آخر یه روزی منم میرم نجفایندفعه ولی برای زندگی...#نجف
134 KB
@sepehr_N7612 May 2026
@Ameerekalam12 May 2026السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَلِيَّ رَبِّ الْعالَمِينَسلام بر تو ای ولی پروردگار جهانیان📚زیارت غدیریه #امیرالمومنین #سلام885 KB
@ahmad_hashemi12 May 2026اِنَّ لِکُلِّ اِمامٍ عَهداً فی عُنُقِ اَولِیائِهِ وَاِنَّ مِن تَمامِ الوَفاءِ بِالعَهدِ زیارَةَ قُبورِهِمامروز،نوبت قرارِ دلهای بیقرار در حرم رضوی است۲۳ذیالقعده،روز زیارتی حضرت است.چشمانتظاریم که با زیارت،چراغ دلمان روشنتر شود.سلام برمولایمان،علی بن موسی الرضا(ع)#زیارت #مشهد_الرضا3 MB415 KB8 MB307 KB
@Imamalinet_fa12 May 2026السَّلامُ عَلَیْکَ یَا وَارِثَ آدَمَ خَلِیفَةِ اللَّهِسلام بر شما که وارث حضرت آدم، خلیفه خداوندی.مفاتیحالجنان6 MB
@Taleghani8712 May 2026دلم هوای تو کرده شه خراسانیچه می شود که بیایم حرم به مهمانی؟دلم زِ کثرت زشتی بریده آقاجانعنایتی که بیایم، تویی که درمانی❤️🩹در گوشه اي ز صحن و سرا جا بده مراآیا دلم کم از دل آهو شکسته است؟💔♦️دیدن این فیلم حال شما را خوب می کند1 MB
@mohsen_aghajani11 May 2026دلتنگتم حسین جان 🥺از کوچیکی تا حالا، نوکرت بودمعاقبتم رو با خودت رقم بزن.💔#کربلا قبله ی عشاق #اباعبدالله2 MB
@Haaj_kamal11 May 2026_ به ازای هرچه نداریم،امام رضا علیهالسلام را داریم؛_ و او برایمان کافیست..!#امام_رضا250 KB
@Haaj_kamal11 May 2026❤️🩹 یامولا! دلم تنگ اومده..!🏴 ایام زیارتی #امام_رضا علیهالسلامالتماس دعا🌱مشهدیا نائبالزیاره ماهم باشید ❤️🩹472 KB
@AbooAli_11011 May 2026روز مخصوص زیارتی آقا علی بن موسی الرضا علیه الصلاه و السلام▪️به خدا غیر یا امام رضاهرچه گفتیم از آن پشیمانیم..2 MB
@Hosein_fatahi11 May 2026❤️🩹 یامولا! دلم تنگ اومده..!🏴 ایام زیارتی #امام_رضا علیهالسلامالتماس دعا🌱مشهدیا نائبالزیاره ماهم باشید ❤️🩹472 KB