قدرتش رو دست کم نگیر... 🌿°°° https://rubika.ir/hasani_e118#خدا #پروردگار #شکر #شکرگزاری #مناجات #جنگ
694 KB
دین در سورهٔ تین، آیهٔ ۷، ولایت علی بن ابیطالب(علیهالسلام) است.«فَمَا يُكَذِّبُكَ بَعْدُ بِالدِّينِ»تفسیر اهلبیت، ج۱۸، ص۲۱۶#امیرالمومنین#یکشنبه_های_علوی5 MB
📜اميرالمؤمنين (علیهالسلام) فرمودند:✨نفس سرکش، را با پارسایی مهار کنید.📚میزان الحکمه، ص۱۰۳۲#امیرالمومنین433 KB
📜اميرالمؤمنين (علیهالسلام) فرمودند:✨عاقبت بینمازیگرفتاری دوزخ است.📚بحار الانوار، ج۸۲، ص۲۲#امیرالمومنین292 KB
📜امام صادق (عليهالسلام) فرمودند:هر کس با یاد مظلومیت ما اشک بریزد، خدا چهرهاش را بر آتش دوزخ حرام میکند.📚بحار الانوار، ج۴۴، ص۲۸۵#یاحسین1 MB
منظور از «النَّجْمِ»، پیامبرو منظور از «عَلَامَاتٍ»، امامان (علیهمالسلام) هستند. سورهٔ نحل، آیهٔ ۱۶تفسیر اهلبیت، ج۷، ص۶۰۸#امیرالمومنین95 KB
📜اميرالمؤمنين (علیهالسلام) فرمودند:✨کمترین مقدار دشمنی، باز هم زیاد است!📚بحارالأنوار، ج۱۴، ص۲۶۴#امیرالمومنین165 KB
📜امیرالمؤمنین(علیهالسلام) فرمود:✨آگاه باشید هر خونى را خونخواهى هست.📚نهج البلاغه، خطبه ۱۰۵#اللهم_عجل_لولیک_الفرج2 MB
داستان عجیب حضور امیرمؤمنان (علیهالسلام) در نینوا!#حامد_کاشانی#امیرالمومنین#کربلا4 MB
سؤال اینجاست:وقتی اطاعت از خدا و رسول روشن است، «اولیالامر» دقیقاً چه جایگاهی دارد که کنار آن دو قرار گرفته؟#اللهم_عجل_لولیک_الفرج#امیرالمومنین2 MB
@AyatAlavi3 July 2026
@fazaeleamir2 July 2026✨ امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمودند:من کسی هستم که به اذن پروردگار یونسِ پیامبر را از بطن ماهی نجات دادم.📚 بحار الانوار، ج۲۶، ص۵📌 #فضائل_امیرالمؤمنین513 KB
@Ameerekalam2 July 2026📜اباعبدالله (علیهالسلام) فرمود: ✨یاد من برای مؤمنان همراه ذکر مصیبت و اشک است.📚بحار الانوار، ج ۴۴، ص ۲۷۹#یاحسین669 KB
@AyatAlavi2 July 2026کسی را همراه با امامان (علیهمالسلام) نخوانید و کسی غیر از آنان را بهعنوان امام در نظر نگیرید. سورهٔ جن، آیهٔ ۱۸تفسیر اهلبیت، ج۱۷، ص۱۱۰#امیرالمومنین165 KB
@Ameerekalam2 July 2026📜اميرالمؤمنين (علیهالسلام) فرمودند:✨برای خدا حتی با زبان هم میتوان جهاد کرد.📚بحارالأنوار ١٠٠/۴٩#امیرالمومنین2 MB
@AyatAlavi1 July 2026«وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ»«و چون بیمار شوم، اوست که شفایم میدهد.»خدایا... به حقِّ امیرالمؤمنین ، این دلِ امیدوار را از درگاهت ناامید مگردان و لباسِ عافیت بر تنِ همه بیماران بپوشان.#امیرالمومنین#نجف1 MB
@Ghurarolhikam1 July 2026امام صادق علیهالسلام فرمود:کربلا از خاک بیت المقدّس است.کامل الزیارات، ص۲۶۹814 KB