Profile picture of ‌امیرحسین|خادم العباس(نیمهoff)‌
@Khademalabas16 July 2026
شهید مهدی زین الدین :''هر کس در شب جمعه شهدا را یاد کند، شهدا هم او را نزد اباعبدالله یاد می کنند''.امشب با یک فاتحه و صلوات،شهید محمدمهدی بيرامی رو یاد کنیم

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
@Imamalinet_fa16 July 2026
چوب می‌خورد حسین و دل زینب می‌سوختوای بر زینب کبری چقدر سخت گذشت

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
@Arashmida16 July 2026
🥀اللهم الرزقنا الشهادة فی سبیلک 🤲#رهبرشهید#یامرگ یا انتقام خونخواهیَ
2 MB

امیرالمؤمنین علیه‌السلام در آستانهٔ جنگ صفین، از غدیر گفت. چرا؟ چون می‌خواست به مردم بفهماند این نبرد، دفاع از همان ولایتی است که پیامبر خدا در غدیر اعلام کرد. بحارالانوار، ج۳۲، ص۳۸۸

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
@DoKhatSher16 July 2026
قلبش شکست از غمِ زخمِ زبانِ شهر...زینب کجا و مجلس نامحرمانِ شهرامان از شام...
2 MB

اَلسَّلَامُ عَلَيْكَ يَا عَبْدَ اللَّهِ، اَلسَّلَامُ عَلَيْكَ يَا شَهِيدَ اللَّهِ، اَلسَّلَامُ عَلَيْكَ يَا السَّيِّدُ عَلِيَّ بْنَ الْجَوَادِ الْحُسَيْنِيِّ الْخَامَنَئِيِّ.نَشْهَدُ أَنَّكَ قَدِ اسْتُشْهِدْتَ فِي سَبِيلِ الْإِسْلَامِ وَالتَّشَيُّعِ، وَبَذَلْتَ نَفْسَكَ الطَّاهِرَةَ لِأَجْلِ أُمَّت…Show more

یک صفر؛در این روز، جنگ صفین میان سپاه امیرالمؤمنین علیه‌السلام و سپاه معاویه اتفاق افتاد.

@Arashmida16 July 2026
😭دلتنگتیم سردار دلها...💔 روحشان شادیادشان گرامی
511 KB

آتش کینه بدر در دل یزید شعله کشید. چوب خیزران را برداشت و چنان بر لب و دندان مبارک سیدالشهدا زد، که دندان‌های حضرت شکست.ریاض القدس، ج۲، ص۲۹۷

Profile picture of ‌محمد کیخا‌
@user17265185713816 July 2026
🎥هشدار دو سال پیش سعید #جلیلی از عاقبت رییس جمهور شدن مسعود پزشکیان: همانقدری که من از جراحی قلب می‌دانم‌ او از سیاست می‌داند.#خونخواهی_امام_شهید #لبیک_یا_خامنه_ای #یا_لثارات_الخامنه‌ای #یالثارات_الحسین #لبیک_مجتبی_خامنه‌ای #خونخواهی #انتقام #مذاکره #مرگ_بر_سازشگر #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل
4 MB

هربار که یزید، چوب را بر سر مبارک سیدالشهدا می‌زد، رقیه سلام‌الله‌علیها بر سر و صورت خود می‌زد و می‌فرمود:«پدر جان! کاش کور می‌شدم و تو را این‌گونه نمی‌دیدم. کاش مرده بودم و نمی‌دیدم با چوب بر سر بریده‌ات می‌زنند.»سحاب رحمت، ص۷۱۵

@Arashmida16 July 2026
پناه میبرم به خدا ،از شر تمام نشانه های دلتنگی ...💔#رهبرشهیدم رفتی وتنهام گزاشتی من موندم وعکسهاوخنده های آرومی که داشتی😭😭😭
320 KB

@Arashmida16 July 2026
🔴نگاهتون بدرقه راهمون...😭😭😭😭روحشان شادیادشان گرامی صلوات نثارروح شهیدان آسمانی عنایت کنید(اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم )
380 KB

Profile picture of ‌🇮🇷 ℛℯ𝒴ℎ𝒶𝓃‌
@majnonn_hosein16 July 2026
جنوب . .🖤
2 MB

شهدای تیپ 388،به رفقای شهیدشان در گروه توپخانه 44 نزاجا پیوستند...🖤 #ازخون‌جوانان‌وطن‌لاله‌دمیده🥀
3 MB

به فرمایش امام صادق علیه‌السلام، چهار هزار فرشته در کربلا محزونند و می‌گریند. آنان به استقبال زائران می‌روند، هنگام وداع بدرقه‌شان می‌کنند، در بیماری عبادتشان می‌کنند و پس از مرگ بر پیکرشان نماز می‌گزارند. کامل الزیارات، ص۱۱۹

Profile picture of ‌Shabnam Ahmadi‌
@M_ahmadi_sh_31316 July 2026
شاید دروغ می‌گفتم که دوست دارم..وگرنه چرا الان زنده‌م؟..💔🌊🌌#رهبر_شهید #رهبر_شهیدم #پدر_امت #شهادت
4 MB

السَّلامُ عَلَیکَ یا مَعْدِنَ الْحِکمَةِ وَ فَصْلَ الْخِطابِسلام بر تو ای معدن حکمت و فصل الخطاب، آیا جز تو کسی هست، که سکوتش حکمت باشد و کلامش پایان حیرت؟مفاتیح‌الجنان

سلام سرباز شهید عزیز؛الان که اون دنیایی می‌دونم که دیگه به آرامش رسیدی.خواستم بگم متاسفانه آرزوی پرشیای سفید تو،مثل آرزوی 207مشکی برای یک‌سری افراد جای سودجویی و سوءاستفاده نداشت. برای همین،الان جای این‌که با ویدیوت انواع و اقسام ادیت‌هارو بزنن؛حتی اسمت رو هم کسی نمی‌دونه.شرمندتیم🖤
2 MB