Profile picture of ‌محمدطاها عابدین‌
@Taha1_138516 February 2026
اذان مغرب به افق کانال کمیلبا صدای شهید ابراهیم هادیبه صورت افقی فیلم گرفتم
5 MB

کانال کمیل/اکنون❤️

اما میون جبهه هاشلمچه بیشتر از همه گرفته بوی فاطمه،گرفته بوی فاطمه....شب حمله همهمه بودکی تو دلا واهمه بود؟!دعوا سر سربند یا فاطمه بودشلمچه؛منطقه ای که در اون برای حفظ هر وجب از خاک میهن اسلامی یک جوان به خون خود غلتید🇮🇷به یاد کرخه و فاو و شلمچه…Show more
+3

کتاب من زنده ام رو که خوندم از دو عبارتش خیلی خوشم اومد؛اونجا که عراقیا بنت الخمینی خطابش کردن😍اونجا که بهش می گفتن جنرال معصومه❤️واقعا مایه افتخار و مباهات بود

@Taha1_138515 February 2026
ای سوارانِ بلندایِ سهیلشوکران نوشانِ گردانِ کمیلای سواران رفته تا بدر و حنینخیل مختاران،لثارات الحسین...سید مرتضی بی‌سیم‌چی گردان در پاسخ به التماس‌های شهید همت برای صحبت کردن، آخرین جملات رو این طور به زبون می‌آورد:بعثیا وارد کانال شدن، دارن به بچه‌ها تیرخلاص میزنن. سلام ما را به امام برسان. …Show more
+1

ابتدا خودم رو مخاطب قرار میدم:منی که انقدر مدیون خانواده این شهدا هستم تا به حال براشون چیکار کردم که داغشون رو کم تر حس کنن؟چقدر برای مادر یا پدر شهیدی پسر بودم،چقدر برای خواهر یا برادر شهیدی برادر بودم؟ و...درسته که نمی تونم جبران کنم،اما چقدر سعی کردم هواشون رو داشته باشم؟!کاش لااقل هیچ کاری …Show more
دیروز داشتم می گفتم که ما فقط تا چند روز بعد از شهادت ی شهید توی فکرش هستیم و حواسمون هست که خانوادش داغدارن؛واقعا چقدر دردناکه؟ما یکی از عزیزامون فوت می کنه می خوایم قالب تهی کنیم چه برسه اینکه اجل نرسیده جونش رو مظلومانه ازش بگیرن.بابا،مامان،برادر،خواهر،دایی،عمو و....جشن تولدی باشه،پسر یا دختر جو…
Show more

دیروز داشتم می گفتم که ما فقط تا چند روز بعد از شهادت ی شهید توی فکرش هستیم و حواسمون هست که خانوادش داغدارن؛واقعا چقدر دردناکه؟ما یکی از عزیزامون فوت می کنه می خوایم قالب تهی کنیم چه برسه اینکه اجل نرسیده جونش رو مظلومانه ازش بگیرن.بابا،مامان،برادر،خواهر،دایی،عمو و....جشن تولدی باشه،پسر یا دختر جو…Show more

This post was deleted by the post author.

@Taha1_138514 February 2026
کی میگه تو فکه و طلاییهبین خاک و آسمون جداییهاومدیم زائر لاله ها بشیم...در این قسمت از فکه پیکر پاک و مطهر بالغ بر ۷۰ شهید رو که بعثیا دستاشون رو با سیم بسته بودن تفحص کردن.میگن جزو بچه هایی بودن که به خاطر مجروحیت نتونستن عقب نشینی کنن،با دستای بسته و مثل ارباب بی کفن(ع) با لب تشنه به شهادت رس…Show more
+1

@Taha1_138512 February 2026
و حرفش این بود...احمد بیا اینجا
5 MB

Profile picture of ‌اقاسیدعبدالله‌
@Abedin_motlagh10 February 2026
“اینجا (معراج شهدا) فقط یه خاک نیست؛ یه عالمه راز موندنیه که فقط دل‌های شکسته می‌فهمن. کاش می‌شد یه لحظه رفت پیششون و همه غصه‌ها رو همین‌جا خالی کرد. دلم تنگتونه، رفقا…”#معراج_شهدای_اهواز#معراج_شهدا#راهیان_نور

Profile picture of ‌امیرحسین رستم زاده‌
@Rostamzadeh_ir8 February 2026
راهیان نور؛ مانع واقعی ازدواج آسان در جامعه امروزدر جلسه‌ای که به صورت اتفاقی امروز در آن شرکت داشتم، به طور اتفاقی به نکته‌ای رسیدم که شاید راز اصلی دشواری ازدواج برای دختران امروزی در آن نهفته باشد. نکته‌ای که در دل نگاه‌های ایده‌آلیستی و غیرواقعی به زندگی شهدا پنهان است.

@Taha1_13858 February 2026
از شایعه ی خیانت تا شهادت سردار هور و خیبر ، شهید علی هاشمیبه قول حضرت آقا:آن جوان عربِ اهوازییادمان و مزار شریف ایشون توی شهر اهواز هست؛پیکرشون بعد از قریب به ۲۰ سال توی جزیره مجنون تفحص شد
25 MB

Profile picture of ‌فاطمـة‌
@HeavySoul6 February 2026
بیا؛ بیا تماشا کن
آخرین مکالمه بیسیم شهید باکری و شهید کاظمی

Profile picture of ‌ابوذر متقی پیشه‌
@ImEnqelabi6 February 2026
راز فرمانده گروهانی که طی الارض می‌کرد....#بابا_سعید#بهشت_زهرا #تهران قطعه ۲۷ردیف ۱۰۹ شماره۱ مکرر کتابش هم چاپ شدهبگیرید بخونیدفیض میبرید#شهید_سعید_زندی
6 MB

@Taha1_13852 February 2026
سال قبل تقریباً همین روزا بود.بهشون گفتم حاج آقا میشه با هم عکس دو نفره بگیریم؟ایشون هم جواب دادن چرا که نه،عکس سه نفره هم میشه(ماشاءالله حاجی پایست)😁نمی دونم چرا این قدر زشت و کریه و بد افتادم توی عکس👹من ی فرشتم😅

@Taha1_13851 February 2026
خیلی عجیبن افرادی که وقتی بهشون گفته میشه احترام رزمنده ها و شهدا و جانبازای جنگ یا خانوادشون رو نگهدارید یا مراعاتشون کنید میگن می خواستن نرن بجنگن،مگه ما بهشون گفتیم که برن!عجیب الخلقه ها،من توی این موندم شما با این میزان از نمک نشناسی چطوری احترام پدر و مادرتون رو نگه می دارین!اونا هم حتماً می…Show more

Profile picture of ‌سرن ییلماز‌
@siranyeelmaz1 February 2026
1 MB

Profile picture of ‌اقاسیدعبدالله‌
@Abedin_motlagh30 January 2026
باید برید و پر زدو به آسمون رسید.#یادمان_شهدای_هویزه

@Taha1_138530 January 2026
یار هستتو حرم هنوز علمدار هست...❤️
5 MB