📜اميرالمؤمنين (علیهالسلام) فرمودند: ✨دوستی که در سختی کنارت نبود، دوست تو نیست.📚نهج البلاغه، حکمت ۱۳۴#امیرالمومنین
683 KB
@Ameerekalam28 June 2026📜اميرالمؤمنين (علیهالسلام) فرمودند: ✨دوستی که در سختی کنارت نبود، دوست تو نیست.📚نهج البلاغه، حکمت ۱۳۴#امیرالمومنین683 KB
@alirafieivardanjani28 June 2026نقدی بر سینمایی «مردی که اسب شد» به بهانهی اکران آنلاینمرعوبِ سینمای دیگری شدنمردی که اسب شد اثری از امیرحسین ثقفی را اصلاً دوست نداشتم. فیلمی تحتِ تأثیر آنگلوپلوس، بلا تار مخصوصاً «اسب تورین»، الکساندر ساکاروف «مادر و پسر» و... که مجموعهای از باورهای سینماییِ مؤلف هستند و تا انتها به باورِ بی…Show more29 MB
@Mahdokht1527 June 2026ما هم خیلی دوستتون داریم🌹دمتون گرم که با وجود برخی بیمهریها، آبروداری کردید 🥺🙏🏻3 MB
@Juice_wrld27 June 2026
@Seyedhamed7227 June 2026پاسخ امام زمان (عج) به عدّه ای که به نحوۀ گرفتن انتقام امام حسین (علیه السّلام) اعتراض دارند..10 MB
@Sajjad_Tahmasebi26 June 2026فصل جدید سریال مختارنامه با حضور هنرمندان واقعی! #ایران #محرم #عاشورا #امام_حسین #کربلا3 MB
@MAKarami25 June 2026معجزه هنری بنام شبهای آفتابی. اثری ماندگار و فوق العاده از استاد بزرگ جناب :«بهزاد بهزادپور»حتما عضو شوید تا اوج هنرمندی یک استوره را ببینید و لذت ببرید.@behzadbehzadpo🆔 شناسه:https://ble.ir/httpseitaacombehzadpur12 MB
@alirafieivardanjani24 June 2026تأملی بر «house of the dragon season 3»دیکتاتورِ کُلخاندان اژدها که توسطِ کارگردانان مختلفی ساخته شده و از شبکهی HBO پخش میشود گُسترشِ ادبیاتِ سورئالیستی در مدیومِ نمایشی تلویزیون است که صرفاً اِنسجامِ سرگرمی در آن مخاطب را به غفلت و اتلافِ وقت سوق میدهد. بیننده با داستان در چُنین مجموعهای ر…Show more30 MB
@Seyedhamed7223 June 2026نسخهٔ ۱۴۰۵ مختارنامه..شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛ شمر امروزت رو بشناس!.4 MB
@MVJYN0623 June 2026🔺#کلیپ💢 شمر زمانه ات را بشناس🎙استاد شهید آیتالله مطهری(ره)#مکتب_عاشورا | #حماسه_مقاومت#ایستاده_تا_آخر911 KB
@alirafieivardanjani23 June 2026نقد فیلم کوتاه «مزون کار»شب / داخلی / بیکاریمزون کار به کارگردانی سجاد قراگزلو با نوشتهای از سیامک کاشفآذر یک ایدهی بلندِ سینمایی است که در ترجمهی آن به فیلمِ کوتاهِ جای تعلیق و کشمَکِش اشتباه گرفته شده و باگهای شدیدی در سناریو بوجود آورده. حسین مهری در قامتِ مردی که ذات و صفاتِ زنانه دارد …Show more34 MB
@HosseinSahami20 June 2026
@HosseinSahami20 June 2026قربانی خونی و تغییر جنسیت فرزندان، برای رسیدن به جایگاههای خاص در هالیوود. #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #هالیوودwisgoon.com2 MB
@alirafieivardanjani20 June 2026نقد فیلم «هملت 2025»ادبیاتْ فُرم است نه محتواهملت ساخته شده در سال 2025 توسطِ آنیل کاریا یک تفسیرِ غلط از آیاتِ نمایشیِ شکسپیر است که به باور من مطالعه و عمل به آثارِ او مانند قرآنِ مسلمانان برای علاقهمندان به هنرِ صحنه واجب خواهد بود. اولین نکتهای که فیلمبازی چون من را وادار به نوشتن در مورد…Show more24 MB
@Morteza1119 June 2026🎥 اگر #اینترنشنال ۱۴۰۰ سال پیش وجود داشت چه اخباری میخوند؟#پهلوی #سس_خرسی #پهلوی_یزید #محرم #انیمیشن #پهلوی_شمر#ترامپ🇮🇷2 MB
@alirafieivardanjani18 June 2026نقد فیلم «مورتال کامبت»ترسهای پسارستاخیزی از قهرمانانِ فستفودیمورتال کامبت 2 به کارگردانی سایمون مککوید نتیجهی یک اختلافِ کلیشهای بر پردهی سینما است که جزئیاتی مُدرن را به دوشِ ترسهای پسارستاخیزی میاندازد. من به هماندیشیِ سینما و بازیهای رایانهای بسیار علاقهمند هستم و باور دارم بازیْ…Show more24 MB