اذان مغرب به افق کانال کمیلبا صدای شهید ابراهیم هادیبه صورت افقی فیلم گرفتم
5 MB
@Taha1_138516 February 2026اذان مغرب به افق کانال کمیلبا صدای شهید ابراهیم هادیبه صورت افقی فیلم گرفتم5 MB
@Taha1_138516 February 2026اما میون جبهه هاشلمچه بیشتر از همه گرفته بوی فاطمه،گرفته بوی فاطمه....شب حمله همهمه بودکی تو دلا واهمه بود؟!دعوا سر سربند یا فاطمه بودشلمچه؛منطقه ای که در اون برای حفظ هر وجب از خاک میهن اسلامی یک جوان به خون خود غلتید🇮🇷به یاد کرخه و فاو و شلمچه…Show more
@Taha1_138516 February 2026کتاب من زنده ام رو که خوندم از دو عبارتش خیلی خوشم اومد؛اونجا که عراقیا بنت الخمینی خطابش کردن😍اونجا که بهش می گفتن جنرال معصومه❤️واقعا مایه افتخار و مباهات بود
@Taha1_138515 February 2026ای سوارانِ بلندایِ سهیلشوکران نوشانِ گردانِ کمیلای سواران رفته تا بدر و حنینخیل مختاران،لثارات الحسین...سید مرتضی بیسیمچی گردان در پاسخ به التماسهای شهید همت برای صحبت کردن، آخرین جملات رو این طور به زبون میآورد:بعثیا وارد کانال شدن، دارن به بچهها تیرخلاص میزنن. سلام ما را به امام برسان. …Show more
@Taha1_138515 February 2026ابتدا خودم رو مخاطب قرار میدم:منی که انقدر مدیون خانواده این شهدا هستم تا به حال براشون چیکار کردم که داغشون رو کم تر حس کنن؟چقدر برای مادر یا پدر شهیدی پسر بودم،چقدر برای خواهر یا برادر شهیدی برادر بودم؟ و...درسته که نمی تونم جبران کنم،اما چقدر سعی کردم هواشون رو داشته باشم؟!کاش لااقل هیچ کاری …Show moreدیروز داشتم می گفتم که ما فقط تا چند روز بعد از شهادت ی شهید توی فکرش هستیم و حواسمون هست که خانوادش داغدارن؛واقعا چقدر دردناکه؟ما یکی از عزیزامون فوت می کنه می خوایم قالب تهی کنیم چه برسه اینکه اجل نرسیده جونش رو مظلومانه ازش بگیرن.بابا،مامان،برادر،خواهر،دایی،عمو و....جشن تولدی باشه،پسر یا دختر جو…Show more
@Taha1_138515 February 2026دیروز داشتم می گفتم که ما فقط تا چند روز بعد از شهادت ی شهید توی فکرش هستیم و حواسمون هست که خانوادش داغدارن؛واقعا چقدر دردناکه؟ما یکی از عزیزامون فوت می کنه می خوایم قالب تهی کنیم چه برسه اینکه اجل نرسیده جونش رو مظلومانه ازش بگیرن.بابا،مامان،برادر،خواهر،دایی،عمو و....جشن تولدی باشه،پسر یا دختر جو…Show moreThis post was deleted by the post author.
@Taha1_138514 February 2026کی میگه تو فکه و طلاییهبین خاک و آسمون جداییهاومدیم زائر لاله ها بشیم...در این قسمت از فکه پیکر پاک و مطهر بالغ بر ۷۰ شهید رو که بعثیا دستاشون رو با سیم بسته بودن تفحص کردن.میگن جزو بچه هایی بودن که به خاطر مجروحیت نتونستن عقب نشینی کنن،با دستای بسته و مثل ارباب بی کفن(ع) با لب تشنه به شهادت رس…Show more
@Abedin_motlagh10 February 2026“اینجا (معراج شهدا) فقط یه خاک نیست؛ یه عالمه راز موندنیه که فقط دلهای شکسته میفهمن. کاش میشد یه لحظه رفت پیششون و همه غصهها رو همینجا خالی کرد. دلم تنگتونه، رفقا…”#معراج_شهدای_اهواز#معراج_شهدا#راهیان_نور
@Rostamzadeh_ir8 February 2026راهیان نور؛ مانع واقعی ازدواج آسان در جامعه امروزدر جلسهای که به صورت اتفاقی امروز در آن شرکت داشتم، به طور اتفاقی به نکتهای رسیدم که شاید راز اصلی دشواری ازدواج برای دختران امروزی در آن نهفته باشد. نکتهای که در دل نگاههای ایدهآلیستی و غیرواقعی به زندگی شهدا پنهان است.
@Taha1_13858 February 2026از شایعه ی خیانت تا شهادت سردار هور و خیبر ، شهید علی هاشمیبه قول حضرت آقا:آن جوان عربِ اهوازییادمان و مزار شریف ایشون توی شهر اهواز هست؛پیکرشون بعد از قریب به ۲۰ سال توی جزیره مجنون تفحص شد25 MB
@ImEnqelabi6 February 2026راز فرمانده گروهانی که طی الارض میکرد....#بابا_سعید#بهشت_زهرا #تهران قطعه ۲۷ردیف ۱۰۹ شماره۱ مکرر کتابش هم چاپ شدهبگیرید بخونیدفیض میبرید#شهید_سعید_زندی6 MB
@Taha1_13852 February 2026سال قبل تقریباً همین روزا بود.بهشون گفتم حاج آقا میشه با هم عکس دو نفره بگیریم؟ایشون هم جواب دادن چرا که نه،عکس سه نفره هم میشه(ماشاءالله حاجی پایست)😁نمی دونم چرا این قدر زشت و کریه و بد افتادم توی عکس👹من ی فرشتم😅
@Taha1_13851 February 2026خیلی عجیبن افرادی که وقتی بهشون گفته میشه احترام رزمنده ها و شهدا و جانبازای جنگ یا خانوادشون رو نگهدارید یا مراعاتشون کنید میگن می خواستن نرن بجنگن،مگه ما بهشون گفتیم که برن!عجیب الخلقه ها،من توی این موندم شما با این میزان از نمک نشناسی چطوری احترام پدر و مادرتون رو نگه می دارین!اونا هم حتماً می…Show more