Profile picture of ‌✧𝐀𝐛𝐨𝐥𝐟𝐚𝐳𝐥✧‌
@ANR_8811 May 2026
اِهِهههههممم!🖐بهترین سلااااامممممِ دنیا تقدیم به بهترین تعاملگرام🌸🫶#صبح_بخیرمهربونای توی خونه🌹️؛ پاشین وسایلاتون رو جمع کنین بریم صبحانه رو اینجا دور هم باشیم🤌🌼:

Profile picture of ‌یکتا الهی‌
@Elahiyekta10 May 2026
من براش کامل بودماون تک فک میخواست😔🤲🪿

Profile picture of ‌علی‌
@Alishkri710 May 2026
future

@ANR_8810 May 2026
سلاااااممم🖐 صبحتون بخیر☘️#صبح_بخیرمهربونا اینو لطفاً بازنشر نزنین چون فقط برا تعاملگرامه🌹🌸تعاملگرام، بهترینن💆🤍تعاملگرام، بهترینن💆🤍تعاملگرام، بهترینن💆🤍تعاملگرام، بهترینن💆🤍تعاملگرام، بهترینن💆🤍Show more

Profile picture of ‌یکتا الهی‌
@Elahiyekta10 May 2026
اگه واقعاً دوسم نداره، پس چرا باهام تو یه کشور زندگی می‌کنه؟این سوال ذهنمو مشغول کرده نمیزاره بخوابم😔🤝

@ANR_889 May 2026
🔪🗿💆دوتای آخرو جدی نگیرید🤦😅

This post was deleted by the post author.

Profile picture of ‌امیر کلام‌
@Ameerekalam9 May 2026
به قول آیت الله کشمیری؛🥹من به نجف بروم همه دردهایم دوا می‌شود.#نجف
چالش:آخرین عکس یا ویدیو گالری تون رو نقل قول بزنین👀🎀#چالش #نقل_قول

Profile picture of ‌راه نجات‌
@Seghlain9 May 2026
اگر طبق روایت از امام صادق(ع) در کتاب «عین الیقین» هر چه گناه انحراف پس از شهادت حضرت رسولﷲﷺ در امت اسلام رخ داد بر عهده عمر و ابوبکر است!لذا هر چه گناه ضد #حجاب و #عفاف پس از شهادت #سیدمحرومان رخ می دهد بر گردن مسعود #پزشکیان است و #افسادطلبان٪ 🤬این است شعار ملتتنها ره سعادت#ایمان#جهاد#شهادت
مردم دیندار #ایران اسلامیبرای سلامتی مردم باغیرت صلوات#اینترنت #ایران #حجاب#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

Profile picture of ‌امیر کلام‌
@Ameerekalam9 May 2026
إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُواْ الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلاَةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ📚مائده، ۵۵
Profile picture of ‌علی‌م‌
علی‌م

@Ali11_1136  •  8 May 2026

#چالش چالش‼️‼️#آیه مورد #علاقه تون رو نقل قول کنید؛فضا #ویراستی رو #قشنگ کنیم👏👏از من این آیه : جَاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا#اسرا 81…
Show more

Profile picture of ‌ذابّین 🎒🇮🇷‌
@AliHafezi8 May 2026
چرا سنی نیستم ؟#بحث_علمی #چالش_عقیدهمقاله‌ای برای اهل تحقیق و تفکر !#مناظره #سواد #شیعه_میپرسدمظلومیت فاطمةالزهرا سلام‌الله‌عليها:حضرت‌فاطمة به أبومکر فرمودند حق من را بده! أبومکر در جواب گفت اموال پیامبر(ص) #ارث و #میراث نیست، هرچه که هست، صدقه هست.#فدک#صحيح_البخاريShow more
+5

Profile picture of ‌ذابّین 🎒🇮🇷‌
@AliHafezi8 May 2026
چرا سنی نیستم ؟#بحث_علمی #چالش_عقیدهمقاله‌ای برای اهل تحقیق و تفکر !صحابه در دیدگاه و عقیده اهل‌تسنن:از النووي شارح ‎#صحیح_مسلم :و اما تعریف صحابه: صحابی یعنی هر مسلمانی که پیامبر(ص) را دیده است حتی به اندازه لحظه‌ای! این تعریف أحمدبن‌حنبل و البخاري و محدثین[سُنی] است.از قطب‌الإرشاد بل…Show more
+3

@ANR_888 May 2026
اِهِهههههمم!🖐 شما ثبت نام کردین این رو یا نه؟🙃#جانفدا

Profile picture of ‌ساحل صابری‌
@Sahel20268 May 2026
سید مجید نقطه زنامتحانا نزدیکهیه جایی رو زود بزن😁

Profile picture of ‌نافذ Naader Noor‌
زمان زر زدن سپری شده بس است کم زمان به هدربده#نافذ#دکترنادرنوری

Profile picture of ‌‹ هیدارا | ‌ 𝓗𝓲𝓭𝓪𝓻𝓪 ‌›‌
@Hidara1107 May 2026
- اگه دلت‌تنگ‌شده این پستو بازنشر بده .

Profile picture of ‌فاطمه خانم 🎀‌
@imfatii7 May 2026
+اگر چایی هم درستش نکرد چی؟؟ _اگر چایی نتونه درستش کنه ، پس مشکل خیلی جدیه . .️

Profile picture of ‌Panda🚩‌
@Nznagh7 May 2026
با اینک من فسقلی م مدافع رهبــریم✊🏼🇮🇷#نسل_زهرایی #فرزندان_ایران #تابع_امر_رهبری #ایران_قوی #بعثت_مردم