Profile picture of ‌طهورا کیمیائی🇵🇸‌
@thr_kimya8 اردیبهشت 1405
مدیر فیلمبرداری داریم اینجا؟!سوالم اینه: برای تصویربرداری pov ، چطوری باید اجرا کرد که طبیعی دربیاد ؟؟#نیازمندیها#موقت

Profile picture of ‌علی شریعت زاده‌
@Alborzcamp7 اردیبهشت 1405
🎥چرا فیلم و عکسی از #رهبر_جدید نداریم؟#سیدمجتبی_خامنه_ای#هوش_مصنوعی#هوش_سیاهـــــــــــــ🌖☄️#رسانه و #جهاد_تبیین کوبنده تر از #موشک است لطفا لینک #قرارگاه_سایبری_حاج_قاسم را منتشر بفرمایید 👇👇👇👇👇https://eitaa.com/hajghasemsite
3 MB

Profile picture of ‌گشت‌
@Gasht_14047 اردیبهشت 1405
عزیزم دقت کن من از روی هوا قیاس نکردم برادر من از روی مستندات واقعی که مبنای ساخت همون بازی بوده گفتم سازنده بازی برای اعتراض به مشکلات و معضلات جوامع غرب پرداخته دوست عزیز من قصد بدی یا دشمنی با شما ندارم 😐 نظرم رو بیان کردم بر اساس اون چیزی که فرموديد من گفتم برای درک ماجرا 👇
Profile picture of ‌Gabriel‌
Gabriel

@Gabriel66  •  7 اردیبهشت 1405

Replying to
فقط یه ..صخول می‌تونه فضای واقع جامعه رو با یه بازی کامپیوتری قیاس کنه.جدی خوشبحالتون..عمرتون اندازه یه دایناسور تیرانوس طولانیه😂

Profile picture of ‌امیر حسین سعیدی | سرباز رسانه ☫‌
@saeidi215 اردیبهشت 1405
انتشار برای نخستین بار؛🎬لحظاتی از دومین حضور شهید آیت الله سید علی خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی در سازمان صداوسیما در زمان ریاست شهید دکتر على لاریجانی، در تاریخ ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۳#سرباز_رسانه#جنگ_رمضان
16 MB

Profile picture of ‌بهنام نجم الدین‌
@Behnam_Najmodin3 اردیبهشت 1405
تیزر فیلم بی باخت : کِلِی آسیامستند پرتره ای از مرتضی شیری تهیه‌کننده و کارگردان: بهنام نجم الدین مدیر فیلمبرداری: علیرضا نجم الدینمدیر تولید و هماهنگی : مینا حمیدی#سینما #مستندورزشی #بهنام_نجم_الدین
18 MB

Profile picture of ‌Mohammad Basereh‌
@MohammadBasereh3 اردیبهشت 1405
🍂فیلم کوتاه "پس از خزان" اثر محمد باسره «در انتهایِ خاک، چشمانی باز می‌شوند که دیگر به زمین تعلق ندارند.»• «پس از خزان» اولین فیلم کوتاه تجربی محمد باسره است که تمام مراحل ساخت آن توسط او انجام شده است.🍂Beyond The Autumnˢʰᵒʳᵗ ᶠⁱˡᵐ “ᴮᵉʸᵒⁿᵈ ᵗʰᵉ ᴬᵘᵗᵘᵐⁿ” ᵇʸ ᴹᵒʰᵃᵐᵐᵃᵈ ᴮᵃˢᵉʳᵉʰ

Profile picture of ‌بهنام نجم الدین‌
@Behnam_Najmodin1 اردیبهشت 1405
پخش آنلاین مستند مازیار آل داوود در پلتفرم هاشور:دوربین به سراغ زندگی مرد کویر رفته است تا از چگونگی تاسیس نخستین خانه بوم گردی و مشکلات موجود دراین حوزه گفته شود .https://hashure.com/movies/مازیار-آل-داوود-3تهیه کننده و کارگردان: بهنام نجم الدین#سینما #مستند #بهنام_نجم_الدین #گردشگری

