Profile picture of ‌.girl.bi.bi.‌
@damnyou66630 April 2026
نبود نت و آوار شدن زندگیم و مبهم بودن آیندم و ناامیدی ...مرگم نعمتیه...#اینترنت

@damnyou66630 April 2026
تا عمر دارم نه پول به کانفیگ میدم نه #اینترنت پرو و نه هوش مصنوعی داخلی و نه از خدمات پولی پلتفرم های داخلی استفاده میکنم، چرا که همه ی اینها ابزار اخاذی از مردم هستن و با ایجاد محدودیت فقط قصد دزدی از جیب مردم ایران رو دارندبه امید نابودی این فاسدین و حرامخواران که خائنین حقیقی به مردم و وطن‌ اند
u
user

@user4536483  •  30 April 2026

تا عمر دارم نه پول به کانفیگ میدم نه #اینترنت پرو و نه هوش مصنوعی داخلی و نه از خدمات پولی پلتفرم های داخلی استفاده میکنم، چرا که همه ی اینها ابزار اخاذی از مردم هستن و با ایجاد محدودیت فقط قصد دزدی از جیب مردم ایران رو دارندبه امید نابودی این فاسدین و حرامخواران که خائنین حقیقی به مردم و وطن‌ اند

@damnyou66630 April 2026
این بین دم همه اون تیک آبی های اسم و رسم دار فارس و ویراستی که مطالبه #اینترنت کردند و با رانت خوری مخالفت کردن و باعث شدن مطالبه عمومی غنی و جدی دیده بشه تو فضای مجازی گرم امیدوارم تعداد بیشتر هم بشه درود به شرف تون

@damnyou66630 April 2026
الان با #اینترنت رانتی یا همون پرو می‌شه سیستم عامل و وصله امنیتی موبایل رو آپدیت کرد یانه؟؟ چجوریه؟؟ چه محدودیت هایی داره؟ چرا هیچ خبرگذاری،مسئول‌ی، نهادی، هیجکس حرفی نمیزنه؟؟؟؟چرا مطالبه مردم شنیده نمیشه؟؟ سازمان نظام صنفی رایانه‌ای رانت خور وطن فروش سریع بیا جوابگو باش

@damnyou66630 April 2026
من دلم برای کوپایلت تنگ شده، دستیار هوش مصنوعی که رایگان و با داده های بدون خطا و معتبر تو زمینه درس و کار و زندگی همراهم بود و خیلی به پیشرفتم کمک می‌کرد چرا ما باید از این خدمات و تکنولوژی های قرن 21 محروم بمونیم؟؟؟ #اینترنت

This post was deleted by the post author.

@damnyou66630 April 2026
وظیفه ی حکومت تامین امنیت برای آزاد زیستن شهرونداننه محدود کردن آزادی شهروندان برای تامین امنیت#اینترنت #internet

@damnyou66630 April 2026
انجمن کارگردانان سینمای مستند: طبقاتی کردن اینترنت مغایر با اصول بنیادین قانون اساسی است.نمی‌توان از یک سو زیرساختی عمومی را مسدود کرد و از سوی دیگر همان زیرساخت را به‌صورت گزینشی در اختیار گروهی خاص قرار داد.#اینترنت #نه_به_اینترنت_طبقاتی #نه_به_سیمکارت_سفید #اینترنت_آزاد

@damnyou66630 April 2026
🅾 بلاتکلیفی #اینترنت؛ فرسایش خاموش سرمایه اجتماعی🔻یکی از مواردی که «سرمایه #اجتماعی» کشور را در شرایط «نه جنگ، نه صلح و نه آتش‌بسِ پایدارِ» فعلی، شدیدا کاهش می‌دهد، «بلاتکلیفیِ اینترنت» است؛ در یکسالِ گذشته بیش از سه ماه اینترنت در #ایران، «قطع» یا «نیمه قطع» بوده؛

