30 MB
@miss_Moheb13 May 2026و #شهید_اوینی نوشت ؛ " اصحاب ِ عشق را رنجی عظیم در پیش است .. "مانند از دست دادن از جان عزیز تر 🥺سخنی از #شهید علی خلیلی .. ببینیم 🕊#شهدا #شهیدانه1 MB
@miss_Moheb13 May 2026«گمنامیعنۍکسۍکه؛حتۍنخواستبھاندازهنامۍازدنیاسهمداشتھباشد..❤️🩹!»#شهید_گمنام#شهیدانه #شهدا517 KB
@miss_Moheb12 May 2026
@Naajvaart10 May 2026یاران همه رفتند.. افسوس که جا مانده منمحسرتا این گل خارا🥀همه جا رانده منم:)#حاج_قاسم_سلیمانی#سردار_دلها25 MB
@mmtehranchi_ir9 May 2026با عبدالله وایساده بودیم دم سنگر، یه خمپاره خورد کنارمون؛ فقط یه الله اکبر گفت.شهید عبدالله پیلعلی، آذرماه ۶۱، در عملیات محرم به شهادت رسید. شهید #محمدمهدی_طهرانچی، که در جریان عملیاتهای محرم، رمضان و کربلای پنج مجروح شده بود، پس از چهل سال فراق، خرداد ۱۴۰۴ به دوستان شهیدش پیوست.#ایران4 MB
@Mjkamaly8 May 2026من مهدیسم آره من مهدیسم….مهدیس بعد از یازده سال نازایی بدنیا اومدشب قبل از حادثه مهدیس گلودرد و تب داشت و درمانگاه آبسالان(همون درمانگاه کنار مدرسه زیر سروم بود، دکتر گفت آلرژی داره و مشکل خاصی نداره صبح یکم حالش بهتر بود چون امتحان املا ونگارش داشت استامینوفن خورد وهمراه پدرش رفت مدرسه و ….😭😭1 MB
@Sarbazvatanorg6 May 2026ما برای آنکه ایران خانهی خوبان شود خون دلها خورده ایم#اردیبهشت_مقاومت #هزار_سنگر
@Nznagh5 May 2026سلام عزیزانم!ی کانال داریم غیرز مطالب آموزنده دارم پارت به پارت از کتاب ( سه دقیقه در قیامت) رو میزارم اگر دوسداشتین به کانال ما بپیوندین!!!مسیح کردستانhttps://splus.ir/Masihkordestan#دفاع_مقدس #رهبر_شهید #جنگ #سه_دقیقه_در_قیامت #ایران_قویsplus.irویترین سروش پلاس
دنیایی متنوع و رنگارنگ از کانالها و باتها در سروشپلاس وجود دارد. اما چطور باید از بین اینهمه کانال و بات، آنهایی که مورد نظرمان هستند را پیدا کنیم؟ ویترین، راه حل این مساله است و منتخبی از بهترین کانالها و باتهای کاربردی را به شما معرفی میکند. معرفی پرمخاطبترین کانالها در موضوعات گوناگون، پیشنهادهای روز، صفحهی اختصاصی باتها و امکانات متنوع دیگر، همه در ویترین سروشپلاس، منتظر شماست.
@Banafsheh13704 May 2026یہ رفیقۍ براے خودت انتخاب ڪن که هر وقت ڪنارش بودی نتونی گناه ڪنیخجالت بڪشی و بہ حرمت پاڪ بودن کارهای رفیقت دست به گناه نزنۍ((:🖐🏼شهیــ💚ــد ابراهیـــــم هــــادی