@saeidi2130 فروردین 1405
فیلمی جذاب 👇👇🔻از سنگ صدا آمد از اهل صدا نه...#سرباز_رسانه#جنگ_رمضان#ببینید
11 MB

Profile picture of ‌مهاجر‌
@MediaMohajer28 فروردین 1405
🎬#نمونه_کار🔶 پا به کار وطن🔘مهاجریم از ایده تا اجرا از واقعیت تا رویا... 📲 ایتا | ویراستی📩جهت ثبت سفارش به پیوی ادمین مراجعه کنید🆔@adminMohajer…Show more
12 MB

@saeidi2123 فروردین 1405
🇮🇷ملت قوی...️مردم در میدان، حضور مردم #مشهد در چهلم قائد امت📍خیابان امام رضا علیه‌السلام، مشهدمقدس#جنگ_رمضا‌ن #سرباز_رسانه #رهبر_شهید
13 MB

Profile picture of ‌E3maeil _md‌
@E3maeil_md21 فروردین 1405
برم فیلم ببینم یه ذره حواسم از جنگ و کارهای ترامپ پرت شهفیلم: #ترامپ #جنگ #جنگ_رمضان

@saeidi2121 فروردین 1405
🔻انسان دیدیم...💔آری ما از این موهبت برخوردار بودیم که انسان دیدیم...🎙صدای #شهید_آوینی در چهلمین روز #شهادت #رهبر شهیدمان#جنگ_رمضان #سرباز_رسانه
6 MB
eitaa.com

Profile picture of ‌علی شریعت زاده‌
@Alborzcamp21 فروردین 1405
🔺 بازسازی #زندگی_رهبر_شهید انقلاب از لحظه تولد تا شهادت#رهبر_شهید #امام_خامنه_ای🌖☄️#رسانه و #جهاد_تبیین کوبنده تر از #موشک است لطفا لینک #قرارگاه_سایبری_حاج_قاسم را منتشر بفرمایید 👇👇👇👇👇https://eitaa.com/hajghasemsite
11 MB

Profile picture of ‌سیدمحمدرضا واسعی (سید قمی)‌
@seyedqomi11021 فروردین 1405
وَالسَّلَامُ عَلَيَّ يَوْمَ وُلِدتُّ وَيَوْمَ أَمُوتُ وَيَوْمَ أُبْعَثُ حَيًّا؛ﻭ ﺳﻠﺎم (ﺧﺪﺍ) ﺑﺮ ﻣﻦ، ﺩﺭ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﻛﻪ ﻣﺘﻮﻟﺪ ﺷﺪم، ﻭ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﻛﻪ ﻣﻲ ﻣﻴﺮم، ﻭ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﻛﻪ ﺯﻧﺪﻩ ﺑﺮﺍﻧﮕﻴﺨﺘﻪ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺷﺪ!» (٣٣)🎬 بازسازی زندگی رهبر شهید انقلاب از لحظه تولد تا شهادت به‌ مناسبت چهلمین روز شهادت ایشان.#رهبر_شهید #رهبر…Show more

@user17753357493121 فروردین 1405

Profile picture of ‌زهرای ایران‌
@Zahra_of_Iran20 فروردین 1405
مستند «لشکر زینبی» رو می‌بینم، می‌خندم و گریه می‌کنم. گریه و گریه و گریه، خیس اشک، چشم هام می‌سوزن بعد چند ساعت... پلک زدن دردناک میشه...چهلم؟ نگو اینو به من.دارم زندگیش می‌کنم، دارم درد می‌کشم.امیدوارم خوشحال باشی، ای جان ایران.#رهبر_شهید #عزا #دلنوشته#ایران_اسلامی #سید

Profile picture of ‌علی صادقی‌
@Alisadeghipour19 فروردین 1405
تیزر فیلم کوتاه قاچاقچی هافیلم کوتاهی که چند سال پیش ساختم و خیلی دوستش دارمتیز فیلم رو بارگذاری کردم ببینید.
4 MB