چی میشه که بعضی کافه ها ،اینمدلین که بعضی از روزا خسته و داغونی ،حال نداری حتی روپات وایسی؛ولی حتما باید بری اونجا و شده یه چایی بخوری؟!#سوال#معماری#طراحی_داخلی#کافه#کافی_شاپ
@Mahyamahaei20 May 2026چی میشه که بعضی کافه ها ،اینمدلین که بعضی از روزا خسته و داغونی ،حال نداری حتی روپات وایسی؛ولی حتما باید بری اونجا و شده یه چایی بخوری؟!#سوال#معماری#طراحی_داخلی#کافه#کافی_شاپ
@Moosiom20 May 2026بچه ها این گروه برای خودمه که کسی که راهنمایی میکنه تخصص کافی رو داره😃پیچیدگی تکنولوژی، راهکارِ سریعِ ما! 🚀درگیر مشکلات فنی هستید؟✅ رفع ایرادات نرمافزاری و سختافزاری✅ پشتیبانی گوشیهای هوشمند✅ راهکارهای سریع و کاربردیهمین الان عضو شوید و مشکلتان را حل کنید:https://ble.ir/help_computer
@relaxam19 May 2026شما میتوانید به همهی خواستههایتان برسید، اما نمیتوانید همهی آنها را با همدیگر به یکباره به دست آورید!همراه ما باش👇👍https://eitaa.com/joinchat/1296367896C8ee65a2954eitaa.comایتا - پیوستن به "ریلکسم رسیدن به آرامش"
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
@HamyarAbfa19 May 2026
@Dr_HamedFazeli19 May 2026نویسندگی هم مانند دیگر تخصص ها اصول و روشهایی دارد که عمل به آن باعث تقویت توان نوشتاری میشود."اصول و روشهای نویسندگی حرفه ای"بقیه کتابهای این صفحه را مشاهده کنید.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#نویسندگی#اصول…Show more
@saber_news19 May 2026📣 #صرفهجویی؛ سلاح امروز مقاومت🔻 امروز بخش زیادی از نبرد به زیرساختهای حیاتی کشیده شده. هدف دشمن متجاوز صهیونی آمریکایی مشخص است: فشار بر انرژی، ایجاد کمبود و فروپاشی از درون. در جنگ ترکیبی، صرفهجویی یک موشکی است که قلب دشمن را هدف میگیرد.#بیداری #برای_وطن #ایران #ایرانی
@MahdiTahaGhasemi18 May 2026دزدان بزرگ آموزش در تمام پلتفرمهای ایرانی و خارجی هستندحالا از تحلیلگران گرفته تا درآمد زایی در پلتفرم های اجتماعی و پیامرسانهاگول هیچ کدام را نخورید. تا سند واقعی نگذاشتند از آنها دوره نخرید.بیشتر اینها با تبلیغات غول شدند.#آموزش #کلاهبرداری #اینستاگرام #بله #روبیکا #آپارات #تلگرام #ایتا
@MostafaArshad18 May 2026آدم، برای سال بعدش؛ برنامه میچیند، اما مرگ توی یک پیچ کوچک، توی یک هوای عادی، توی یک لحظهی بیاهمیت کمین کرده.راست میگن که هیچ کس نمیدونه توی کدام زمین جان میدهد؛ پس بیا همین حالا خوب زندگی کنیم، بدون دغدغهی جایخالیهایی که هنوز پُر نشدهاند.#زندگی_همین_لحظه_است#زندگی_کوتاه_است
@Dr_HamedFazeli17 May 2026یک کتاب علمی برای شناخت مبانی زمین شناسی.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#زمین#شناسی#همه
@MostafaArshad17 May 2026سفسطه یعنی حرفی که تهش هیچی نیست، فقط توی لفافه قشنگ پیچیده شده.به جای اینکه دور خودت بچرخی و کلمات رو قربانی کنی، بیا صادقانه بگو «نمیدونم» یا «اشتباه کردم»؛ اینها نه ضعف؛ که شکستن زنجیر فریبکاریست.حرف درست، هرچند تلخ، اما باز هم از اون شیرینی پوچ و بیریشه سفسطه کوبندهتره.#روشنفکری_ساده
@MostafaArshad16 May 2026حاضر جوابی یه جور هنر رزمی کلامه؛ مشت محکم رو میپیچی؛ توی پنبهی لبخند که طرف نفهمد چه زخم عمیقی خورده؛ فقط خجالت بکشد از اینکه چرا هنوز نفس میکشد. حریف در همان لحظه میخندد و چند قدم آنطرفتر میفهمد که خُرد شدنش؛ نه از درد؛ که از حسرت نفهمیدن ضربه بوده
@N_Shokouhifar16 May 2026وان گفتن آن رازجاودانی نیستتصوری هم از آن باغ ارغوانی نیستپُراز هراس وامیدم،که هیچ حادثهایشبیه آمدن عشق ناگهانی نیستزدست عشق به جزخیربرنمیآیدوگرنه پاسخ دشنام،مهربانی نیست!درختهابه من آموختند:فاصلهایمیان عشق زمینی وآسمانی نیستبه روی آیینهی پُرغبارمن بنویسبدون عشق جهان جای زندگانی نیست
@MostafaArshad16 May 2026به خودم که برگردم، میبینم چه بیهوده دنبال خودم توی آدمای دیگه گشتم. انگار سالها جای یکی دیگه زندگی کردم و حالا تازه یادم اومده کلید خونه پیش خودم بوده.عجیب نیست چقدر از خودم دور افتاده بودم؟#به_خودم_برگردم#خودشناسی
@AradHassanalinezhad15 May 2026قاطی نشدن آب های اقیانوس آرام و اقیانوس اطلس!با توجه به اینکه زمین به آرامی در حال حرکت است،به همین دلیل اثر کوریولیس در بلند مدت و با جریان های اقیانوسی و توده های هوایی قابل مشاهده است. بنابراین اختلاف جهت جریان در اقیانوس اطلس و اقیانوس باعث این امر میشود.
@ArefEbrahimi15 May 2026پاسداری از زبان فارسی وظیفهای همگانی استحجت الاسلام والمسلمین عارف ابراهیمی امام جمعه شهرستان هویزه، با اشاره به روز پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی، بر ضرورت توجه ویژه به حفظ و تقویت زبان ملی تأکید کرد.
@Mahdiafrisham115 May 2026