Profile picture of ‌فرمانده‌
عکس از سفره #انقلاب است. یادگار پسران #ایران. منطقه البیضا. سال شصت و چهار. سفره‌ای که امروز عده‌ای رانت خود را از آن برمیدارند همان سفره‌ای است که از روز اول انقلاب تا امروز، عده‌ای سر خود را در آن گذاشته‌اند.#خرمشهر
١٠٠۴ سال از حماسه حسین میگذرهاز جنگ #عاشورا تا قیام مختار از جنبش لیث تا انقلاب حسن‌صباح از مقابله با مغول تا اخراج پرتغالیها از ایستادگی برابر عثمانی تا #جنگ با انگلیسیها از انقلاب مشروطه تا انقلاب اسلامی از آزادی #خرمشهر تا فتح حلب؛در دنیا مدرن ادیان دچار عقبنشینی شدند و تنها فقه شیعه بالنده شد

Profile picture of ‌تسنیم حوزه‌
🔺️بی‌تعارف درباره زبان فارسیدر عصری که جنگ، چهره‌ای فرهنگی یافته، پاسداری از زبان فارسی به جبهه‌ای حیاتی در دفاع از هویت ملی بدل شده است. رهبر معظم انقلاب در پیامی به مناسبت روز فردوسی، با هشدار نسبت به «تهاجم زبانی و فرهنگی و سبک زندگی آمریکایی»، بر ضرورت «پدافند زبانی و گفتمانی» تأکید کردند.

Profile picture of ‌کلثوم عظیمی‌
ایران، سرزمین غیرقابل تسخیر است. هرگونه توهم دشمن، پایان غرور آن‌هاست. 🇮🇷 #امت_مبعوث_شده

Profile picture of ‌محمدجواد نظری‌
ترامپ با مغزش که نه با جای دیگری توییت می‌زند!اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل

Profile picture of ‌فدایی رهبر🇮🇷‌
باعث خوشحالی و افتخار من است که روز تولدم مصادف است با چنین روز بزرگ و افتخار و غرور آفرینی، روزی که همه فریاد زدن خرمشهر شهر خونین آزاد شد...... 🇮🇷"خرمشهر را خدا آزاد کرد" 💫تولدم مبارک 🎂💙3.3💐🦋🎂#خرمشهر #ایران_قوی #سوم_خرداد

Profile picture of ‌🇮🇷الف میم🇮🇷‌
پیروزی یا شکست مهم نیست...!اصل این است که به «تکلیفمان» عمل کرده باشیم.شهید مهدی زین الدین🇮🇷#تکلیف#شهید#ایران

Profile picture of ‌kimia sharifi‌
🖤رهبر شهید: "آمریکا می‌خواهد ایران را ببلعد"ولی بعضی مسئولین همچنان دنبال سازش با این حیوان هستن .

Profile picture of ‌Ruhollahbejani روح الله بجانی‌
روزی که شیر وارد میدان شود حال روبهان دیدنی خواهد شد...

Profile picture of ‌علی نجاتی مهر‌
توافق با شیطان...من به لبخند گرگ بدبینمبه دروغ بزرگ بدبینمگرم‌تر می‌شود مذاکره‌هاسخت‌تر می‌شود مخاصمه‌هااین چه بازی‌ست این چه شطرنج استکه نصیب پیاده‌ها رنج است…Show more

Profile picture of ‌REVE 313 NGER‌
⚠️🇮🇷 حرف اول و آخر ایران ؛🔰توافق بشود یا خیر، نظامی ها و امنیتی های ما دست بر ماشه و همیشه هوشیار خواهند بود 🔶️ما یک درصد هم به ترامپ ملعون اعتماد نداریم 🔷️همه این احتمال را می‌دهند که این رفتار آمریکا عملیات فریب باشدو دیر یا زود به جنگ با ایران بر می‌گردند🔶️اما بهر حال همین الان هم مجبو…Show more

Profile picture of ‌محمد شجاعی‌
#انتخاب هر یک از دو مسیر #مذاکره تحقیر ایران است و بس! خدایا سایه #غربگرایی را از سر ملت و کشور ایران بر طرف کن!

Profile picture of ‌محمدحسین شعبانی‌
حالا واسه جنگ چی بپوشیم؟ 😂🤣#طنز#جنگ #طنز_جنگ#جنگ_رمضان

Profile picture of ‌Ali Souri‌
اقتدار ارتش جمهوری اسلامی ایران در آزادسازی در خرمشهر📆سوم خرداد سالروز عملیات بیت‌المقدس‌ و آزادسازی خرمشهر گرامی‌باد.🇮🇷🇮🇷🇮🇷#بیت_المقدس

Profile picture of ‌Amir Hossein Majidi‌
رهبر شهید انقلاب اسلامی:#خرمشهر ها در پیش است...

Profile picture of ‌علی حیدری‌
سگ زرد در مصاحبه با کانال ۱۲ اسرائیل: اگر توافقی برای اسرائیل خوب نباشد، آن را امضا نخواهم کرد.#ایران #مذاکره #ایران_قوی‌ #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل

Profile picture of ‌فاطمه‌
خوشـــا بر من که در عصر تو بودم...❤️‍🩹#رهبر_شهید#دلتنگی