اِهِهههههممم!🖐بهترین سلااااامممممِ دنیا تقدیم به بهترین تعاملگرام🌸🫶#صبح_بخیر✨️مهربونای توی خونه🌹✨️؛ پاشین وسایلاتون رو جمع کنین بریم صبحانه رو اینجا دور هم باشیم🤌🌼:
@Elahiyekta10 May 2026اگه واقعاً دوسم نداره، پس چرا باهام تو یه کشور زندگی میکنه؟این سوال ذهنمو مشغول کرده نمیزاره بخوابم😔🤝
@Ameerekalam9 May 2026به قول آیت الله کشمیری؛🥹من به نجف بروم همه دردهایم دوا میشود.#نجف
@Seghlain9 May 2026اگر طبق روایت از امام صادق(ع) در کتاب «عین الیقین» هر چه گناه انحراف پس از شهادت حضرت رسولﷲﷺ در امت اسلام رخ داد بر عهده عمر و ابوبکر است!لذا هر چه گناه ضد #حجاب و #عفاف پس از شهادت #سیدمحرومان رخ می دهد بر گردن مسعود #پزشکیان است و #افسادطلبان٪ 🤬این است شعار ملتتنها ره سعادت#ایمان#جهاد#شهادت
@Ameerekalam9 May 2026إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُواْ الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلاَةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ📚مائده، ۵۵
@AliHafezi8 May 2026چرا سنی نیستم ؟#بحث_علمی #چالش_عقیدهمقالهای برای اهل تحقیق و تفکر !#مناظره #سواد #شیعه_میپرسدمظلومیت فاطمةالزهرا سلاماللهعليها:حضرتفاطمة به أبومکر فرمودند حق من را بده! أبومکر در جواب گفت اموال پیامبر(ص) #ارث و #میراث نیست، هرچه که هست، صدقه هست.#فدک#صحيح_البخاري…Show more
@AliHafezi8 May 2026چرا سنی نیستم ؟#بحث_علمی #چالش_عقیدهمقالهای برای اهل تحقیق و تفکر !صحابه در دیدگاه و عقیده اهلتسنن:از النووي شارح #صحیح_مسلم :و اما تعریف صحابه: صحابی یعنی هر مسلمانی که پیامبر(ص) را دیده است حتی به اندازه لحظهای! این تعریف أحمدبنحنبل و البخاري و محدثین[سُنی] است.از قطبالإرشاد بل…Show more
@reza62947 May 2026استوری یکی از حجاج ایرانی بعد از ورود به عربستان #ایران_قوی #ایران #امارات #ایران_امام_رضا #اینترنت #حجاب #مثبت_شدن_دائمی_تاثیر_معدل_پایه_یازدهم #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #مذاکره #مهیار #رهبر_شهید #تنگه_هرمز #تعویق_نهایی_و_کنکور #ترامپ #خلیج_فار #ماکان_نصیری #میناب #ایران #ایران_قوی
@son_of_the_pen_2557 May 2026زمان زر زدن سپری شده بس است کم زمان به هدربده#نافذ#دکترنادرنوری
@imfatii7 May 2026
@Nznagh7 May 2026با اینک من فسقلی م مدافع رهبــریم✊🏼🇮🇷#نسل_زهرایی #فرزندان_ایران #تابع_امر_رهبری #ایران_قوی #بعثت_مردم