Profile picture of ‌_𝗫𝘅‌
زیاد تلاش نکناخرش جاتو میده به یکی دیگه.

Profile picture of ‌یعقوب علی نژاد‌
مهد تمدّن نگریّ نئو لیبرال ها که انگلستان به طبق اذعان خود کارشناسانش درصد تجاوز به زنان در انگلیس صد درصد میباشد.لعنت به غرب و تمدّنی که ساخته است.یا علي مددي.

Profile picture of ‌یعقوب علی نژاد‌
@yaqubalinezhad137518 August 2026
لَعْنِ عَلَیٰ عَدُوِّكَ یٰا عَلٖي؛ أَبُوبَکْرُ عُمَرُ عُثْمٰانُ عٰایِشِهُٔ حَفْصِه؛ یٰا عَلٖي.یٰا عَلٖي مَدَدٖي.

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
@Arashmida13 August 2026
🤣داستانِ همسرِ دکتر عزیزی 😅صحبت‌های دکتر سعید عزیزی
6 MB

@user17805067401912 August 2026
پوشش تو مثل محبوب من بود...#حجاب
3 MB

Profile picture of ‌امیرعلی شیری‌
@Dash_AmirAli9 August 2026
دیدی که از برِ ما، دامن کشیده رفتند؟آنان که می‌کشیدند یک روز نازِ ما را#محمد_قهرمان #مادر

Profile picture of ‌امیرحسین طباطبایی‌
@amir_tamirkar2 August 2026
دلیل اصلی خراب شدن ماشین ظرفشویی که ۹۰٪ مردم نمی‌دانند!بیشتر خرابی‌هایی که هر روز برای تعمیر می‌روم، به خاطر جرم و رسوب آب است، نه خراب بودن خود دستگاه.رسوب باعث می‌شود:بازوهای آبپاش گرفته شوند و ظرف‌ها تمیز نشوند.پمپ تحت فشار قرار بگیرد و عمرش کم شود.#ایران_قوی #ایران #یزد

Profile picture of ‌سیّدحامد۷۲ 🇮🇷‌
@Seyedhamed7228 July 2026
تا حالا (۶مرداد۱۴۰۵) تو این تابستان فقط ۲ تا ۲ساعت برق خونهٔ ما رفته. خوبه‌ها.. انتظار برق‌رفتگی بیشتری داشتیم؛ ولی نمیدونم چرا من استرس دارم. انگار یه چیزی سر جاش نیست.

Profile picture of ‌Team 🇮🇷Melli‌
@FaAllonLmaYorid28 June 2026
گل خارق العاده الجزایر۳ اتریش۳ ۳ تا گل زدی اتریشهر لحظه علاقم به تو بیشتر میشه از پیش این واقعن چی بود پاس گل بود 👈 یار ۱۲هم کی بودی تو 👈 پاس گل پرچم کرنر 👈🥅🥅🥅 و گل دوم و سوم اتریش برای 🇮🇷تا اینجا محرز و فاذا ماذا رو ولش تو رو هر کی میپرستین یکی بره پرچم کرنر رو بگیره
7 MB

Profile picture of ‌زینب سادات عسکری تبار‌
برای همون #آقای_M , ( #مخاطب_خاص ی که در حال حاضر ویراستییی رو که به خاطر خانم زدسادات نصب کرده بود، حذف کرده ) ولی صرفاً جهت اینکه:۱- #امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر۲- #رئیس_ستاد_ازدواج_ویراستی هَستِم۳- #ستاد_تشویق_به_ازدواج_جوانان ِ ویراستی https://virasty.com/Ah_yo3fi/1779737627638636743👆

This post was deleted by the post author.

Profile picture of ‌اَبـو زينـب  🇧🇭‌
@BuZaynab2 June 2026
🔴 جز #اشک نمی‌شود توضیحی برای این ویدیو نوشت!🔹درد و دل دختر کوچک #شهید مهدی حیدری با پدر شهیدش•• یا علی ما #شیعیان و #ایتام توایم، در این عید ولایت، بیش از هر زمان #محتاج نگاه مهر پدرانه ات هستیم.
1 MB