Profile picture of ‌احمد هاشمی‌
اینکه چندمیلیون مردم راچند ساعت در مراسم معطل نگهداری، صدها هزار نفر در خیابان‌های اطراف پراکنده شوند، پیکر مطهر #رهبر_شهید روی زمین بماند و حرمت مراسم از بین برود تا برخی از آقایان به مراسم برسند #حق_الناس نیست.این نگاه نسبت احترام و تعامل با مردم در دیدگاه این حضرات است.#مردم_سیاهی_لشکر_نیستند
4 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴🏴خیالت راحت شد آقا؟ این دعات برآورده شد😭😭
1 MB

زهرا کوچولو هم طواف داده شد 💔#شهیده زهراگلپایگانی نوه رهبرشهید#رقیه ایران😭😭
11 MB

Profile picture of ‌حامد ماکوئی‌
درد بی‌درمان سیاسی! شما صدای حضرت آیه الله جوادی آملی را می‌شنوید.
793 KB

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
🏴 ┃تشییع نمادین رهبر شهید در کارگیل هند 🖤
3 MB

🔴🏴خون شهدا ،پشتوانه انتقام اقدام زیبا در تجمع تهرانسر✍️ محفل تهرانسر
3 MB

Profile picture of ‌Shabnam Ahmadi‌
عزیز دلم..چجوری تن زخمیتو تو خاک سرد گذاشتن؟😭😭چجوری باور کنم اون مزار توعه؟..نمیتونم تا عمق قضیه فکر کنم...دارم دیوونه میشم..😭من همیشه تورو ایستاده دیدم آقا...!😭چجوری تحمل کنم مزارتو؟..🥀.آروم بخواب پدر عزیزم..خسته نباشی جانِ ایران..خدا قوت..💔💔🌊Show more
8 MB
1 MB

Profile picture of ‌Shabnam Ahmadi‌
پیرمردی که آلزایمر داره و میخواد بره دیدن آقا..و مردم مجبورن بهش دروغ بگن...💔🥀🌊🌌#رهبر_شهید #رهبر_شهیدم #پدر_امت
8 MB

🔴🏴زیارت قبول آقا جانزیارتی به وسعت شصت سال دلتنگی😭😭😭#السلام علی الحسین(ع)وعلی علی بن الحسین(ع) وعلی اولاد الحسین(ع) وعلی اصحاب الحسین(ع)
8 MB

Profile picture of ‌باران بهاری‌
آقاجان بیت جدید مبارک🕊🖤تو رفتی ،به خدا سپردیمت به خاک نه ، به امام رضا سپردیمت 🥀
935 KB

🎙️🏴🖤💔 دلتنگیم😭غرق در غمیم. هنوز باورمان نمی شود، اما افسرده نیستیم... این غم مقدس عامل حرکت ماست و این ماموریت با امام انقلاب تا #ظهور ادامه دارد...آقای مقتدرمظلوم خداحافظ/ بغض توسینه خداحافظ / خسته ازطعنه خداحافظ/آقای مظلوم تنهاخداحافظ😭😭😭
6 MB
1 MB

Profile picture of ‌علی شریعت زاده‌
⭕️ تشرف زائران عزادار به #رواق_دارالذکر برای زیارت مزار #رهبر_شهید انقلاب#رهبر_شهیدم 🇮🇷 رسانه و جهاد تبیین کوبنده تر از موشک است لطفا لینک قرارگاه سایبری حاج قاسم را منتشر بفرمایید 👇👇👇👇👇https://eitaa.com/hajghasemsite
eitaa.com

ایتا - قرارگاه سایبری حاج قاسم

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

3 MB

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
«من پسر صالح مؤمنان، امیرالمؤمنینم.»در روزگاری که حق و باطل در هم آمیخته بود، امیرالمؤمنین علیه‌السلام میزان ایمان بود. (خطبهٔ امام سجاد علیه‌السلام در شام)#امام_سجاد
1 MB

Profile picture of ‌سید مهدی غفاری‌
💚اولین تصاویر از مزار امام شهید انقلاب و خانواده ایشان در رواق دارالذکر حرم رضوی🌤 اَللّهُمَّ عَجِّل‌ لِوَلیِّکَ الفَرَج 🌤کانال #خورشید_مغرب در ایتا(اصلی)، بله، روبیکا:@westsun_ir
3 MB
3 MB

Profile picture of ‌امیر کلام‌
🕯️بدنی که بیماری توانش را گرفته بود...او را بر شتری لَنگ و بی‌جهاز نشاندند تا مسیر اسارت را طی کند.آنچه بر زین‌العابدین پس از عاشورا گذشت‌.📚مقتل مقرم، ص۳۲۰#امام_سجاد#سید_الساجدین
272 KB

Profile picture of ‌پایگاه تحلیلی یقین‌
اصلاً دوستش نداشتم...میگفتم تو باعث کشته شدن این همه آدم شدی...خیلی پشیمونم...#پایگاه_تحلیلی_یقین
14 MB

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
حیرت مجری عرب از تشییع میلیونی رهبر شهید: آیا حاکمی در جهان عرب حتیٰ یک نفر وجود دارد که مردم برایش چنین کاری کنند؟
2 MB

✼‌.سلام‌رهبر‌شهیدمون‌به‌سیدالشهداء❤️‍🩹.‹ شب جمعه از طرف آقاجان مون یه سلام به سیدالشهداء بدید.🙏🌱#رهبر_شهید#امام_حسین#مناجات#پیشنهاد_دانلود
735 KB

✿ گفتم‌که‌ازغم‌طُ‌بمیرم‌توان‌نبود..💔#مهدی‌رسولی#رهبر_شهید#رهبر_شهیدم
567 KB

Profile picture of ‌محمد کیخا‌
🎥دکتر سعید جلیلی: اگر شما می‌گویید ما باید اموال ایران را آزاد کنیم، بزرگترین دارایی ملّت ما #رهبری عزیزش بود🔹امروز حق این ملّت، دفاع از این جایگاه و سرمایه بزرگ با #انتقام است و وظیفه مسؤولین پیگیری آن است.#انتقام حق ملت و وظیفه مسئولین است.#خونخواهی_امام_شهید #مرگ_برامریکا#مرگ_براسراییل
9 MB