🔻دارالذکر، آرامگاه ابدی رهبر شهید 🪽🪽🪽🪽🪽🪽🪽🪽🪽🪽از این به بعد قرار ما نه در حسینیه بلکه در حرم رضوی (ع) در دارالذکر است........:) 💔😭💔😭#رهبر_شهیدم #باید_برخاست
خدمت یا خیانت⁉️تشویق مردم به بیدار ماندن در ساعاتی که مفیدترین وقت برای خوابیدن است ، خدمت است یا خیانت؟!⁉️دریافت بیش از حد امواج ماورا، بنفش به مغز که بالاترین سهن در سرطان زایی دارد، خدمت است یا خیانت؟!⁉️تشویق به اعتیاد( به استفاده بیش از حد از گوشی موبایل) ، خدمت است یا خیانت ؟!
@Amout1d┃تنها جایی که فرزندان آقا از امتیاز و رابطه پدرشان استفادهکردن اینجا بود، صف اول ایستادن برای خواندن نماز بر پیکر پدرشان
همین و همین یه جمله کافیه تا یه زن ،از این رو به اون رو بشه.قدرتمنده چون:هم محترمانس هم صادقانه و هم از ته دل.اقایون! …Show more
🤲🏻 بحمدالله با همبستگی خانوادگی و بزرگواری اقوام و آشنایان عزیز و گرامی ۲۳۸ میلیون و ۱۴۱ هزار تومان به طرح و پویش خاندان همدل اختصاص یافته است🤲🏻 اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)🧩 و اما امروز پنجشنبه به تاریخ ۱۸ تیر ۱۴۰۵
🧩 محبت اگر دائم اندازهگیری شود،کمکم حسِ طبیعیاش را از دست میدهد.بعضی رابطهها دقیقاً از جایی خسته میشوند که آدمها دیگر بهجای فهمیدنِ هم،شروع میکنند به حساب کردنِ هم.🌱 همهچیز در رابطه قرار نیست مساوی باشد؛قرار است واقعی باشد.
💠 رابطهها همیشه با کمبودِ عشق خراب نمیشوند؛ گاهی با زیاد شدنِ حسابوکتاب خراب میشوندوقتی هر کاری تبدیل میشود به:«من این کار را کردم، تو چه کردی؟»رابطه کمکم از «با هم بودن» وارد «امتیاز شمردن» میشود.
#همسرانه❤️❤️✨ هیچ وقت و در هیچ شرایطی به همسرتون نگید: اشتباه کردم با تو ازدواج کردم...👈🏼 حتی اگر به شدت از دستش عصبانی بودید. این حرف اتفاقات خیلی منفی رو در پی میاره...
پنج راز یک زندگی زناشویی موفق ♥️رازدار باشید❌مقایسه نکنید🤫مدام غر نزنید🙋♀مستقلا تصمیم گیری نکنید🙋♂به یکدیگر احترام بگذارید مخصوصا مقابل دیگران☺️
#آشتی#ایده_شیطنت ❤️🩹وقتی از هم دلخورید یا واسه گفتگو حرف کم میارید اینجوری قری و عاشقانه سر حرف رو باز کنید😉👇دکترا گفتن👨⚕ به صدای قلبت گوش کن❤️و هر کاری گفت همون کارو انجام بده👌…Show more
@mmp_ir3d❤آقامون خیلی اهل خانواده بود...بعد ۶۹ سال هم که کربلا رفت با خانوادش و نوش رفت...💔#رهبر_شهید #امام_شهید #کربلا #نجف#یاحسین #یاعلی #یالثارات_الحسین
اگر خواهان سر و سامان دادن رابطه مان هستيم، لازم است كه يک عذرخواهى خوب را ياد بگيريم يك عذرخواهى خوب داراى ٦جزء مهم است كه عبارتست از ؛❍بيان تأسف❍توضيح اينكه چطور اينگونه شد❍قبول مسئوليت❍بيان پشيمانى❍پيشنهادى براى جبران❍درخواست بخشش