Profile picture of ‌حقیقت در تفکر‌
@sokut7 June 2026
این فیلم چطور تونسته از سد نظارتی وزارت ارشاد عبور کنه و مجوز بگیره؟جواب : خیلی راحت و آسون چون ....؟
6 MB

Profile picture of ‌علی رفیعی وردنجانی‌
نقدی بر فیلم تئاتر «گالیله»دین جاهل است یا علم جهالت می‌کند؟گالیله با طراحی و کارگردانی شهاب‌الدین حسین‌پور فهمِ غلطی از اُسطُرلابِ بِرِشت در نمایشنامه نویسیِ چندوجهی دارد. ناخودآگاه، با ایمان به این نکته که هر اثر را باید قائم به ذاتِ خود مورد بررسی قرار داد، این اثر را با ساخته‌ی محمدرضا بزرگ‌…Show more
25 MB

Profile picture of ‌فرمانده‌
@Farmaandeh4 June 2026
هرجایی احساست رو بُروز نده، مردم فکر می‌کنن ضعیف شدی!#دیالوگ #سینما
507 KB
فرمانده

@Farmaandeh  •  23 May 2026

من زندگیم زیاد جالب نیست،برنامه همیشگیم رفتن به سرکار و برگشتن به خونه‌س.باید دفترچه خاطراتمو ببینی، کاملاً خالیه!#دیالوگ #سینما

Profile picture of ‌.ماهـ🌙ـدخت.‌
@Mahdokht154 June 2026
کارهای نیک بسیار است در عالم ولی...افضل الاعمال ما شعر است در وصف «علی»...💚
499 KB

Profile picture of ‌RobertKoch ™️‌
@HarrySTrueMan4 June 2026
Knock knock, knocking on heaven's door🤌عاشق باب دیلن و اینSong هستم شاید یخاطر #Billyبا دقت گوش کنن. حال ایران خوب بنظر نمی رسه. سپاس. #اینترنت #ایران
3 MB

Profile picture of ‌RobertKoch ™️‌
@HarrySTrueMan3 June 2026
To my Haters Kiss Rob's A$§꧁꧂🤣🤣🤌🤌بخورید و بیاشامید اما اصراف نکنید. #اینترنت #ایران
4 MB

نقدی بر ابتدای سریال «کلاغ»ایمان به شک و عشق به سایه‌های تاسیانکلاغ جدیدترین ساخته‌ی محمدحسین مهدویان شکلی از بازگشت به خویشتن است که غُبارِ «آخرین روزهای زمستان» را بر دوش می‌کشد. این فُرم در خدمتِ دکوپاژی است که از کُهن‌اُلگوهای نمایشی میل به مُدرنیته پیدا کرده. در همین قسمتِ ابتدایی داستان خو…Show more
29 MB

Profile picture of ‌رئوف پایدار‌
@raoufpaydar3 June 2026
بنظرتون سریال خوبیه؟کامنت کنید برام #کلاغ#سریال#ایران#حجازی_فر
1 MB

Profile picture of ‌سیّدحامد۷۲ 🇮🇷‌
@Seyedhamed722 June 2026
۸تن از شهدای حفاظت آقای شهید که در ۹اسفند۱۴۰۴ در بیت رهبری به شهادت رسیدند.خیابان کارگر جنوبی تهران رو که بالا می‌ریم با دیدن تصاویر این شهدا یه غم سنگینی به دل انسان می‌شینه که نگو...
10 MB

Profile picture of ‌علی دائمی‌
@choghoke_tanha2 June 2026
«در خطبه‌های عقدتان تجدید نظر کنید؛ در عهدنامه‌ها و میثاق‌هایتان. شما بر کدام عهدتان پایدار مانده‌اید؟ کوفه در معرض حمله دشمنان است و شما ریش‌سفیدان چهل‌رنگ دم از کسالت مزاج میزنید! سربازان معاویه مجازند بی‌فتوای شما به مطبخ خانه‌هایتان بیایند و دستپخت زنانتان را شور و شیرین کنند!»#لبنان #امام_علی
7 MB

نگاهی به فیلم «outcome»برده‌های رسانه در آیینِ قدرتِ سینماعاقبت نوشته و کارگردانیِ جونا هیل فلدستاین فیلمِ بَردگیِ مُدرن به زبانِ رسانه است. کیانو ریوز انتخابِ خوبی در نقشِ یک شهیرِ به دام اُفتاده در فضای مجازی و باج‌گیریِ ویدئویی نیست چرا که میمیک و اَنباشتِ ترکیبیِ بدنی و تکنیک‌های بازیگریِ او…Show more
30 MB

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤🚩‌
@Khademalabas1 June 2026
تا ابد جاويد شاھ #نجف#مهمان_علی
2 MB

@Farmaandeh1 June 2026
تهدید میکنی؟کوچکترین اشتباهی بکنیکار ی میکنم دیگه آفتاب رو نبینی#جنگ #سینما
2 MB
فرمانده

@Farmaandeh  •  17 May 2026

هر گندی هم که باشیموطن فروش نیستیم#جنگ #سینما
1 MB

@Seyedhamed721 June 2026
ولادت امام هادی (علیه السّلام) در سریال "باب المراد".. ولادت امام هادی (علیه‌السّلام) صاحب زیارت جامعۀ کبیره، بر پیروان حقیقی قرآن، عترت و ولایت، تبریک و تهنیت باد.
10 MB

Profile picture of ‌🇮🇷 سیدعلیرضا 🇮🇷‌
@Periqlytos231 May 2026
🟢جاش راشینگ، سال‌ها تفنگدار نیروی دریایی آمریکا بود و بعد استعفا داد و به الجزیره پیوست. حالا او در شبکه الجزیره یه مستند ساخته به اسم «کودکان زیر آتش». این مستند در جشنواره اِمی برنده شد و او یک نطق دو دقیقه‌ای طوفانی کرد که بازتاب زیادی داشت. #مستند #نسل‌کشی #غزه#کودکان
6 MB

Profile picture of ‌.ماهـ🌙ـدخت.‌
@Mahdokht1531 May 2026
#کلیپ | توصیفش کن!💢می‌گن هیچ‌کس بی‌نقص نیست.ولی من کسی رو می‌شناسم که نقص‌های من رو هم به اسمِ “خوبی” می‌بینه!کسی که همیشه تو اولویت‌بندی‌هاش، نفرِ آخر لیستِ خودش بود تا من نفرِ اولِ لیستِ اون باشم. خیلی وقت‌ها نادیده گرفته میشه، خیلی وقت‌ها هم فراموش؛ ولی اون تحت هر شرایطی مهربونه؛
10 MB

@Seyedhamed7231 May 2026
نفوذ و نفاق همیشه بوده؛ الآن هم هست. وقتش که برسه چه اسم‌ها که رو بشه و چه جلسات محاکمه که برپا بشه..
13 MB

@Seyedhamed7230 May 2026
این چه سمّاییه که می‌سازید آخه؟!!!
3 MB