مصاحبه استخدامی موساد:· درس جاسوسی خوندی؟ نه· کدهای مخفی بلدی؟ نه· سلاح دست گرفتی؟ نه اما عالی بلدم توی شرایط جنگی « فشار بیاریم اینستاگرام باز شه» 😂📱🗿 . دست مریزاد، شما استاد نفوذ پنهانیاید. استخدام 👏🔥 #براندازی_اینستاگرامی
مصاحبه استخدامی موساد:· درس جاسوسی خوندی؟ نه· کدهای مخفی بلدی؟ نه· سلاح دست گرفتی؟ نه اما عالی بلدم توی شرایط جنگی « فشار بیاریم اینستاگرام باز شه» 😂📱🗿 . دست مریزاد، شما استاد نفوذ پنهانیاید. استخدام 👏🔥 #براندازی_اینستاگرامی
خبر بد اینکه ظاهراً مامانم با برگ برندهی من دُلْمِه درست کرده...🚶♂🚶♂🚶♂ble.ir/join/7RogVKCFBc | 👉مجلهٔ دِلْایران❤️🇮🇷
@Zardake7hتوی بچگی موقع خوندن درسهایی که حفظ کردنی بودن خانوادهام با این منطق که درسهای آخر سختتره بهم میگفتن که از درس آخر شروع کنم به خوندن و بیام برسم به درس اول. سر همین قضیه من الان تاریخ ایران رو برعکس بلدم🤦♂😂
شما یه زره به تیتراژ آخر قسمت ۹ ، سیرک شگفتانگیز دیجیتال مشکوک نیستید؟#اینترنت #absolute_sus(سوال بالاست)
4 votes • 6 days and 15 Hours and 57 Minutes leftOnly the creator can see voters
اگه رضا پهلوی شاه بشه الکل رو میتونی ازسوپر مارکت سر کوچتون بخری اما برای سس خرسی باید زنگ بزنی به ساقی محل😂👌🏻
مسعود موش بخورتت🦦، هنوز خوابیدی؟پاشو بابا رئیس جمهور مملکتی مثلاً یه توئیت بزن شیطون بلا🗿
انتخاب : این ۴ نفر، شاکی قضایی «اتصال اینترنت بینالملل» هستند 🔹کامیار ثقفی🔹 رضا تقی پور🔹رسول جلیلی🔹محمد حسن انتظاریمیدونید که وی پی ان فروشان سود خوبی از قطعی #اینترنت دارند و بگردید یک ارتباطی بین این اسامی و فروشندگان پیدا میشه؟ 😄 هرجا سخن از ضد مردم بودن هست نام جلیلی ها میدرخشد 😂
نمی دانم چه کسی مسئول است؟ امروز توسط یک مامور راهنمایی و رانندگی کمربند نبسته! توی اتوبان بخاطر یک صحبت کوتاه با تلفن همراه جریمه شدم.نمی دانم با این مامورهای کمربند نبسته در اتوبان چه کسی و چطور باید برخورد کند؟ وقتی یکبار خطای شان را گوشزد کردممدتی بعد پلاک اتومبیلم به طرز جالبی در سیستم بخاطر…Show more