Profile picture of ‌امیر کلام‌
@Ameerekalam28 June 2026
📜اميرالمؤمنين (علیه‌السلام) فرمودند: دوستی که در سختی کنارت نبود، دوست تو نیست.📚نهج البلاغه، حکمت ۱۳۴#امیرالمومنین
683 KB

Profile picture of ‌علی رفیعی وردنجانی‌
نقدی بر سینمایی «مردی که اسب شد» به بهانه‌ی اکران آنلاینمرعوبِ سینمای دیگری شدنمردی که اسب شد اثری از امیرحسین ثقفی را اصلاً دوست نداشتم. فیلمی تحتِ تأثیر آنگلوپلوس، بلا تار مخصوصاً «اسب تورین»، الکساندر ساکاروف «مادر و پسر» و... که مجموعه‌ای از باورهای سینماییِ مؤلف هستند و تا انتها به باورِ بی…Show more
29 MB

Profile picture of ‌.ماهـ🌙ـدخت.‌
@Mahdokht1527 June 2026
ما هم خیلی دوستتون داریم🌹دمتون گرم که با وجود برخی بی‌مهری‌ها، آبروداری کردید 🥺🙏🏻
3 MB

Profile picture of ‌سیّدحامد۷۲ 🇮🇷‌
@Seyedhamed7227 June 2026
پاسخ امام زمان (عج) به عدّه ای که به نحوۀ گرفتن انتقام امام حسین (علیه السّلام) اعتراض دارند..
10 MB

Profile picture of ‌𝐒𝐚𝐣𝐣𝐚𝐝 𝐓𝐚𝐡𝐦𝐚𝐬𝐞𝐛𝐢‌
@Sajjad_Tahmasebi26 June 2026
فصل جدید سریال مختارنامه با حضور هنرمندان واقعی! #ایران #محرم #عاشورا #امام_حسین #کربلا
3 MB

@Mahdokht1525 June 2026
قصه ما به سر رسید...💔
981 KB

Profile picture of ‌محمد علی کرمی‌
@MAKarami25 June 2026
معجزه هنری بنام شبهای آفتابی. اثری ماندگار و فوق العاده از استاد بزرگ جناب :«بهزاد بهزادپور»حتما عضو شوید تا اوج هنرمندی یک استوره را ببینید و لذت ببرید.‎@behzadbehzadpo🆔 شناسه:https://ble.ir/httpseitaacombehzadpur
12 MB

تأملی بر «house of the dragon season 3»دیکتاتورِ کُلخاندان اژدها که توسطِ کارگردانان مختلفی ساخته شده و از شبکه‌ی HBO پخش می‌شود گُسترشِ ادبیاتِ سورئالیستی در مدیومِ نمایشی تلویزیون است که صرفاً اِنسجامِ سرگرمی در آن مخاطب را به غفلت و اتلافِ وقت سوق می‌دهد. بیننده با داستان در چُنین مجموعه‌ای ر…Show more
30 MB

Profile picture of ‌سیّدحامد۷۲ 🇮🇷‌
@Seyedhamed7223 June 2026
نسخهٔ ۱۴۰۵ مختارنامه..شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛ شمر امروزت رو بشناس!.
4 MB

Profile picture of ‌Truth🤍‌
@MVJYN0623 June 2026
🔺#کلیپ💢 شمر زمانه ات را بشناس🎙استاد شهید آیت‌الله مطهری(ره)#مکتب_عاشورا | #حماسه_مقاومت#ایستاده_تا_آخر
911 KB

نقد فیلم کوتاه «مزون کار»شب / داخلی / بیکاریمزون کار به کارگردانی سجاد قراگزلو با نوشته‌ای از سیامک کاشف‌آذر یک ایده‌ی بلندِ سینمایی است که در ترجمه‌ی آن به فیلمِ کوتاهِ جای تعلیق و کشمَکِش اشتباه گرفته شده و باگ‌های شدیدی در سناریو بوجود آورده. حسین مهری در قامتِ مردی که ذات و صفاتِ زنانه دارد …Show more
34 MB

@Mahdokht1522 June 2026
ما اینگونه از سرزمین‌مان دفاع می‌کنیم:)!😎
5 MB

@Mahdokht1520 June 2026
خیلی قشنگ بود🚶‍♂
8 MB

Profile picture of ‌حسین سهامی‌
@HosseinSahami20 June 2026
وضعیت فیلم‌ها و آثار سینمای ایران!فیلم «غریزه».#سینما#ایران
4 MB
eitaa.com

Profile picture of ‌حسین سهامی‌
@HosseinSahami20 June 2026
قربانی خونی و تغییر جنسیت فرزندان، برای رسیدن به جایگاه‌های خاص در هالیوود. #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #هالیوود
2 MB
wisgoon.com

@Mahdokht1520 June 2026
چقد بغضم گرفت با این ویدیو...💔#عزادار_حسینم
279 KB

نقد فیلم «هملت 2025»ادبیاتْ فُرم است نه محتواهملت ساخته شده در سال 2025 توسطِ آنیل کاریا یک تفسیرِ غلط از آیاتِ نمایشیِ شکسپیر است که به باور من مطالعه و عمل به آثارِ او مانند قرآنِ مسلمانان برای علاقه‌مندان به هنرِ صحنه واجب خواهد بود. اولین نکته‌ای که فیلم‌بازی چون من را وادار به نوشتن در مورد…Show more
24 MB

Profile picture of ‌مرتضی ح‌
@Morteza1119 June 2026
🎥 اگر #اینترنشنال ۱۴۰۰ سال پیش وجود داشت چه اخباری میخوند؟#پهلوی #سس_خرسی #پهلوی_یزید #محرم #انیمیشن #پهلوی_شمر#ترامپ🇮🇷
2 MB

نقد فیلم «مورتال کامبت»ترس‌های پسارستاخیزی از قهرمانانِ فست‌فودیمورتال کامبت 2 به کارگردانی سایمون مک‌کوید نتیجه‌ی یک اختلافِ کلیشه‌ای بر پرده‌ی سینما است که جزئیاتی مُدرن را به دوشِ ترس‌های پسارستاخیزی می‌اندازد. من به هم‌اندیشیِ سینما و بازی‌های رایانه‌ای بسیار علاقه‌مند هستم و باور دارم بازیْ…Show more
24 MB