Profile picture of ‌Shabnam Ahmadi‌
عزیز دلم..چجوری تن زخمیتو تو خاک سرد گذاشتن؟😭😭چجوری باور کنم اون مزار توعه؟..نمیتونم تا عمق قضیه فکر کنم...دارم دیوونه میشم..😭من همیشه تورو ایستاده دیدم آقا...!😭چجوری تحمل کنم مزارتو؟..🥀.آروم بخواب پدر عزیزم..خسته نباشی جانِ ایران..خدا قوت..💔💔🌊Show more
8 MB
1 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🎙️🏴🖤💔 دلتنگیم😭غرق در غمیم. هنوز باورمان نمی شود، اما افسرده نیستیم... این غم مقدس عامل حرکت ماست و این ماموریت با امام انقلاب تا #ظهور ادامه دارد...آقای مقتدرمظلوم خداحافظ/ بغض توسینه خداحافظ / خسته ازطعنه خداحافظ/آقای مظلوم تنهاخداحافظ😭😭😭
6 MB
1 MB

Profile picture of ‌علی الهی‌
اشتباه فکر میکردی مداحی خوان ساده!نوحه هایی برای #علی(ع) خواندی که عمرش در جنگ با متجاوزان به دین و دنیای مردم گذشت. روضه هایی برای #حسین(ع) خواندی که در #جنگ با خییثان جان داد.حرامت باشد!آرام باش! کسی تو را مجبور به شرکت در هیچ جنگی نخواهد کرد!تو به آهنگ مداحی جدیدت برس.#علی_الهی‎@Ali_elahi

Profile picture of ‌قندیل🏮‌
پیکی اگر به دست فتد ز اهل دل مراعنوان نامه‌ی تو به خون جگر کنمخواهم که خاک کوی تو گردم، ولی فراقنگذارد آن‌قدر که من آن‌جا گذر کنم...#صفایی_جندقیپناهگاه ابدی رهبر شهید انقلاب 💔

🔴🎥🏴 روضه‌خوانی جان سوز محمود کریمی در کنار پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب و شهدای خانواده ایشان در پرواز تهران به نجف اشرف
7 MB

مداح عراقی چه جمله ای گفت ...آتش زد...🏴بابا خانه خراب شدیم... 😭😭
2 MB

Profile picture of ‌یوسف عبداله نژاد‌
*گویم که مشکل است مرا بی‌تو زندگیباور نمی‌کنی ز من؟ این مشکلِ دگر...!*
3 MB

تمام شد..اینک شما و وحشتِدنیایِ بی عـــلی..💔🥀🌊🌌نماز لیلة‌الدفن فراموشتون نشه!#رهبر_شهید #رهبر_شهیدم #پدر_امت #امام_رضا

🔴🏴خرم آن لحظه که مشتاق به یاری برسدآرزومندِ نگاری به نگاری برسد...😭😭پیکر مطهر امام شهید وارد ضریح شش گوشه سیدالشهدا (ع) شد#رهبرشهید#السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)
6 MB

Profile picture of ‌سید مهدی غفاری‌
یا برگردیا آن دل را برگردان..... 😭🌤 اَللّهُمَّ عَجِّل‌ لِوَلیِّکَ الفَرَج 🌤کانال #خورشید_مغرب در ایتا(اصلی)، بله، روبیکا:@westsun_ir
3 MB

Profile picture of ‌مجتبی حاجی پور‌
🎞 ریلز | تکیه‌مون به کیه، امام‌حسین🔺#تک_حماسی | #استکبار_ستیزی🎙#حجت_الاسلام_حاجی_پور🖋 به قلم | آقای #صادق_نجم#میدان_شهرداری | #رشتایتا | ویراستی | آپارات | بله | روبیکا| ‎@soozosaz |
4 MB

🎙️🏴تو رفتی دگر ماه و آیینه خداحافظ...💔 #بدرقه_یار 🇮🇷
3 MB

🔴🏴رسیدی کربلازیارتت قبول آقاحالاچیکار کنیم باجای خالیه شماچجوری سر کنیم زندگی رو بدون توچطورمازنده‌ایم روی زمینِ خون تو...#رهبرشهید😭😭😭
4 MB

رسم نوکری رو خوب بلد بودی آقاجان..❤️‍🔥🌊🌌#رهبر_شهید #رهبر_شهیدم #پدر_امت
2 MB

Profile picture of ‌نشریه دانش آموزی ایران | تشکیلات ندا‌
بتکان‌از‌سر‌ و رویم‌ غم دلتنگی‌را...📱| تدوین𓍲 #زینب_راز🔻𓏲↓↓--●⿻⏌ #واحد_آرشیو تشکیلات ندا⎾⿻●--«هر پست، یک روایت؛ هر روایت، یک ندا»ᝰ-🖤#امام_شهید #تشییع #انتقام • مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی تشکیلات ندا

کاش اندر این دویدن‌ها وصل بود..💔🌊🌌#رهبر_شهید #رهبر_شهیدم #پدر_امت
2 MB

Profile picture of ‌روح‌الله مؤمن‌نسب‌
پنج‌تن از تبار آل‌عبا، #امام_شهید ما به همراه یک فرزند، یک نوه، یک عروس و یک داماد، به‌پابوس امام‌شان رفتند تا پیام‌بر شیعیان مبعوث شده باشند و در محضر ذات اقدس الهی، با خون‌های پاک خود گواهی دهند که مستضعفانِ مضطر جهان، تشنه و آمادهٔ ظهور منجی(عج) هستند.آجَرَکَ الله یَا مولای یا صَاحِبَ الزَّمان

و ما عاقبت،یعقوب‌هایی خواهیم شد..که در فراق یوسفمان، چشم که هیچ!دِلـــ از از دست داده‌ایم...💔🌊🌌#رهبر_شهید #رهبر_شهیدم #پدر_امت #شبنم
358 KB

این جوشش عشــق است که در قالب انسان آمد.. 🌊🌌#رهبر_شهید #رهبر_شهیدم #پدر_امت #شبنم
2 MB