@Mahyamahaei20 May 2026
چی میشه که بعضی کافه ها ،اینمدلین که بعضی از روزا خسته و داغونی ،حال نداری حتی رو‌پات وایسی؛ولی حتما باید بری اونجا و شده یه چایی بخوری؟!#سوال#معماری#طراحی_داخلی#کافه#کافی_شاپ

Profile picture of ‌Mahdi‌
@Moosiom20 May 2026
بچه ها این گروه برای خودمه که کسی که راهنمایی میکنه تخصص کافی رو داره😃پیچیدگی تکنولوژی، راهکارِ سریعِ ما! 🚀درگیر مشکلات فنی هستید؟ رفع ایرادات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری پشتیبانی گوشی‌های هوشمند راهکارهای سریع و کاربردیهمین الان عضو شوید و مشکلتان را حل کنید:https://ble.ir/help_computer

Profile picture of ‌𝐙𝐞𝐢𝐧𝐚𝐛‌
@Meeeeeee19 May 2026
قبول دارید این موزیک بتهوون خیلی خفنه؟

Profile picture of ‌ریلکسم رسیدن به آرامش‌
@relaxam19 May 2026
شما می‌توانید به همه‌ی خواسته‌هایتان برسید، اما نمی‌توانید همه‌ی آن‌ها را با همدیگر به یکباره به دست آورید!همراه ما باش👇👍https://eitaa.com/joinchat/1296367896C8ee65a2954
eitaa.com

ایتا - پیوستن به "ریلکسم رسیدن به آرامش"

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

Profile picture of ‌به جمع همیاران آب بپیوندید‌
@HamyarAbfa19 May 2026
بانصب کاهنده می توانید درمصرف آب صرفه جویی کنیم. جهت دریافت کاهنده ونصب می توانید بصورت شبانه روزی با سامانه ۱۲۲در سراسر کشور تماس حاصل نماید. همکارانم در واحد امداد وحوادث و امورمشترکین پس از راهنمایی های لازم به درب ساختمان مراجعه ونسبت به نصب کاهنده ها در ساختمان اقدام خواهند کرد. #آب#خشکسالی

Profile picture of ‌حامد فاضلی‌
@Dr_HamedFazeli19 May 2026
نویسندگی هم مانند دیگر تخصص ها اصول و روشهایی دارد که عمل به آن باعث تقویت توان نوشتاری میشود."اصول و روشهای نویسندگی حرفه ای"بقیه کتابهای این صفحه را مشاهده کنید.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#نویسندگی#اصولShow more

Profile picture of ‌Saber‌
@saber_news19 May 2026
📣 #صرفه‌جویی؛ سلاح امروز مقاومت🔻 امروز بخش زیادی از نبرد به زیرساخت‌های حیاتی کشیده شده. هدف دشمن متجاوز صهیونی آمریکایی مشخص است: فشار بر انرژی، ایجاد کمبود و فروپاشی از درون. در جنگ ترکیبی، صرفه‌جویی یک موشکی است که قلب دشمن را هدف میگیرد.#بیداری #برای_وطن #ایران #ایرانی

Profile picture of ‌مهدی‌ قاسمی‌
دزدان بزرگ آموزش در تمام پلتفرم‌های ایرانی و خارجی هستندحالا از تحلیلگران گرفته تا درآمد زایی در پلتفرم های اجتماعی و پیام‌رسان‌هاگول هیچ کدام را نخورید. تا سند واقعی نگذاشتند از آنها دوره نخرید.بیشتر اینها با تبلیغات غول شدند.#آموزش #کلاهبرداری #اینستاگرام #بله #روبیکا #آپارات #تلگرام #ایتا

Profile picture of ‌مصطفی ارشد‌
@MostafaArshad18 May 2026
آدم، برای سال بعدش؛ برنامه می‌چیند، اما مرگ توی یک پیچ کوچک، توی یک هوای عادی، توی یک لحظه‌ی بی‌اهمیت کمین کرده.راست می‌گن که هیچ کس نمی‌دونه توی کدام زمین جان می‌دهد؛ پس بیا همین حالا خوب زندگی کنیم، بدون دغدغه‌ی جای‌خالی‌هایی که هنوز پُر نشده‌اند.#زندگی_همین_لحظه_است#زندگی_کوتاه_است

