Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤‌
یک سال از آن دوازده روز گذشت.آنان که رفتند، در تاریکیِ خاک نخفتند؛ بلکه به بلندا پر کشیدند و بر سینهٔ آسمان نشستند. حالا اگر در دل شب‌های پراندوه و تاریک سر به آسمان بلند کنی، می‌بینی که نام هر کدامشان شده است یک ستاره. ستاره‌هایی که نه از جنس آتش، که از جنس غیرت و عشق‌اند.این ستاره‌ها فقط برای ز…Show more

Profile picture of User
🏴 شعار هیات های سراسر کشور در ماه محرم سال ۱۴۴۸ هجری قمری اعلام شد.▪️ شعار «در خیمه حسینیم، خون‌خواه و جان‌فداییم» با هشتگ نحن‌المنتقمون به عنوان شعار مشترک جامعه محبان اهل بیت علیهم‌السلام و هیئت‌ها در ماه محرم امسال، انتخاب شد.#در_خیمه_حسینیم_خونخواه_و_جانفداییم#نحن_المنتقمون

Profile picture of ‌عبدالحسین‌
جزئیات مراسم تشییع و تدفین قائد عظیم شأن انقلاب، حضرت آیت الله عظمی، شهید سید علی حسینی خامنه ای (قدس الله نفسه الزكية)#رهبر_شهید

Profile picture of ‌پایگاه خبری مرصاد‌
〽️جزئیات مراسم قائد شهید حضرت آیت الله سید علی حسینی خامنه‌ای ایی #رهبر_شهید #خونخواهی_امام_شهید #محرم #یا_لثارات_الخامنه‌ای

Profile picture of ‌𝓽𝓪𝓱𝓪‌
نفرین به آن‌ که زخمیِ اندوه و آهم کردعادت به شب‌های بدون تو نخواهم کردباید عزاداری کنیم امسال‌ با غم‌هادیگر نمی‌آییم پیش تو محرم‌ها...

چه شیرین است در ایام محرم به سوی خدا شتافتنو چه خوش آینه است در ایام سوگواری ابا عبدالله(ع)جان را به جان آفرین تسلیم کردن.

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
یه خبر بد برای ضد انقلاب در هر لباسی، چه منافق، چه پهلوی چی، چه کومله و چه حتی #غربگرامحرم داره میاد و این مردم تصمیم گرفتند این ماه رو به ماه خونخواهی رهبرشون تبدیل کنند...#رزم_پلاکاردی مردم اهواز در شب صد و دوم

Profile picture of ‌ذابّین 🎒🇮🇷‌
چرا سنی نیستم ؟#بحث_علمی #چالش_عقیدهنکته‌اول) از عالم #اهل_سنت که به أئمه کبار فقه، مشهور است:با تدریس مدرس دانشگاه شهر ریاض عربستان‌سعودي:اگر خواستی فردی را بشناسی که شیعه است یا #سنی ؛ نزد او از #یزید لعن‌الله‌علیه یاد کن و ببین که لعن می‌دهد یا نه!نکته‌دوم) عالم #اهل_تسنن حنبلی‌مذهب :.…Show more
+5

تصاویری از دانشمند ایرانی که توسط عوامل موساد به شهادت رسید😭🔹دانشمندمتعهد ونخبه،شهیددکتر علی احسانیان که درتاریخ ۸ فروردین ماه درمیانه جنگ تحمیلی سوم درشهرنیس فرانسه درحالی که مشغول تحقیقات درحوزه هوش مصنوعی بود،توسط عوامل موسادهدف حمله ترور قرار گرفت و به شهادت رسید

Profile picture of ‌محمدحسین خرّمی‌
چند شب دیگر تا آغاز ماه حزن و گریه بر فرزند زهرا سلام الله علیها مانده است.بی بی جان، قسم به فرزند بی کفنت حسین بن علی(ع)؛ گره از کار مردم وا کن و جوانان عزیز را سر و سامان بده و کشور عزیزمان را حفظ کن. آمین

Profile picture of ‌رعنا شریفات🚩‌
امسال هم مثل هر سال با #پویش ایام #محرم در کنارتون هستم.گام اول پویش:هر روز ساعت 11 ویرآوای کتابخوانی(فقط خواهران) به مدت 40 دقیقه داریم... امیدوارم حتما همراهی کنین چون کتاب‌های قشنگی انتخاب شده.گام دوم پویش:هرشب معرفی یک کتاب مربوط به این ایام دارم.به این صورت که من بعد از نماز صبح یک شخصیت …Show more