@damnyou66630 April 2026
پلتفرم های داخلی همونطور که نت زیاد میبلعه باعث هنگ کردن گوشی هم میشه و فاتحه شو میخونه روبیکا و بله و اینارو خیلی وقته حذف کردم بمیرمم دوباره نصب نمیکنمفارس رو حذف کردم ویراستی هم میخوام حذف کنم یک سروش دارم ک روزی یکبار برای کانفیگ میرم توش

@damnyou66630 April 2026
نمیشه یک کاری کنین بشه گوشی هارو آپدیت کنیم و وارد دیپ سیک هم بشیم که ایمیل میخواد و گوگل پلی هم وصل شه؟؟؟ این کار رو که بکنید دیگه اقلا الان این گوشیا عملا به هیچ دردی نمیخوره یکی پیگیری کنه حداقل یکم بیشتر باز کنن #اینترنت

@damnyou66630 April 2026
خب اگر هدف دارید گرون کنید #اینترنت رو و سرش رانت خوری کنین سریع تر بگید تکلیف مون مشخص شه دیگه چرا یکی واضح و شفاف توضیح نمیده برای مردم

@damnyou66630 April 2026
#اینترنت یک کالای لوکس در اختیار حکومت نیست که به هرکس خواست بده دسترسی به اینترنت و اطلاعات حق شهروندی و مسلم همه اقشار جامعه هست با قطع بی دلیل و رانتی کردن نت قشر خاکستری هم مخالف سرسخت نظام میشنمن‌ جمله خودم #نه_به_اینترنت_طبقاتی #نه_به_اینترنت_رانتی

Profile picture of ‌علی یگانه پیش کناری‌
@DrAliPishkenari30 April 2026
دهم اردیبهشت، روز ملی #خلیج_فارس است.هویت و حقیقتی که قابل انکار نیست.این آب‌های نیلگون، بخش جدایی‌ناپذیر از خاک و #هویت_ملی ایرانیان است و هرگونه ادعای بی پایه از سوی هر کشوری نمی تواند حقیقت تاریخی و حقوقی این قلمرو را تغییر دهد.خلیج فارس، متعلق به #ایران بوده و همیشه خواهد ماند.#تاریخ#فرهنگ

@damnyou66629 April 2026
چه جالب زندگی و کار و درس و آینده مون تباه شد دارم مطالبه حقوق شهروندی مونو میکنم عده ای از دنیا بی‌خبر میان میگن معتادم منم میگم شما ها فقط برید سطح شعور و سواد تونو بالا ببرید، تعصب تونو کنار بذارید می‌فهمید چه خبره منم رفتنی ام حالم ازین فضای کثیف و امثال شما نفهم ها بهم میخوره

Profile picture of ‌نفیسه همتی🚩‌
@Nafiseh_Hemmati29 April 2026
یه آدم فاسد چطور می تونه حامی حقوق زنان و مردم ایران باشه؟!از جان کریاکو، افسر سابق CIA حقایقی رو درباره این شخصیت پر سروصدای اخیر ایرانی بشنویم:
1 MB

@damnyou66629 April 2026
منکه خسته شدم از این همه هشتگ و ویراست و...از بلاتکلیفی، از حروم شدن وقت و جوانی ومبهم بودن آینده، دیگه حوصله ندارم فقط همینکه اگه شما مسئولین و عاقا زاده و نور چشمی و پولدار و خواننده و سلبریتی و...دارید از همین امکانات #اینترنت بحره مند میشید و کیف میکنید دارید آپدیت جدید تلگرام و توییتر می‌زنید

@damnyou66629 April 2026
اون بیشرفی که می‌گفت مردم علاج در وطن استنمیخواد کمی هم از درد هموطن بگه؟ یا گردن به #اینترنت رانتی و خط سفید داده و تو یوتیوب و اینستا پست و استوری میکنه مردمشم به هیج جای شرف نداشتش نیست