🔴🏴خیالت راحت شد آقا؟ این دعات برآورده شد😭😭
1 MB
🏴تمام شد...خدانگهدار آقا جان💔😭😭😭#خوش بسعادتت، رهبرشهید#سیدالشهدای ایران آقاجانم چطوربی شماسرکنیم⁉️خیلی سخته مقتدرمظلوم ایران دلم برای رهبرشهیدوشهیدجمهورخیلی میسوزدمظلوم بودن مظلوم دربین جماعت خواص غربگرا، ایرانی اصیل وباشرف وغیرت بودن روحشان شادیادشان تاابدجاودان باد😭😭😭
❌🔴شجره نامه نورانی رهبر شهیدرهبر شهید حضرت امام خامنه ای با ۳۵ واسطه فرزند امام علی بن الحسین امام سجادعلیه السلام می باشند که در شب شهادت جدش در جوار امام رئوف آرام می گیرد.#شهادت_امام_سجاد.
شبکهی Khamenei.ir در سکوها، صحبتهای آقا #سیدعلی_خمینی عزیز را کامل پوشش و نشر داده است.خدا این سید را خیر بدهد که #یکی_مرد_جنگی به از صدهزار...https://virasty.com/mirzaei_ir/1783717400194787247درود و صد هزار رحمت الهی بر #آیت_الله_سیدعلی_خمینی (مد ظله العالی)؛ روح امام خمینی کبیر (ره) را جلائی تازه بخشیدید و روح زخمخورده مردم را دمی تازه دمیدید... خدا شما را با همین کلام با صلابت و صحیح برای مردم و انقلاب حفظ کند.واقعا چقدر یک نفر میتواند تک تک کلماتش در بزنگاهترین لحظات درست باشد...
🔴مصطفی راغب:جمعیت عجیبی درمشهددیدم،خدابه هرکسی هم چین عزتی نمیده،پاکترین،خالصترین رهبر دنياازهمه مهمتر هنرمندترین،روشن فکرترین چهره ی برجسته دنیااز دست دادیم،ازکودکی ایشون دوست داشتم،اینروزهابه عمق دوست داشتنم اضافه شدتاسف برای کسانیکه هزینه،این بزرگواردرچشم جهان انسان بدی جلوه عزت،ذلت دست خدا
ای کاش بیدار شوم باز تو باشیبی آنکه نخی مو ز سرت کم شده باشد#رهبر_شهید #باید_برخاست #آقای_شهید_ایران
عزیز دلم..چجوری تن زخمیتو تو خاک سرد گذاشتن؟😭😭چجوری باور کنم اون مزار توعه؟..نمیتونم تا عمق قضیه فکر کنم...دارم دیوونه میشم..😭من همیشه تورو ایستاده دیدم آقا...!😭چجوری تحمل کنم مزارتو؟..🥀.آروم بخواب پدر عزیزم..خسته نباشی جانِ ایران..خدا قوت..💔💔🌊…Show more8 MB1 MB
پیرمردی که آلزایمر داره و میخواد بره دیدن آقا..و مردم مجبورن بهش دروغ بگن...💔🥀🌊🌌#رهبر_شهید #رهبر_شهیدم #پدر_امت8 MB
🔴🏴زیارت قبول آقا جانزیارتی به وسعت شصت سال دلتنگی😭😭😭#السلام علی الحسین(ع)وعلی علی بن الحسین(ع) وعلی اولاد الحسین(ع) وعلی اصحاب الحسین(ع)8 MB
آقاجان بیت جدید مبارک🕊🖤تو رفتی ،به خدا سپردیمت به خاک نه ، به امام رضا سپردیمت 🥀935 KB
فرمایش اباعبدالله علیه السلام به فرزندشان زین العابدین علیه السلام:يا وَلَدِي يا عَلِىُّ وَاللَّهِ لا يَسْكُنُ دَمِي حَتّى يَبْعَثَ اللَّهُ الْمَهْدِىَّ.فرزندم! على جان! به خدا سوگند خون من آرام نخواهد گرفت تا آنگاه كه خداوند مهدى را مبعوث كند. بحارالانوار، ج۴۵، ص ۸۹پ.ن: کتیبه نویسی در محرم ۱۴۰۴