Profile picture of ‌Meisam 3DFox‌
@Mr_Fox_h17 May 2026
سلام دوستاندوره Photoshop بنده در راه و به زودی در مکتب خونه عرضه میشود.#دوره #آموزش #photoshop #فتوشاپ #عکس

@MostafaArshad17 May 2026
سفسطه یعنی حرفی که تهش هیچی نیست، فقط توی لفافه قشنگ پیچیده شده.به جای اینکه دور خودت بچرخی و کلمات رو قربانی کنی، بیا صادقانه بگو «نمی‌دونم» یا «اشتباه کردم»؛ این‌ها نه ضعف؛ که شکستن زنجیر فریب‌کاری‌ست.حرف درست، هرچند تلخ، اما باز هم از اون شیرینی پوچ و بی‌ریشه سفسطه کوبنده‌تره.#روشنفکری_ساده

@MostafaArshad16 May 2026
حاضر جوابی یه جور هنر رزمی کلامه؛ مشت محکم رو می‌پیچی؛ توی پنبه‌ی لبخند که طرف نفهمد چه زخم عمیقی خورده؛ فقط خجالت بکشد از این‌که چرا هنوز نفس می‌کشد. حریف در همان لحظه می‌خندد و چند قدم آن‌طرف‌تر می‌فهمد که خُرد شدنش؛ نه از درد؛ که از حسرت نفهمیدن ضربه بوده

Profile picture of ‌نرگس شکوهی فر‌
@N_Shokouhifar16 May 2026
وان گفتن آن رازجاودانی نیستتصوری هم از آن باغ ارغوانی نیستپُراز هراس وامیدم،که هیچ حادثه‌ایشبیه آمدن عشق ناگهانی نیستزدست عشق به جزخیربرنمی‌آیدوگرنه پاسخ دشنام،مهربانی نیست!درخت‌هابه من آموختند:فاصله‌ایمیان عشق زمینی وآسمانی نیستبه روی آیینه‌ی پُرغبارمن بنویسبدون عشق جهان جای زندگانی نیست

@MostafaArshad16 May 2026
به خودم که برگردم، می‌بینم چه بیهوده دنبال خودم توی آدمای دیگه گشتم. انگار سال‌ها جای یکی دیگه زندگی کردم و حالا تازه یادم اومده کلید خونه پیش خودم بوده.عجیب نیست چقدر از خودم دور افتاده بودم؟#به_خودم_برگردم#خودشناسی

Profile picture of ‌Arad Hassanalinezhad‌
قاطی نشدن آب های اقیانوس آرام و اقیانوس اطلس!با توجه به اینکه زمین به آرامی در حال حرکت است،به همین دلیل اثر کوریولیس در بلند مدت و با جریان های اقیانوسی و توده های هوایی قابل مشاهده است. بنابراین اختلاف جهت جریان در اقیانوس اطلس و اقیانوس باعث این امر می‌شود.

Profile picture of ‌eli‌
@Girl7215 May 2026
*هر «زمان» که«دهان خود را» باز میکنیدو یا «پیامی» ارسال مینمایید به افراداجازه میدهید کهبه میزان «اخلاق»، «ادب»، «فرهنـگ»، «فهـم»، «شعـور» «شخصیت» و «معلومات شما» پی ببرند.🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

Profile picture of ‌عارف ابراهیمی‌
@ArefEbrahimi15 May 2026
پاسداری از زبان فارسی وظیفه‌ای همگانی استحجت الاسلام والمسلمین عارف ابراهیمی امام جمعه شهرستان هویزه، با اشاره به روز پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی، بر ضرورت توجه ویژه به حفظ و تقویت زبان ملی تأکید کرد.

Profile picture of ‌Mahdi Afrisham‌
@Mahdiafrisham115 May 2026
#ماهی به #آب گفت : بی تو میمیرم؛آب خواست امتحانش کنهگفت: میرم و به حرفات فکر میکنمرفت و زود برگشتاما ماهی مرده بود... هیچ وقت با نبودنتکسی رو امتحان نکن...