فریاد من از فراق یار استوا فغان من از غم نگار استبی روی چو ماه آن نگارینرخسارهٔ من به خون نگار استخون جگرم ز فرقت تواز دیده روانه در کنار استدرد دل من ز حد گذشته‌ستجانم ز فراق بی‌قرار است
در این خلوتِ شب که اشکم چکیددلم غرقِ اندوه و بس مبتلاستبه یادِ شهیدانِ گلگون‌کفنهمان‌ها که پروازشان تا خداستنصیبِ من از کوچِ این همرهانفقط اشک و داغ و غمی بی‌صداستدر این گوشه‌ی غم صدا می‌زنمکه آرامشِ جانِ من کربلاست

رفیقِ روزهای بی‌پناهیمیونِ گریه‌هام تو تکیه‌گاهینذار از سایه‌ت اصلاً دور باشمتویی پشت و پناهم، سرپناهیخودت دادی به دستم آبرو روتو که ماهِ شبایِ اشک و آهییا ناصرالحسین؛قمر بنی هاشم

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ.پیکر مطهر دانشمند شهید، علی احسانیان، که در ایام جنگ رمضان در شهر نیس فرانسه ترور و به شهادت رسید، امروز برای تدفین به کشور بازگردانده شد.فاتحه ای نثار روح ایشان بخوانید

Profile picture of ‌Arash Rasoli‌
در این شب‌های جنگی، یادی کنیم از رهبر شهید؛ معمار جنگ نامتقارن که گردن‌کشی ابرقدرت‌ها را در برابر اراده ملت ایران در هم شکست و معادلات دشمن را برهم زد. راهی که او گشود، همچنان ادامه دارد.روحش قرین رحمت الهی باد.#رهبر_شهید

چرا سنی نیستم ؟#بحث_علمی #چالش_عقیدهاز عالم اهل‌سنت قرن ۶ھ.ق :بدان که حسین(ع) در سقیفه به قتل رسید ؛ نه در کربلا.از شاعر و عالم اهل‌سنت شافعی‌مذهب قرن ۸ھ.ق :اگر ترس از مردم و دشمنی مردم و سیاست‌های خلیفه نبود ؛ من چیزهایی را از اسرار آل‌محمد(ص) می‌گفتم که شما را از روایت‌های مالک‌بن‌أنس و…Show more
نسخه منحصر به فرد خطی کتاب الوشی‌المرقوم
نگهداری شده در کتابخانه نور عثمانیه ترکیه به شماره ٤٣٦٤
کتابت شده در سال ٦٣٤ ھ.ق
+3
Profile picture of ‌Mahdi🖤‌
Mahdi🖤

@Alamdarekomeil  •  6 June 2026

در زمانه یزیدیان، تو حر باش و برگرد...#قیصر

🔴 در حملات بامداد دوشنبه ارتش اسرائیل پدافند هوایی ارتش شاهدشهادت٢ تن از پرسنل خودش بود١شهیدسیدبهمن حسینی😭٢-شهید علیرضا عبیری😭هر٢ عزیزان از رانندگان ترابری نیروی پدافندهوایی ارتش بودن که پس از لورفتن موقعیت مکانی اقدام به جا به جایی دستگاه هانموده که مورداصابت موشک های ارتش اسرائیل قرار گرفتند

Profile picture of ‌یاصاحب الزمان ادرکنی‌
🚩🏴میزنه قلبم، داره میاد دوباره باز بوی محرم😍🥹😭🔰طرح مشارکت در ثابت سازی چایخانه اباعبدالله علیه السلام وابسته به مجتمع فرهنگی مسجدالأقصی📍مشهدالرضا علیه السلام_وکیل آباد ۶۲ #اللهم_عجل_لولیک_الفرج#یا_لثارات_الحسین#یا_لثارات_الخامنه‌ای #لبیک_یا_خامنه_ای#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل

چرا سنی نیستم ؟#بحث_علمی #چالش_عقیدهدر صحیح‌البخاري از عبدالله‌بن‌عُمَر راوی‌ثقه:یزید خلیفه‌ی شرعی مسلمانان است.#عاشورااز شعیب‌الأرنووط عالم معاصر وهابی و التركي مفتی‌اعظم عربستان‌سعودي:یزید خلیفه‌ی شرعی ما بوده است.#وهابیShow more
+5
کتب اهل‌سنت:صحیح‌البخاري چاپ دار إبن‌کثیر:صحیح‌مسلم چاپ دار طيبه شهر ریاض عربستان‌سعودي:خلفای من ۱۲نفر از قریش هستند!صحیح‌مسلم چاپ اوقاف عربستان‌سعودي:بني‌هاشم برترین قوم از قریش هستند. خدا از میان فرزندان اسماعیل(ع) ، کنانه را برگزید و از نسل کنانه ، قریش را و از قریش ، طائفه بني‌هاشم را!…
Show more

Show this thread