Profile picture of ‌شاهین‌
چرا #مردم هنگام #رای_دادن در #انتخابات_ریاست_جمهوری این روش را فراموش کرده و به فردی مخالف این روش رای دادند؟ #آسیب_شناسی این نوع رای دادن تنها راه حل مسئله است.
آن مرد بزرگ آنقدر با اخلاص و بزرگوار بود که هرگز اجازه نمی‌داد مسائل کشور در جامعه بازگو شود!همیشه میگفت ما آمده‌ایم مشکلات را حل کنیم، نه اینکه مردم را نگران کنیم.اجازه طرح ناکامی‌ها و ناکارآمدی‌های گذشته را هم نمی‌داد، وگرنه برخی از مدعیان امروز باید پشت میله‌های زندان بودند، نه در موضع طلبکاری!
1 MB

Profile picture of ‌فرشید پوشند‌
به عنوان یک عضو از ده ها میلیون ایرانی عرض میکنم: آقای #پزشکیان، خدا از شما نگذرد که می دانستید نمی توانید اما حب ریاست و شهرت بر ایمانتان غلبه کرد تا سرنوشت یک کشور را اینگونه به نابودی بکشید. خدا از همه کسانیکه هم می‌دانستند این آقا، اینکاره نیست اما باز به او رأی دادند، هم نگذرد.الهی آمین

قبول دارید؟

3 votes  •  17 Hours and 33 Minutes left
Nobody can see participants

Profile picture of ‌محمّد صالح‌
اصول گرا و اصلاح طلب✖️شاگردان خمینی یا شاگردان هاشمی ✔️پانزده دقیقه بصیرت پانزده دقیقه قدرت تحلیلپانزده دقیقه آدم شناسیحتماً حتماً ببینید :
42 MB

Profile picture of ‌نحن المنتقمون 🇮🇷‌
واقعا الان بهتر میشه حرفای آقای جلیلی رو درک کرد. ! 😔💔😶‍🌫️#جلیلی #سیاسی #انتخابات #حق #پزشکیان
905 KB

Profile picture of ‌علی یگانه پیش کناری‌
#حقوق_شهروندی در #رشت، یعنی:* بیش از ۶۰ درصد #فاضلاب خانوارها در رودخانه!* چندصد تن زباله در #سراوان!* ساختمان‌های غیراستاندارد با جریمه توجیه‌پذیر!آقایان #مدیریت_شهری!قانون #مدیریت_پسماند و #ماده‌_۱۰۰ را اجرا کنید، یا دیگر‌ از حق شهروندی چیزی نگوئید!#شورای_شهر_رشت

Profile picture of ‌Ali Haji‌
رهبرشهیدانقلاب؛انتخاب خوب شما به خودتان برمی‌گردد، انتخاب با غفلت هم بدی‌اش به خودتان برمی‌گردد.دلار۲۰۱،۳۰۰طلا۲۲،۱۵۵،۰۰۰

Profile picture of ‌حاج آقا قبله علی‌
احتمالاسردارباقرزاده که بعداز6ماه به میدان آمده واز3 #خلبان کتمان شده وفداشده #مذاکرات پرده برداری کرده،از رهبرانقلاب #آقا_سید_مجتبی یانماینده ایشون آقای #جلیلی یا آقای #رضایی دستورداشتهمتاسفانه آقای #جلیلی تهمتهای انتخاباتی غائب ومنفعلش کرده،که اشتباه میکنهبایدباسری بالا،نماینده اون14میلیون باشه.
حماقت وخیانت ووادادگی برخی مسولین نظام برای مردم پوشیده نیستواقعاعجیبه چرافرماندهان نظامی،چراآقای #جلیلی وازهمه مهمتر چرا #آقا_سید_مجتبی ازوضعیت 3خلبان مجروحمون به مردم چیزی نگفتن تاشرف وغیرتمون اینطوربدست #میانجی_قطری له نشه.#هیهات_من_الذله#امام_زمان #لبیک_یا_خامنه_ای #علی_الاصول #مکتب_ایستادگی

Profile picture of ‌🚩мeнrad ĸaѕнe‌

برادران و خواهران عزیز🌹 نظر شما درباره این صفحه ای که بنده تاسیس کردم و فعالیت دارم چیست؟🌹🙏

6 votes  •  3 days and 2 Hours and 24 Minutes left
Nobody can see participants

Profile picture of ‌_𝗫𝘅‌
خودت خوشگل بودی ولی خیلی حرفات زشت بودن.

Profile picture of ‌محمد کاف 🎒🥀🚩‌
کی می‌خواهیم بفهمیم که هدف جماعت لیبرال بدتر کردن زندگی و سخت تر کردن #معیشت ما است؟!اگر دولتی #انقلابی سر کار باشد مردم را از اجرای طرحهای عدالت محور می‌ترسانند.مردم را از مقاومت می‌ترسانند..گمردم را از قانون حجاب و عفاف و فضای مجازی می‌ترسانند.ای مردم تا کی می‌خواهید فریب این افراد را بخورید؟

Profile picture of ‌_𝗫𝘅‌
امروز برای انسان بودن زیادی آسیب پذیرم کاش درختی تخته سنگی چمیدونم برگی چیزی بودم.

Profile picture of ‌سعید نجفی‌
آیا می‌خواهید به ادبیات ذلیلانه‌ی "حالا دشمن حمله کرده که کرده! بیایید ما پیشدستانه به جنگ پایان دهیم!" خاتمه دهید و تودهنی بزنید؟ بهترین، کم‌هزینه‌ترین و موثرترین راه پای صندوق رای است. از هم اکنون خود را آماد‌ی آن روز کنید.#دانشگاه_ارومیه#رسانه_استادان_دانشگاه

Profile picture of ‌محسن انوری نژاد‌
تولید با بهره بانکی جواب نمی‌دهد‼️
10 MB

Profile picture of ‌_𝗫𝘅‌
پشت این جمله‌ 'فقط میخواستم حالتو بپرسم' کلی حرف و دلتنگی وجود داره.

بنظرتون یک سال دیگه رئیس مجلس کیه و دوسال دیگه رئیس جمهور کیه؟

Profile picture of ‌آقای اَلفـبا‌
بالاخره این قلب 💝چند گرمه!؟#کارشناس_قلب پاسخ می‌فرمایند.
738 KB

آقای قالیباف وفاق زدن دروره بعدی با امید خدا فقط انقلابیون واقعی رای میارن نه یکی مثل شما

Profile picture of ‌محمد جواد بی‌غم‌
صندلی شعام محل میتینگ‌های انتخاباتی نیست.

Profile picture of ‌Ali‌
وقتی اصلاح طلبان و اصول گرایان میخوان قبل استفای پزشکیان ذهنیت ایجاد کنن برای مردم که گندی که به کشور زدن رو گردن جلیلی میندازن به قول یه عزیزی آب بریز همون جاکه میسوزه چرا جای دیگه می‌ریزی😂 بوی استعفا میاد از من گفتن #ایران #ایران_قوی #ایران_امام_رضا #انتقام #اللهم_عجل_لولیک_الفرج