‌الملل» هستند 🔹کامیار ثقفی🔹 رضا تقی پور🔹رسول جلیلی🔹محمد حسن انتظاریمیدونید که وی پی ان فروشان سود خوبی از قطعی #اینترنت دارند و بگردید یک ارتباطی بین این اسامی و فروشندگان پیدا میشه؟ 😄 هرجا سخن از ضد مردم بودن هست نام جلیلی ها میدرخشد 😂
به نظر حرف رسائی درسته که می‌گفت آقای #پزشکیان فقط رئیس جمهور عدس و نخود و لوبیا هستند و نباید تو کارهای دیگه دخالت کنند 😄 مثلا رئیس جمهوری اسلامی ایران نمی‌تواند در مورد وصل #اینترنت دستوری بده 😂 🖐️ اتصال به #internet که توسط دولت مردی تایید شد و توسط یکسری ستاد که مردم نمیشناسند وتوو شد 😂

Profile picture of ‌محمدرضا حیدری‌
نمی دانم چه کسی مسئول است؟ امروز توسط یک مامور راهنمایی و رانندگی کمربند نبسته! توی اتوبان بخاطر یک صحبت کوتاه با تلفن همراه جریمه شدم.نمی دانم با این مامورهای کمربند نبسته در اتوبان چه کسی و چطور باید برخورد کند؟ وقتی یکبار خطای شان را گوشزد کردم‌مدتی بعد پلاک اتومبیلم به طرز جالبی در سیستم بخاطر…Show more